NRK > Nyheter

Friday, 17 September, 02:30

NRK - 26 jul 21 kl. 13:51

Fikk kutt i hodet av båtpropell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvaler har blitt overkjørt av en båt. Mannen fikk ett kutt i hodet, men var i god form da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land, forteller skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kirkøy, Hvaler, Johan Leandersson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, kutti , hodetav , båtpropell
NRK - 26 jul 21 kl. 14:26

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.

NRK - 25 jul 21 kl. 18:56

Badande gut fekk fot i båtpropell

Ein fritidsbåt skulle bakke i Bjørnafjorden sør for Bergen då ein gut som bada i sjøen fekk den eine foten i propellen, melder Vest politidistrikt på Twitter. Han er frakta med luftambulanse til traumemottaket på Haukeland universitetssjukehus..

NRK - 26 jul 21 kl. 13:51

Fikk kutt i hode av propell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvale ble overkjørt av en båt. Han fikk ett kutt i hodet, men var i god vigør da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land. Det opplyser skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

VG - 12 jun 21 kl. 22:21

Kutt! Kutt! Kutt!

Det behøves en oppvask i to leirer etter at TV-seere fikk se bilder som aldri burde vært vist..

NRK - 31 jul 21 kl. 01:00

Slått i hodet med flaske i Bergen

I Bergen er en mann fraktet til legevakta med kuttskader i hodet etter at han ble slått å hodet med en flaske slik at den knuste. Volden skjedde på Nøstetorget. Gjerningsmannen er pågrepet og satt i arresten, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 23 jun 21 kl. 23:22

Mann til sykehus etter voldshendels

En mann ble kjørt til sykehus etter å ha blitt slått i hodet med en gjenstand i et hus i Oldervika utenfor Tromsø. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet. Politiet fikk melding om voldshendelsen i 20.

Aftenposten - 14 aug 21 kl. 11:47

Frp fikk gjennom kutt i eiendomsskatten. Ap og SV vil ikke reversere det.

Frps gjennomslag hos Erna Solberg har ført til markante kutt i hva kommunene får kreve i eiendomsskatt..

Aftenposten - 24 apr 21 kl. 06:59

Hånden på hodet snudde byen på hodet. Putins svar er nådeløst.

KHABAROVSK/MOSKVA (Aftenposten): De ba om forandring. Svaret de fikk, var nådeløst..

Aftenposten - 09 apr 21 kl. 08:26

Ber Stortinget droppe regjeringens kraftige kutt i jernbaneplanene for Østlandet

Fire norske fylker er svært skuffet over regjeringens kutt i jernbaneutbygging..

Aftenposten - 15 apr 21 kl. 19:31

Kritiserte regjeringens kutt til uføre. Men er uklar på om han selv vil reversere kuttet.

Ap-lederen kritiserer regjeringen for kutt i trygden til uføre med barn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Franskmann tiltalt i folkemord

En franskmann i 70-årene er tiltalt for å ha vært involvert i folkemordet i Rwanda i 1994, opplyser franske antiterrormyndigheter. Mannen, Isaak Kamali, ble født i Rwanda, men har siden fått fransk statsborgerskap. Han har vært på radaren til de franske myndighetene siden 2009, og tiltales nå for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten.

NRK - 1 time siden

To menn siktet for drap på reporter

To menn er siktet for drapet på den nordirske journalisten Lyra McKee, som ble skutt og drept da hun dekket opptøyer i Derry i 2019. 29 år gamle McKee var ansett som en av Nord-Irlands mest lovende journalister, skriver The Guardian. Ekstremistgruppen New IRA påtok seg ansvaret for drapet, melder NTB.

NRK - 1 time siden

3000 helsearbeidere suspendert

Frankrike har suspendert 3000 helsearbeidere uten lønn for å ha nektet å la seg vaksinere mot koronaviruset. Helseminister, Olivier Véran, opplyser at helsearbeidere har blitt varslet skriftlig før regjeringen fastsatte fristen om å ha minst en dose. I juli fortalte president Emmanuel Macron personal på sykehus, alders- og omsorgsboliger og ansatte i brannvesenet at de hadde frem til 15.

NRK - 1 time siden

«Ny» tegning av Van Gogh oppdaget

En blyanttegning av en eldre mann, som sitter med hode i hendene, har blitt identifisert som et verk av Vincent van Gogh, skriver The Guardian.Tegningen har vært i privat eierskap siden 1910, og vises nå frem på et museum i Amsterdam. Seniorforsker ved Van Gogh museet i Amsterdam sier det er en spektakulær oppdagelse fra den tiden kunstneren bodde i Haag.

NRK - 1 time siden

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kvelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det videre.

NRK - 2 timer siden

982 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 982 koronasmittede i Norge. Det er 647 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

NRK - 2 timer siden

Fordømmer deflin-drapene

Regin Jacobsen som er laksedirektør på Færøyene fordømmer drapet på over 1400 delfiner som fant sted sist søndag, skriver DR. Han understreker at selskapet hans, som selger oppdrettslaks til hele verden, ikke hadde noe med hendelsen søndag å gjøre. Men opplever at bildene av slaktede delfiner som har gått verden rundt er et økende press.

NRK - 3 timer siden

Holder testament hemmelig i 90 år

En domstol har bestemt at avdøde prins Philips testamente skal forsegles for offentligheten i 90 år for å beskytte verdigheten til hans kone dronning Elizabeth. Testamenter er vanligvis offentlige dokumenter i Storbritannia, men det gjelder altså ikke prins Philips. Det forsegles etter pålegg fra High Court i London, noe som er kutyme for kongefamiliens testamenter.

NRK - 3 timer siden

Ny leder for Videnskaps-Akademi

Lise Øvreås ble torsdag valgt som ny leder av Det Norske Videnskaps-Akademi (DNVA) etter Hans Petter Graver. Hun er valgt for perioden 2022–2024. Øvreås er professor i geomikrobiologi ved Universitetet i Bergen (UiB) og direktør for UiBs senter for bærekraftig hav, Ocean Sustainability Bergen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt