VG > Innenriks

Saturday, 23 September, 12:39

VG - 23 sep 22 kl. 07:47

Fikk 1.3 millioner kroner i strømregning

Leiv Vidar-fabrikken på Hønefoss fikk strømregning som var over én million kroner dyrere enn vanlig. 2023 kan bli kjempeutfordrende, sier fabrikksjefen..
Les mer på VG


Les mer om:
Vidar, Hønefoss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, 1.3, millioner, kroneri , strømregning
Klartale - 13 feb 23 kl. 13:59

Klarer du å gjette hvor mye dette kostet i Sverige?

1. februar endret norske butikker prisene. Mat ble dyrere hos flere.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

Klartale - 11 okt 22 kl. 13:25

Han tjener over tre ganger mer enn Haaland

Magasinet Forbes er kjent for å lage lister over hvem som tjener mest. Nå har de laget en liste for verdens best betalte fotballspiller. Der er det Kylian Mbappé som er øverst på lista.

Klartale - 31 aug 23 kl. 13:00

Regjeringen diskuterer budsjettet for 2024

Forslaget til stats-budsjettet skal presenteres i oktober. Det skal vise hva Norge skal bruke penger på neste år. Regjeringen diskuterer budsjettet torsdag og fredag denne uken.

Klartale - 04 jun 22 kl. 06:00

Dette er verdens glemte kriser

Ny rapport har rangert verdens ti mest glemte kriser med folk på flukt. Kongo er på toppen av lista, mens Burkina Faso, Kamerun, Sør-Sudan, Tsjad, Sudan, Nigeria, Burundi og Etiopia følger etter. Det er organisasjonen Flyktninghjelpen som har laget rapporten.

Klartale - 06 okt 22 kl. 11:07

Slik påvirker statsbudsjettet deg

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetRegjeringen får penger fra folk som betaler skatt.

NRK - 13 apr 23 kl. 11:07

Strømsparing på Slottet

Kongehuset har fått merke de høye strømprisene. Strømsparing har gitt resultater, men likevel steg strømutgiftene i fjor med 4,5 millioner kroner. Det kommer fram i kongehusets årsrapport for 2022.

Klartale - 22 nov 22 kl. 09:07

Flere organisasjoner får mer støtte før jul

Flere organisasjoner skal få mer støtte av regjeringen før jul. Pengene blir brukt til alternative julefeiringer, sosiale aktiviteter eller annen hjelp folk trenger før jul. – Med disse pengene kan organisasjonene nå ut til flere som ønsker hjelp.

Klartale - 13 okt 22 kl. 16:15

Denne ballen må du betale millioner for

Ali Bin Nasser var dommer under verdens-mesterskapet for 36 år siden. Der møttes Argentina mot England.Mange husker kanskje ikke hvordan kampen endte.

Klartale - 06 okt 22 kl. 14:06

Dette bruker staten mest penger på

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetStaten bruker totalt 1.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Funn av død person i utbrent campingvogn på Stord

Natt til lørdag ble nødetatene varslet om en brann i en campingvogn i Stord kommune. Politiet sier de ikke kan utelukke noe, men mistenker per nå ikke at det har skjedd noe kriminelt..

VG - 14 timer siden

Melgaard-striden: – Vi har aldri hatt intensjon om å lure noen

Bjarne Melgaards eks-partnere avviser å ha lurt ham. De mener seg utsatt for et kynisk spill om å få kontroll over markedet for Melgaard-kunst..

VG - 17 timer siden

Hedret omkomne i Florø-ulykken: – Stilte alltid opp for andre

FØRDE (VG) Bilmiljøet er samlet fredag kveld til en minnekortesje for de tre ungdommene som omkom i trafikkulykken i Florø..

VG - 19 timer siden

Her er det feil ved Finnes’ aksjeliste: - Må gjette

Erna Solbergs ektemann leverte en aksjeliste som skulle være «komplett og korrekt». Det viser seg at listen hverken er komplett med beløp – eller helt korrekt..

VG - 21 timer siden

Politiet om Jonas-drapet: Har undersøkt overnattinger nær åstedet

I nærheten av der hvor Jonas Aarseth Henriksen (30) ble funnet drept er det to campingplasser. Nå har politiet undersøkt om de siktede overnattet her..

VG - 22 timer siden

Fuskenemnd: Departementet fjerner flere medlemmer

Studentorganisasjon mener ny oppnevnelse er lovstridig. Nå snur departementet – igjen..

VG - 22 timer siden

Ap åpner for Solberg-gransking

Frps forslag om å la Riksrevisjonen granske habilitetssaker gjennom de åtte årene med Solberg-regjeringen, kan få støtte fra Arbeiderpartiet..

VG - 23 timer siden

PST dropper spionsiktelse mot student i 20-årene

Politiets sikkerhetstjeneste har droppet spionsiktelsen mot en student som ble pågrepet i Oslo 8. september. Nå overtar Økokrim etterforskningen av saken..

VG - Igår: 09:12

Ikke plass til å sove med tidligfødte sønner: – Kanskje ødelegger det noe i barns liv

Hver natt må Ida og Christoffer forlate sine nyfødte tvillinger: – Helst skulle vi vært sammen med dem hele tiden, sier de nybakte foreldrene..

VG - Igår: 09:16

Oversvømmelse og stengte gater i Oslo sentrum

Politiet sperret fredag morgen Møllergata i Oslo sentrum på grunn av oversvømmelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com