VG > Innenriks

Thursday, 06 October, 12:26

VG - 23 sep 22 kl. 07:47

Fikk 1.3 millioner kroner i strømregning

Leiv Vidar-fabrikken på Hønefoss fikk strømregning som var over én million kroner dyrere enn vanlig. 2023 kan bli kjempeutfordrende, sier fabrikksjefen..
Les mer på VG


Les mer om:
Vidar, Hønefoss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, 1.3, millioner, kroneri , strømregning
Klartale - 2 timer siden

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

Klartale - 04 jun 22 kl. 06:00

Dette er verdens glemte kriser

Ny rapport har rangert verdens ti mest glemte kriser med folk på flukt. Kongo er på toppen av lista, mens Burkina Faso, Kamerun, Sør-Sudan, Tsjad, Sudan, Nigeria, Burundi og Etiopia følger etter. Det er organisasjonen Flyktninghjelpen som har laget rapporten.

Klartale - 1 time siden

Slik påvirker statsbudsjettet deg

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetRegjeringen får penger fra folk som betaler skatt.

NRK - 17 aug 22 kl. 13:07

Ny strømprisrekord

Torsdag blir det høyest strømpriser i Sørvest-Norge. Mellom klokken 18 og 19 vil strømprisen der ligge på 5,89 kroner per kilowattime (kWh). Det viser foreløpige tall fra nettsidene til strømbørsen Nord Pool.

NRK - 21 sep 22 kl. 09:57

Hytte solgt for 37 millioner i Hafjell

I Hafjell i Øyer er det solgt ei hytte for 37 millioner kroner. Ifølge GD er det ni millioner kroner mer enn forrige prisrekord for ei hytte i dette området og to millioner kroner mer enn den dyreste hytta som noensinne er solgt i Kvitfjell. Hytta til 37 millioner i Hafjell er noen millioner kroner unna tittelen Norges dyreste fjellhytte.

NRK - 29 sep 22 kl. 11:07

Svakt resultat for Tine

Driftsresultatet for Tine i andre tertial endte på 650 millioner kroner, 248 millioner kroner svakere enn samme periode i 2021. Resultatet før skatt endte på 633 millioner kroner, mot 872 millioner kroner i samme periode i fjor. Ettervirkningene av pandemien og økte kostnader til energi og transport oppgis som hovedårsakene, skriver Nationen.

NRK - 07 jun 22 kl. 16:59

Henning Solberg dømt til å betale 4,5 millioner kroner

Den tidligere rallyføreren Henning Solberg er i tingretten dømt til å betale 4,5 millioner kroner til selskapet Dekknor, melder Finansavisen. Det skjer snaut to år etter at han inngikk forlik og betalte sin tidligere Dekknor-partner Ramiz Safdar 2,6 millioner kroner. De 4,5 millioner kronene han nå er dømt til å betale, omfatter biler, ubetalte fakturaer, kontantuttak og garanti for gjeld, skriver Finansavisen.

Klartale - 12 maj 22 kl. 11:40

Slik vil regjeringen endre budsjettet – motstanderne kritiserer

Saken oppdateres:Regjeringen endrer på budsjettet for Norge. Det skjer i mai hvert år. Regjeringen vil bruke ekstra penger fra oljefondet.

Klartale - 25 aug 22 kl. 10:46

Synes du strømmen er dyr? Dette gjør Europas land for å redde sine egne

Staten i Norge bruker milliarder av kroner. De hjelper vanlige folk å betale for strømmen. Bedriftene skal også få hjelp.

Klartale - 21 sep 22 kl. 13:14

Nå er det utsolgt på flere fly ut av Russland

Tirsdag kveld var det mange som søkte på «hvordan komme seg ut fra Russland?» mens de ventet på talen til Vladimir Putin.Talen ble vist onsdag morgen.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Historisk bistandsmål ryker: – Dette er brutalt

Det historiske målet om å gi én prosent av Norges nasjonalinntekt i utviklingshjelp ryker i regjeringens budsjettforslag. MDG, KrF og flere organisasjoner reagerer kraftig..

VG - 2 timer siden

Statsbudsjettet 2023: Øker skattene med 46 milliarder

Formuesskatten øker og regjeringen krever mer i arbeidsgiveravgiften for de som har lønn over 750 000 kroner..

VG - 2 timer siden

Finansministeren om statsbudsjettet 2023: – Vi må stramme inn nå, ikke vente

Trygve Slagsvold Vedum (Sp) har lenge advart om kutt i pengebruken. Torsdag morgen avslører han hvem som blir budsjettaperne neste år..

VG - 2 timer siden

Statsbudsjettet: 4,5 milliarder i skattelette

Formuesskatten øker og regjeringen krever mer i arbeidsgiveravgiften for de som har lønn over 750.000 kroner..

VG - 10 timer siden

Politiet: Etterforsker overfallsvoldtekt i Oslo

En kvinne ble onsdag kveld overfalt i Oslo sentrum, melder politiet. Ingen er pågrepet i saken..

VG - 5 timer siden

Torsdag 6. oktober: Dette skjedde i natt

En kvinne ble overfalt og voldtatt midt i Oslo sentrum. Ingen er pågrepet..

VG - 18 timer siden

Kjøligere hyttemarked: – En del kjøpere prøver seg

Prisene bikker ned og det er langt flere fjellhytter til salgs enn i fjor. På en del objekter har det vært en priskorreksjon på 5–10 prosent sammenlignet med før sommeren..

VG - Igår: 09:50

Bredt krav fra Stortinget: Sårede soldater må få gratis behandling

Flere av opposisjonspartiene på Stortinget vil pålegge regjeringen å dekke alle utgifter til behandling av sårede ukrainske soldater i Norge..

VG - Igår: 09:14

Statsbudsjettet: 690 millioner til fastlegeordningen

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) vil bruke 690 millioner kroner på å styrke fastlegeordningen i statsbudsjettet for 2023 som offentliggjøres torsdag..

VG - Igår: 18:33

Celine (22) vant mobbesak mot kommunen - Høyesterett avviser å behandle kommunens anke

Celine Smitt (22) ble utsatt for grov mobbing på skolen helt fra 1. klasse. Nå har Høyesterett avvist kommunens anke og studenten får 900.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com