NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:57

NRK - 20 apr 21 kl. 09:48

Festivalen Findings flyttes

Findings 2021 flyttes til 10. og 11. september, og går av stabelen på Bislett Stadion i Oslo. Den nederlanske artisten Tiësto er første bekreftede artist..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bislett Stadion, Oslo, Tiësto, Findings

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Festivalen, Findings, flyttes
NRK - 08 aug 21 kl. 13:32

Findings-festivalen kan bli avlyst

Den årlige Findings-festivalen i Oslo sier de må avlyse dersom de ikke snart får svar på om de får status som testarrangement. – Dersom vi ikke får et positivt svar fra regjeringen veldig snart, må vi dessverre utsette festivalen til neste år, sier arrangør av Findings og medeier i Sky Agency, Trond Opsahl. Det var Dagbladet som omtalte den mulige avlysingen først, og skriver at festivalen må få status som såkalt «testarrangement» for å kunne gjennomføres..

Klartale - 06 feb 23 kl. 06:15

Flere unge er stolte av å være samer

Flere nordmenn jobber med å gjøre seg klare for en sommer med festivaler. Det gjør også Ane Margrethe Ugelvik. Hun er leder for festivalen Márkomeannu.

Klartale - 02 sep 23 kl. 06:00

Hvordan er det å dra på konsert med rullestol?

Folk i rullestol møter ofte på mange flere utfordringer. Enten om de skal ta bussen, være på festival eller oppleve en konsert.Hvordan legger norske kultur-arrangment til rette for at alt skal være tilgjengelig for alle?

NRK - 13 aug 21 kl. 09:35

Findings-festival er avlyst

Festivalen Findings 2021 er avlyst. – Tross alle mulige forsøk tvinges vi til å avlyse Findings 2021. Alle som ønsker å refundere sin billett har mulighet til det, ellers vil billetten bli gyldig for festen neste år, sier Martin Nielsen, i Live Nation, Norges største konsertarrangør..

VG - 13 aug 21 kl. 09:29

Findings-festivalen er avlyst: – Fyrst og fremst trist

Findings, festivalen som vanlegvis samlar tusenvis av musikkglade menneske på Bislett Stadion i Oslo, er avlyst..

Klartale - 29 apr 22 kl. 06:15

Disse festivalene kan du besøke i sommer

Lengter du etter å stå tett i tett på ei gresslette og lytte til god musikk? Eller hoppe opp og ned til musikken fra bandet der foran?Pandemien satte festival-livet på pause.

Klartale - 21 jun 23 kl. 06:00

Rawan har lært mye av å jobbe med kultur

I Tøyenparken i Oslo skinner sola. Bord og stoler er plassert rundt omkring. En mann står på en scene og skrur.

NRK - 07 jul 23 kl. 09:58

Startskuddet har gått for okseløpene i Pamplona

Det første av årets okseløp under den berømte og kontroversielle San Fermín-festivalen i Pamplona i Spania har gått av stabelen. Tusenvis av festlystne var vitne til at startskuddet for det første okseløpet ble avfyrt fredag morgen. I til sammen åtte dager blir flere okser drevet gjennom de trange gatene og inn på tyrefekterarenaen om morgenen.

NRK - 07 jul 23 kl. 09:58

Seks ble skadd i årets første okseløp i Pamplona

Det første av årets okseløp under den berømte og kontroversielle San Fermín-festivalen i Pamplona i Spania har gått av stabelen. Seks personer ble skadd. Tusenvis av festlystne var vitne til at startskuddet for det første okseløpet ble avfyrt fredag morgen.

NRK - 04 aug 23 kl. 16:02

Politiet tar høyde for nye opptøyer i Sverige

Politiet har inndratt tillatelsen til motdemonstrasjonen ved den eritreiske festivalen i Stockholm fredag, men tar likevel høyde for nye opptøyer. Ifølge svensk politi er flere busser med motdemonstranter på vei fra Nederland. Over 50 personer ble torsdag skadd da opptøyer brøt ut på en regimelojal eritreisk festival i Stockholm.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Noreg gir 70 millionar til flyktningar og migrantar

Noreg gir 70 millionar kroner til arbeidet til FNs migrasjonsorganisasjon, IOM, kunngjer utanriksminister Espen Barth Eide. Tysdag hadde han møte med IOMs nye leiar, Amy E. Pope.

NRK - 15 minutter siden

Russisk guvernør: Rundt 9000 barn evakueres fra Belgorod-regionen 

I Belgorod-regionen skal om lag 9000 barn evakueres som følge av ukrainske artilleriangrep, ifølge guvernør Vjatsjeslav Gladkov. Både i byen Belgorod og andre distrikter skal barn angivelig evakueres. Den første gruppen skal forlate sine hjem 22.

NRK - 15 minutter siden

Seks personer drept etter lastebil-påkjørsel

Seks personer er drept i Spania, deriblant to polititjenestemenn, etter at en lastebil kjørte inn i en politisperring tirsdag. Tre andre personer ble skadet i det som beskrives som en ulykke. Ulykken skjedde på en motorvei nær byen Los Palacios i provinsen Sevilla, ifølge AFP..

NRK - 45 minutter siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 30 minutter siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.

NRK - 30 minutter siden

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.

NRK - 1 time siden

Retten er satt på dag fem

I dag er femte dag av rettssaken mot Zaniar Matapour. I dag skal flere fornærmede vitne mot den terrortiltalte mannen, som heller ikke i dag reiste seg da dommeren kom inn i rettssalen. Først ut er Tone Sand, en av over 260 fornærmede etter skytingen natt til 25.

NRK - 1 time siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 1 time siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 1 time siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com