VG > Innenriks

Lørdag, 19 Juni, 09:14

VG - 17 mai 21 kl. 01:09

Festbråk store deler i landet natt til 17. mai

Politiet har natt til 17. mai rykket ut til flere meldinger om feststøy landet rundt. I Gjøvik sentrum var rundt 400 personer samlet, ifølge politiet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gjøvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Festbråk, store, deleri , landet, natt, til17 , mai
NRK - 13 juni 21 kl. 01:08

Festbråk i parkene i Oslo

Store mengder unge har trukket ut i parkene i Oslo i natt, og politiet har fått klager på festbråk og høy musikk. På St.Hanshaugen er det samlet nærmere 1 000 mennesker.

NRK - 01 mai 21 kl. 22:03

Fester flere steder i landet

Lørdag kveld melder politiet flere steder i landet om fest. I Byremo i Lyngdal har det samlet seg 250–300 ungdommer i forbindelse med et rånetreff. – Politiet er på stedet – det er god stemning blant de tilstedeværende, men smittevernregler overholdes ikke på en tilfredsstillende måte, skriver politiet i Agder på Twitter.

NRK - 17 mai 21 kl. 02:44

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

Dagbladet - 04 mars 21 kl. 22:16

- Ingen grunn til å legge bort snøskuffa

Etter en smak av vår i sør, gjør vinteren retur over store deler av landet. Fare for snø over store deler av landet og markant kaldere vær er fasiten for de kommende dagene..

VG - 28 mars 21 kl. 10:26

Flere anmeldt etter festing natt til søndag: – Høy musikk, hoiing og skriking

Flere av de store byene melder om festbråk og anmeldelser natt til palmesøndag..

Dagbladet - 07 mars 21 kl. 05:25

Festbråk flere steder: 100 ungdommer samlet

Også natt til søndag måtte politiet flere steder i landet gripe inn for å stoppe fester som ikke var forsvarlige på grunn av smittevernbrudd. På det meste var rundt 100 ungdommer samlet, ifølge politiet..

Dagbladet - 07 mars 21 kl. 05:25

Festbråk flere steder: 100 ungdommer samlet

Også natt til søndag måtte politiet flere steder i landet gripe inn for å stoppe fester som ikke var forsvarlige på grunn av smittevernbrudd. På det meste var rundt 100 ungdommer samlet, ifølge politiet..

NRK - 14 mars 21 kl. 08:48

Travel natt for politiet

Flere steder i landet har politiet hatt en travel natt. I Vest politidistrikt har det kommet over 50 meldinger om festbråk. I Trøndelag mottok politiet melding om 34 støyende fester.

VG - 04 april 21 kl. 10:49

Flere anmeldt for coronabrudd etter påskefester

Natt til første påskedag rykket politiet over hele landet ut til meldinger om festbråk. Flere er anmeldt etter fester med for mange deltagere..

Dagbladet - 17 april 21 kl. 05:17

- Pandemien er ikke over

I Oslo er åtte personer anmeldt etter en fest på Oppsal. Flere steder i landet har det vært festbråk fredag kveld og natt til lørdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Drømmevær i Sverige, men lyn og regn på Østlandet

Sverige ligger an til å få knallvær lørdag, med 35 grader enkelte steder, mens det ser ut til å bli kraftig regn, lyn og torden i deler av Norge. I Tromsø får derimot Midnight Sun Marathon bedre løpevær enn på lenge..

VG - 20 timer siden

Åpner for mer Europa-reiser

Fra mandag blir det ikke lenger hotellkarantene for reisende fra EU/EØS. Og fra 5. juli blir det enda lettere for nordmenn å reise i Europa..

VG - 17 timer siden

Slipper karantene: – Det ble stor jubel både i Norge og Polen

Polske Mateusz Domachowski kan endelig reise på jobb i Norge uten å måtte gå i karantene. Men grøntsektoren i Norge vil fortsatt mangle arbeidskraft..

VG - 20 timer siden

Åpner for Europa-reiser fra 5. juli

Fra mandag 5. juli blir det lettere for nordmenn å reise i Europa, og ikke minst hjem igjen. Da vil ikke Utenriksdepartementet lenger fraråde ikke-nødvendige reiser til EØS-landene, Storbritannia og Sveits.

VG - 20 timer siden

Varsler gjenåpning i dag: Disse rådene har regjeringen fått

Helsedirektoratet anbefaler at trinn tre av gjenåpningsplanen går som planlagt. Det innebærer blant annet oppheving av skjenkestopp..

VG - 21 timer siden

Erna Solberg: - Vi kan ta neste steg i gjenåpningen

Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter at Norge er klar for neste steg i gjenåpningen. Hun ser bare én mørk sky på en ellers blå himmel, som kan påvirke den gode utviklingen i Norge..

VG - 23 timer siden

Intensivpasientene: Hver femte covid-pasient hadde vært utenlands

Hver femte covid-pasient som ble lagt inn på intensivavdeling, hadde vært på utenlandsreise i løpet av de siste to ukene før de fikk de første coronasymptomene..

VG - Igår: 23:22

Helikopter styrtet i Telemark - mann i 40-årene omkom

Piloten er bekreftet død etter at et helikopter torsdag kveld fløy inn i en høyspentlinje og styrtet ved Lannerheia like ved E18 utenfor Porsgrunn..

VG - Igår: 08:49

Venter dobling i Delta-smitte: – Tror vi har kontroll

Så langt er det bekreftet ni tilfeller av Delta-varianten i Tønsberg. De neste dagene venter kommuneoverlegen en dobling – minst..

VG - Igår: 07:49

Ut mot Rajas rasismeforslag: – Kan starte med egen regjering

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) vil gjøre Norge rasismefritt. Nå får han kritikk for sitt nye politiske mål. Ap-politiker kaller utspillet PR-spinn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt