Dagbladet > Kultur

Saturday, 18 September, 03:23

Dagbladet - 15 mar 21 kl. 10:04

Ferdig i NRK

Herman Flesvig og Mikkel Niva melder overgang fra NRK til Schibsted.
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Flesvig, Mikkel Niva, NRK, Schibsted

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ferdigi , NRK
NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold i ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

NRK - 9 timer siden

Mener Ropstad er ferdig

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs.

NRK - 01 feb 21 kl. 07:35

Nasjonalmuseet ferdig bygd

Nå er det nye Nasjonalmuseet på Vestbanen i all hovedsak ferdig bygd, bare smårettelser står igjen, ifølge Statsbygg. Ansatte har begynt å flytte inn på verkstedene, og kunsten kommer til museet etter påske. Nasjonalmuseet åpner for publikum i 2022..

NRK - 04 feb 21 kl. 14:32

Munchmuseet ferdig bygd

Det nye Munchmuseet er i all hovedsak ferdig bygd. Noen rettelser og testing av klimaanlegg gjenstår. Hvis alt går etter planen kan kunst flyttes inn i slutten av mai eller begynnelsen av juni.

NRK - 12 feb 21 kl. 21:43

Forsvarerne ferdig med prosedyren

Tidligere president Trumps forsvarere er ferdig med å legge fram sine prosedyrer. Advokat Bruce Castor sa at Demkoratene kun har politisk motiverte hensikter når de holder rettssaken. – Målet deres er å kneble Trump og hans politiske meninger..

NRK - 03 mar 21 kl. 10:54

Ferdig med etterforskinga

Spesialeininga for politisaker er ferdig med etterforskinga etter Tor Henning Dalen blei skote og drepen av politiet på Bolkesjø 22. september i fjor. Innstillinga blei tysdag oversendt til Sjefen for Spesialeininga..

VG - 07 mar 21 kl. 18:11

Erna Solberg: - Vi er ikke ferdig med strenge tiltak ennå

Statsminister Erna Solberg mener vi er tilbake på vei til hverdagen, selv om vi ennå ikke er ferdig med strenge tiltak..

NRK - 23 mar 21 kl. 13:57

Gunnar Pettersen ferdig i KRS

Gunnar Pettersen er ferdig som trener i Kristiansand Topphåndball, dagen etter at klubben rykket opp til Eliteserien, skriver fvn.no. Pettersen bor i Sandefjord, og klubben ville at han skulle være mer tilgjengelig for å kunne fortsette i jobben..

NRK - 06 apr 21 kl. 11:56

Solberg ikke ferdig etterforsket

Politiet vet ennå ikke når de får etterforsket ferdig statsminister Erna Solbergs mulige brudd på smittevernreglene på Geilo i vinterferien. Det opplyser Sørøst politidistrikt til NTB. Det har ikke vært noen etterforskning i løpet av påsken..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 8 timer siden

- Årets mest sjokkerende sexscene

Netflix' nye miniserie «Brand New Cherry Flavor» byr på noe du ganske sikkert aldri har sett før..

Dagbladet - 10 timer siden

Jonas vil snike seg unna

Det oppstår et heftig trekantdrama i denne ukas «Miniminister» av Flu Hartberg..

Dagbladet - 12 timer siden

Svarer på kritikken: - Det ble tett

Kultur-Norge har vært rasende etter stortingsvalget hvor valgvakene tilsynelatende var «frie» for smittevernregler. Slik svarer Høyre og Arbeiderpartiet på kritikken..

Dagbladet - 14 timer siden

Abel imponerer

Morten Abels tredje soloalbum på norsk er et herlig lappeteppe av leken og fengende pop..

Dagbladet - 14 timer siden

Krever gjenåpning: - Nå er det nok

Flere av landets konsertarrangører har sendt et brev til myndighetene hvor de krever en dato for gjenåpning av kulturlivet..

Dagbladet - 15 timer siden

Gull for gutta

Først skrev legeduoen «Jenteboka». Nå får også gutta egen bok - om alt fra våte drømmer, skjeggvekst, identitet og dickpicks..

Dagbladet - Igår: 21:10

Ærlig og kjærlig morsportrett

Marie Takvam var sanselig lyriker og frodig kunstnerbohem. Sønnen Magnus har skrevet en modig biografi..

Dagbladet - Igår: 21:10

Vanskelig forhold til mor

Marie Takvam var en av Norges store lyrikere og festens midtpunkt. Og hun var moren til Magnus Takvam. En mor han flyktet fra..

Dagbladet - Igår: 20:42

Pikant avsløring etter 22 år

Drew Barrymore var målløs da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka..

Dagbladet - Igår: 17:21

Langdrygt drap

Bent Hamer har laget en vakker film, en lavmælt tragikomedie som mister seg selv i en øde rustbelteby..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt