NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 11:03

NRK - 26 maj 21 kl. 18:58

Fengslingssak skal trolig behandles

Høyesterett har satt av 17. juni og halve 18. juni til behandlingen av Baneheia-dømte Viggo Kristiansens begjæring om å bli løslatt fordi saken er gjenåpnet. Ifølge VG holdes det fredag denne uka et forberedende møte i Høyesterett. Avisa skriver at partene har fått forespeilet at behandlingen kan skje over halvannen dag og starte 17.
Les mer på NRK


Les mer om:
Baneheia, Viggo Kristiansens, VG, Høyesterett, TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengslingssak, skal, trolig, behandles
NRK - 02 mar 21 kl. 12:14

Skal behandle Baneheia-saken

Baneheia-saken skal behandles av Borgarting lagmannsrett. "Høyesteretts ankeutvalg finner enstemmig at gjenåpningssaken bør behandles av Borgarting lagmannsrett"..

NRK - 30 jul 21 kl. 19:57

Behandles for brannskader

En kvinne i 30-årene behandles for mindre brannskader etter en brann i en fritidsbåt i Prestfoss. «Skal ikke være personer», meldte politiet først. Det var innledningsvis seks personer i båten – fem er definert som uskadet.

NRK - 06 mar 21 kl. 13:07

138 koronapasienter i dag

138 personer behandles for covid-19 på norske sykehus lørdag. Det er 18 flere enn fredag, viser Helsedirektoratets oversikt. 19 personer behandles med respirator, som er like mange som fredag.

Aftenposten - 18 mar 21 kl. 18:20

Astra Zeneca-saken: – Tilstanden er enkel å diagnostisere. Og den kan behandles.

Den svært alvorlige skaden i hjernen som rammet tre helsearbeidere, kan behandles. Og den er enkel å diagnostisere..

Aftenposten - 20 apr 21 kl. 09:09

De sjeldne blodproppene etter vaksinering kan lett behandles. Men de må oppdages i tide.

De sjeldne, men alvorlige bivirkningene etter Astra Zeneca-vaksinen kan behandles..

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

Klartale - 13 okt 21 kl. 16:47

En ny vei for Norge

Det nye samarbeidet og regjeringen startet med en slags skilsmisse. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sto igjen sammen uten Sosialistisk Venstreparti. De måtte finne en plan for hvordan parforholdet skulle være videre.

NRK - 28 jul 21 kl. 14:29

Vestfoldbanen trolig stengt en uke

Som følge av lynnedslag og branner blir togstrekningen mellom Tønsberg og Larvik trolig trengt i minst én uke, opplyser Bane Nor. – Trolig vil den være stengt en hel uke. Dette er et krevende og langvarig arbeid.

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - 25 jun 21 kl. 10:03

Covid oppsto trolig i november 2019

Det første tilfellet av covid-19 oppsto trolig i Kina 17. november 2019, ifølge en ny studie fra.Universitetet i Kent i Storbritannia.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 1 time siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 1 time siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 1 time siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 2 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 3 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 3 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 3 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 4 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt