NRK > Nyheter

Monday, 18 October, 00:22

NRK - 21 sep 21 kl. 09:59

Fengslingsmøte for drapssikta

Mannen i 30-åra som er sikta for drapet på ein tilsett ved eit Nav-kontor i Bergen måndag, blir framstilt for varetektsfengsling tysdag ettermiddag, melder Bergens Tidende. Ei kvinne i slutten av 50-åra døydde av knivskadane ho fekk, medan ei kvinne i midten av 30-åra er lettare skada. Den sikta er i slutten av 30-åra, av utanlandsk opphav og har vore norsk statsborgar sidan 2019. han er ikkje kjent av politiet frå før..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav, Bergen, Bergens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengslingsmøte, for, drapssikta
NRK - 10 jun 21 kl. 11:40

Fengslingsmøte om Trojan Shield

Ein mann frå Sør-Rogaland er i fengslingsmøte i Stavanger i føremiddag. Det skjer som resultat av Europol si Trojan Shield-etterforsking. Til saman er ni personar i Noreg arrestert i saka.

NRK - 03 sep 21 kl. 15:09

Lukker fengslingsmøtet

Retten bestemmer lukket behandling av fengslingsmøtet i Tengs-saken, melder NTB..

NRK - 29 sep 21 kl. 13:48

Vil ut med nye Tengs-opplysninger

Politiet får kritikk for å holde kortene for tett til brystet om hva mistankegrunnlaget mot den Tengs-siktede bygger på. Nå varsler de at det kan komme nyheter. – Det er mulig vi kan gå ut med mer informasjon i slutten av uken, men vi vil avvente fengslingen, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt til NTB, og fortsetter: – Vi håper å kunne gi litt mer substans i løpet av kort tid.

NRK - I førrgår: 07:07

Fengslingsmøte i dag

Etter drapa på Kongsberg onsdag skal det vere eit fengslingsmøte for sikta Espen Andersen Bråthen i Buskerud tingrett klokka 09.00. Saka vil bli avgjort som såkalla kontorforretning, det vil seie at Bråthen ikkje møter i retten sjølv..

NRK - 25 sep 21 kl. 20:46

Drapssikta avhøyrt av politiet

Mannen som er gripen og sikta for drapet på Åros i Asker har forklart seg for politiet. Han blir framstilt for fengsling måndag. – Klienten min er svekka etter hendinga, men han har gjeve ei kort forklaring i dag.

NRK - Igår: 12:08

Einig i konklusjonane til politiet

Politiet meiner sjukdom er den mest sannsynlege årsaka til Kongsberg-angrepet. Fredrik Neumann, som er forsvararen til den drapssikta 37-åringen, seier til TV 2 at han er einig i politiets foreløpige vurderingar og konklusjonar i saka..

NRK - Igår: 13:04

Opprettar tilsynssak

Statsforvaltaren i Oslo og Viken opnar tilsynssak for å undersøke korleis helsetenestene har følgd opp den drapssikta i Kongsberg. Det opplyser kommunikasjonsdirektør Liv Asta Ødegaard i ein e-post. Espen Andersen Bråthen (37) er sikta for fem drap og ha skada tre personar.

NRK - Igår: 13:45

Extra Kongsberg opnar igjen måndag

Extra-butikken i Kongsberg opnar igjen måndag, opplyser Coop i ei pressemelding. Butikken har vore stengt sidan onsdag kveld etter at den drapssikta Espen Andersen Bråthen starta angrepa i Kongsberg der. Ingen av dei tilsette som var til stades kom fysisk til skade.

NRK - Igår: 14:15

Meiner Kongsberg-sikta handla aleine

Politiet meiner den drapssikta 37-åringen på Kongsberg handla aleine. På ein pressekonferanse laurdag sa politiet at det er ikkje er noko i etterforskinga som tyder på at han har samarbeidd med andre..

NRK - 09 aug 21 kl. 10:55

Pågrepet etter voldshendelse

Flere personer er pågrepet etter en alvorlig voldshendelse i Bergen i helgen. En av dem fremstilles for varetektsfengsling i dag på grunn av fare for bevisforspillelse, skriver BT. Politiet ber om at fengslingsmøtet skjer for lukkede dører.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

209 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 209 koronasmittede personer i Norge. Det er 78 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 398 koronasmittede per dag her i landet.

NRK - 45 minutter siden

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er funnet.

NRK - 1 time siden

Leiteaksjon i Byfjorden

Det føregår ein leiteaksjon etter ein fritidsbåt på 28 fot med ein passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Ein mann skal for ca. ein time sidan meldt frå til redningssentralen om motortrøbbel.

NRK - 1 time siden

Ny lavastrøm nærmer seg havet

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma viser ingen tegn til å ta slutt. Nå nærmer en ny lavastrøm seg havet med høy hastighet. Lavastrømmen var søndag kveld 200 meter unna kysten og kan føre til at det blir dannet en ny odde, opplyser regionens vulkaninstitutt..

NRK - 1 time siden

Minst fire omkom da båt kantret

Fire tunisiske flyktninger og migranter omkom etter at båten de var i, kantret utenfor Tunisia. 19 personer er savnet i forliset. Totalt 30 tunisiere, de fleste av dem unge menn, var i båten da den kantret, opplyser en talsperson for myndighetene..

NRK - 2 timer siden

Norge på topp i bruk av forsøksdyr

Omfattende forskning på laks og annen fisk tar Norge til Europa-toppen i bruk av forsøksdyr. 1,7 millioner laks ble brukt til forsøk i Norge i fjor. Statistikk fra Mattilsynet viser at laks er det desidert mest brukte dyret i dyreforsøk i Norge, skriver Magasinet Forskningsetikk.

NRK - 2 timer siden

Ambassadør reist fra Hviterussland

Frankrikes ambassadør i Hviterussland har forlatt landet etter at myndighetene i Minsk krevde at han skulle reise innen mandag. En talsperson for ambassadøren har ikke sagt noe hva som er grunnen til at hviterussiske myndigheter krevde at Nicolas de Lacoste måtte forlate landet. Ifølge hviterussiske medier handler hjemreisen om at ambassadør Lacoste aldri møtte president Aleksandr Lukasjenko for å overlevere sine akkreditiver.

NRK - 3 timer siden

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

NRK - 3 timer siden

Ungarn: Utfordrer Orban

Den konservative økonomen Peter Marki-Zay blir opposisjonens statsministerkandidat, og skal utfordre Viktor Orbán i valget i Ungarn neste år. Det ble klart søndag kveld etter at motkandidaten, Klara Dobrev, erkjente nederlag i opposisjonens nominasjonsvalg. Neste år er det valg på ny nasjonalforsamling i Ungarn.

NRK - 3 timer siden

Forhandler grunnlov i Syria

Representanter fra den syriske regjeringen og opposisjonen i landet skal de neste dagene samarbeide om et utkast til en ny grunnlov, ifølge FNs Syria-utsending, Geir O. Pedersen. Forsøkene på å lage en ny grunnlov for det krigsherjede landet har pågått i to år, men de tidligere samtalene som overvåkes av FN, har ikke lyktes På en pressekonferanse søndag, sa Pedersen at hans samtaler med representanter for både regjeringen og opposisjonen søndag, var «seriøse og ærlige».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt