NRK > Nyheter

Friday, 02 December, 06:15

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag. – To av de siktede er varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud og fullstendig isolasjon slik politiet ba om, sier han. Han sier den tredje siktede vil bli løslatt i løpet av tirsdag ettermiddag mot meldeplikt og utreiseforbud.
Les mer på NRK


Les mer om:
Grimstad, Geir Magne Søfteland, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengslet, etter, dødelig, slagsmål
NRK - 18 sep 22 kl. 04:10

Bevisstløs mann til sykehus etter slagsmål

En bevisstløs mann er fraktet til sykehus etter et slagsmål i Trondheim sentrum. Skadeomfanget er ukjent. To personer er innbrakt i arresten etter slagsmålet, skriver politiet i Trøndelag på Twitter.

NRK - 27 sep 21 kl. 09:05

41 arbeidsulykker med dødelig utfall

I fjor ble det registrert 41 dødsulykker i arbeidslivet. Tallet er under gjennomsnittet for de siste ti årene, men åtte flere enn i fjor, viser nye SSB-tall. Arbeidstilsynet registrerte 28 arbeidsulykker med dødelig utfall, mens Sjøfartsdirektoratet registrerte 13.

NRK - 19 sep 21 kl. 04:56

Travel natt for politiet

Politiet over hele landet melder om mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, flere åpenbart beruset, mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var.

NRK - 11 feb 22 kl. 23:40

Person bevisstløs etter slagsmål

En person skal være bevisstløs etter et slagsmål på Time i Rogaland. Det melder Sør-Vest politidistrikt fredag kveld. De opplyser at gjerningspersonene skal ha løpt fra stedet etter slagsmålet og at politi og helsepersonell er på stedet..

NRK - 07 nov 21 kl. 10:48

Tre siktet etter slagsmål

Tre personer er siktet for grov kroppsskade etter slagsmål i Grimstad lørdag kveld. – Det er to personer som er bekreftet innlagt på sykehus. Det er tre personer som er siktet i saken.

NRK - 26 maj 22 kl. 16:16

Ein til legevakta etter masseslagsmål

Politiet rykka ut til Torgallmenningen i Bergen i ettermiddag, etter meldingar om slagsmål mellom fleire personar. Det var også meldt om at ein kniv eller anna farleg gjenstand vart vist fram under slagsmålet. – Det er snakk om ein gjeng unge menn som har havna i slosskamp.

NRK - 07 jun 22 kl. 20:24

Én til sykehus etter knivstikking

En person er kjørt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Grønland, melder Oslo-politiet. Skadeomfanget er foreløpig uavklart, men det skal trolig ikke være snakk om livstruende skader. Én person er pågrepet.

NRK - 16 okt 22 kl. 01:38

Mann alvorlig knivskadd i Oslo

En mann er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige knivskader etter et mulig slagsmål på Grünerløkka i Oslo. En mann er pågrepet, siktet for grov kroppsskade. Politiet rykket ut til Grünerløkka i Oslo etter melding om slagsmål der en person ble skadd med kniv.

NRK - 07 okt 22 kl. 17:52

Slagsmål i Oslo

Politiet er med fleire patruljar på Mortensrud etter melding om slagsmål ved Senter Syd, opplyser politiet i Oslo. Politiet har ikkje funne nokon skadde som følge av slagsmålet..

NRK - 13 nov 22 kl. 14:13

Flere involvert i slagsmål i Grimstad

Politiet er på stedet etter en melding om slagsmål på en privat adresse i Grimstad, skriver politiet. Flere skal ha vært involvert, og en av dem får tilsyn av helsepersonell. Det er ikke kjent hvordan slagsmålet startet, men politiet skriver at de har kontroll på situasjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Equinor vil bore 25 letebrønner i 2023

Letesjefen i Equinor beroliger bekymrede oljetilhengere. – Vi fortsetter med aktiv leting på sokkelen i mange år fremover, sier Jez Averty, ansvarlig for leting på norsk sokkel for Equinor, til Stavanger Aftenblad. Tirsdag kom nyheten om at regjeringen sammen med SV dropper 26.

NRK - 30 minutter siden

Mindre til vedlikehold av kirker

I regjeringens budsjettavtale med SV blir det satt av 40 millioner kroner til vedlikehold av verneverdige og fredede kirkebygg. Altfor lite, mener kirkefolk. Arbeiderpartiet og Senterpartiet foreslo opprinnelig omkring 49 millioner til kirkebygg i forslaget til statsbudsjett for 2023.

NRK - 30 minutter siden

Fylkesnes sier nei til lederjobben i SV

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes sier han stiller seg på sidelinjen når partiet nå jakter på ny partileder. Bare en ekstraordinær situasjon, som at ingen andre kandidater melder seg på, kan gjøre ham aktuell for ledervervet, sier han til Klassekampen..

NRK - 30 minutter siden

Blodige kamper i Bakhmut i Ukraina

Russerne har i de siste dagene hatt litt fremgang ved den ukrainske byen Bakhmut. Kampen om byen har pågått i flere måneder. Den er spesielt blodig og spesielt gjørmete.

NRK - 30 minutter siden

Norsk strømhjelp til Ukraina

Kraftbransjen i Norge sender reservedeler og utstyr som kan være med på å gi ukrainere strømmen tilbake. Russiske angrep har ødelagt mye av strømforsyningen i Ukraina de siste ukene, og mange frykter en kald vinter. Daglig leder Johannes Bergum i nettselskapet Vevig gir bort både biler og verktøy, forteller han til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Vil ha null-visjon for druktning

Snart dør like mange av drukning i Norge som det gjør i trafikken. Så langt i år har 86 personer druknet, viser tall fra Redningsselskapet. I går fortalte Statens vegvesen at trafikken har krevd 111 liv så langt i år.

NRK - 45 minutter siden

Streik blant ingeniørene avverget på overtid

Nito og NHO ble enige fem timer på overtid i meklingen natt til fredag, melder NTB. Dermed blir det ikke streik blant norske ingeniører. – I meklingen mellom Nito og NHO vedrørende Nito-overenskomsten, nådde partene – med riksmekler Mats Rulands mellomkomst – fram til en forhandlingsløsning.

NRK - 45 minutter siden

Ukraina stopper russisk-tilknyttede kirker

Ukraina skal legge begrensninger på virksomheten til religiøse organisasjoner med tilknytning til Russland, sier president Volodymyr Zelenskyj. I sin daglige kveldstale torsdag sa Zelenskyj at det er sendt et forslag til nasjonalforsamlingen om å forby virksomheten til slike religiøse organisasjoner. Han sa også at etterretningen bør trappe opp arbeidet med å avdekke og stanse russisk infiltrering i religiøse rom i Ukraina.

NRK - 1 time siden

Brexit gav dyrere mat

Briter har betalt 6 milliarder pund mer for mat siden Storbritannia forlot EU, og det er de fattigste som rammes hardest, viser en ny studie. På grunn av brexit har britiske husholdninger gjennomsnittlig måttet betale 210 pund mer til mat i 2020 og 2021, ifølge studien til London School of Economics. Det skyldes alle de nye kravene som er pålagt matimport fra EU, som har ført til større utgifter til avgifter, kontroller og dokumenter, som igjen er sendt videre til forbrukerne.

NRK - 1 time siden

Sverige vil ha tettere justis-samarbeid med Tyrkia

Sveriges justisminister Gunnar Strömmer sier at samarbeidet mellom Sverige og Tyrkia kan bli bedre. Tyrkia anklager svenskene for å være et fristed for terrorister. Strömmer slår tilbake og sier det er altfor vanskelig å få utlevert mistenkte fra Tyrkia.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com