NRK > Nyheter

Tuesday, 20 February, 22:17

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag. – To av de siktede er varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud og fullstendig isolasjon slik politiet ba om, sier han. Han sier den tredje siktede vil bli løslatt i løpet av tirsdag ettermiddag mot meldeplikt og utreiseforbud.
Les mer på NRK


Les mer om:
Grimstad, Geir Magne Søfteland, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengslet, etter, dødelig, slagsmål
NRK - 24 sep 23 kl. 19:37

Slagsmål etter fotballkamp

Klokken 19.39 var politiet er på vei til Stovner hvor det er meldt om masseslagsmål. Ifølge politiet var rundt 20 personer involvert.

NRK - 18 sep 22 kl. 04:10

Bevisstløs mann til sykehus etter slagsmål

En bevisstløs mann er fraktet til sykehus etter et slagsmål i Trondheim sentrum. Skadeomfanget er ukjent. To personer er innbrakt i arresten etter slagsmålet, skriver politiet i Trøndelag på Twitter.

NRK - 30 sep 23 kl. 17:44

Frisørsalong-slagsmål handlet om parkeringsplass

Politiet har avsluttet på stedet, og opprettet sak etter et slagsmål i en frisørsalong på Nesttun i Bergen tidligere i dag. – Slagsmålet skal ha dreid seg om en parkeringsplass, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt. En mann fikk et kutt i hodet, og ble sendt til legevakten for å sy.

NRK - 05 jun 23 kl. 17:18

Skadet i slagsmål ved Byterminalen i Stavanger

En person er skadet etter et slagsmål ved Byterminalen i Stavanger mandag ettermiddag. Flere personer skal ha vært involvert i slagsmålet. Mange av de involverte stakk fra stedet da politiet kom.

NRK - 20 aug 23 kl. 20:08

Taxisjåfører i slagsmål i Drammen

Politiet rykket til Strømsø torg i Drammen etter melding om slagsmål mellom taxisjåfører. Partene ble skilt fra hverandre, skriver politiet på X/Twitter. Bakgrunnen for hendelsen skal være uenighet om taxiplassering.

NRK - 17 maj 23 kl. 16:20

Fleire slagsmål i Bergen sentrum

Politiet i Bergen har klokka 16.25 fått meldingar om fire slagsmål i Bergen sentrum. På Torgallmenningen har ein mann fått slått ut tenner, og politiet har rykka ut.

NRK - 27 sep 21 kl. 09:05

41 arbeidsulykker med dødelig utfall

I fjor ble det registrert 41 dødsulykker i arbeidslivet. Tallet er under gjennomsnittet for de siste ti årene, men åtte flere enn i fjor, viser nye SSB-tall. Arbeidstilsynet registrerte 28 arbeidsulykker med dødelig utfall, mens Sjøfartsdirektoratet registrerte 13.

NRK - 26 dec 22 kl. 12:59

Sendt til sykehus etter slagsmål

Ene person er kjørt til legevakt, mens en annen er sendt til sykehus etter at politiet rykket ut til en leilighet i Majorstua i Oslo etter melding om slagsmål. –Det en relasjon mellom de to mennene som er i 20-årene. Det skal også ha blitt brukt en kniv, sier politiets innsatsleder på stedet til NRK.

NRK - 21 feb 23 kl. 14:14

En person alvorlig skadet i knivstikking i Oslo

En person har stikk eller slagskader etter et slagsmål i Oslo tirsdag. Politiet rykket ut til området Torshov/Sagene etter melding om slagsmål. Klokka 14.

NRK - 19 sep 21 kl. 04:56

Travel natt for politiet

Politiet over hele landet melder om mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, flere åpenbart beruset, mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Aftenposten: Stortingsvara fra Senterpartiet har meldt seg inn i Høyre og Europabevegelsen

Vararepresentant på Stortinget, Haakon Skramstad, har meldt seg ut av Senterpartiet og inn i Høyre, melder Aftenposten. Han har også meldt seg inn i Europabevegelsen. – Senterpartiet fører ikke lenger tydelig, god gammeldags senterparti-politikk, sier han til avisen.

NRK - 45 minutter siden

Advokat tiltala for mishandling av familien

Ein bergensk mann i 50-åra er tiltala for mishandling, psykisk og fysisk vald og truslar av kona og deira barn. Det skal ha føregått i ein periode på 19 år. Vest politidistrikt skriv i tiltalen at «familiens omsorgsbase var prega av utryggleik og frykt for nye krenkingar».

NRK - 30 minutter siden

Chile gjenåpner etterforskningen av Pablo Nerudas død

Chile skal nok en gang forsøke å løse mysteriet rundt nasjonaldikteren Pablo Nerudas død, har en domstol i landet besluttet. Det skriver NTB. Neruda, som fikk nobelprisen i litteratur i 1971, døde tolv dager etter militærkuppet der landets folkevalgte president Salvador Allende ble styrtet og en militærjunta under ledelse av general Augusto Pinochet overtok makten.

NRK - 15 minutter siden

Ferge på Hvaler har gått på grunn

Hvaler-ferga «Ternen» har satt seg fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Ifølge avisen har ferga ligget stille i én time. Det skal være tåket og dårlig sikt i området.

NRK - 2 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var tennisballer

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.

NRK - 1 time siden

To menn siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City

Påtalemyndigheten i USA melder at to menn er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City i Missouri forrige uke. Én kvinne ble drept og 22 personer skadet i angrepet, åtte av dem barn. Fra før er to ungdommer siktet, skriver NTB.

NRK - 2 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var ufarlig

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.

NRK - 1 time siden

To personer siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City

Påtalemyndigheten i USA melder at to personer er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City forrige uke. Én kvinne ble drept og 22 personer skadet i angrepet, åtte av dem barn..

NRK - 1 time siden

Revisoren ble hacket – flere kommuner havnet på Robek-listen

Mandag kveld meldte regjeringen at både Kautokeino og Nordkapp kommune var kommet på Robek-listen. Årsaken viste seg å være for sent innlevert årsregnskap for 2022. Et dataangrep får skylden for at årsregnskapene ble levert for sent..

NRK - 1 time siden

To av tre flyktninger fra Ukraina vil hjem, viser FN-undersøkelse

Om lag to av tre ukrainske flyktninger og internt fordrevne vil tilbake til hjemmene sine, viser en undersøkelse fra FNs flyktningorganisasjon UNHCR. Det skriver NTB. Av de totalt 9900 som deltok i undersøkelsen i januar og februar, svarte 65 prosent av ukrainske flyktninger og 72 prosent av fordrevne i Ukraina at de ønsker å komme hjem, opplyser UNCHR tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com