NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 06:48

NRK - 20 april 21 kl. 09:21

Fengsler lagt ut til salgs

Arendal fengsel og Hof fengsel er lagt ut for salg. Arendal fengsel har en prisantydning på 8,1 millioner kroner. Fengselet ble i sommer ersattet av Agder fengsel . Nedlagte Hof fengsel har ingen prisantydning, og ligger to mil nord for Holmestrand sentrum..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hof, Agder, Holmestrand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengsler, lagtut , til, salgs
NRK - 16 april 21 kl. 20:02

Agatha Christies hjem til salgs

Et hus der krimforfatteren Agatha Christie skrev flere av sine kjente romaner er til salgs. Hun flyttet inn i Winterbrook House i Wallingford ved Themsen i 1934 og bodde der til sin død i 1976. Prisantydning er om lag 30 millioner kroner, melder BBC..

Aftenposten - 02 juli 21 kl. 11:36

Har du en aktuell tomt til salgs? Statsbygg vet ikke hvor Oslo fengsel skal flyttes.

Har du en aktuell tomt til salgs? Statsbygg vet ikke hvor fengselet skal flyttes..

NRK - 28 mars 21 kl. 18:02

Smitte i fengsler

To nye innsatte i Halden fengsel og 11 innsatte ved Romerike fengsel er siden fredag bekreftet smittet av Covid-19. En rekke ansatte er også meldt smittet. Av hensyn til sikkerheten kan kriminalomsorgen ikke gi konkrete tall på hvor mange ansatte eller hvor stor andel av staben ved ulike fengsler som er smittet.

NRK - 31 mai 21 kl. 11:45

Fengsler brøt menneskerettigheter

Høyesterett har kommet til at gjentatte kroppsvisitasjoner under varetektsfengsling var gjennomført i strid med Den europeiske menneskerettskonvensjon (EMK). «I 2020 ble det anerkjent at den praksis som til da hadde vært gjeldende i norske fengsler med rutinemessig kroppsvisitasjon – full avkledning med inspeksjon av hele kroppen – kunne medføre brudd på EMKs artikkel 3,» heter det i avgjørelsen. De domfelte fikk kompensasjon for dette i form av utvidet varetektsfradrag..

NRK - 19 mai 21 kl. 13:01

2913 innsatte i norske fengsler

Det var 2.913 innsatte i norske fengsler i månedsskiftet april/mai. Hovedandelen er menn, viser tall fra kriminalomsorgen.

NRK - 31 mai 21 kl. 06:38

Korona herjer i Thailands fengsler

Et omfattende utbrudd av koronaviruset har satt søkelyset på Thailands notorisk overbefolkede fengsler der mange innsatte knapt har plass til å sove. Hittil er det registrert nesten 25.000 koronasmittede i fengslene, der de innsatte nå blir bedt om å bruke munnbind selv når de sover..

VG - 25 jan. 21 kl. 23:32

Tortur, sult og håpløshet: Coronapandemien herjer i Egyptiske fengsler

Torturbruk er utstrakt. Fanger nektes mat, senger, medisiner, sanitæranlegg og besøk. Ti år etter den arabiske våren sitter nærmere 60.

Klartale - 24 feb. 21 kl. 08:59

Over 70 drept i opprør i fengsler i Ecuador

Flere enn 70 personer er drept i fengsler i Ecuador. Det skjer etter at det startet opprør i flere steder på en og samme dag..

NRK - 16 april 21 kl. 23:29

Varsler rettssak om nakensjekk

Over 30 innsatte i fengsler i norske fengsler mener de er utsatt for ulovlig nakenvisitasjon og ydmykende behandling, og de vil ha erstatning, skriver Bergens Tidende. Advokat Maria Hessen Jacobsen varsler søksmål mot Staten..

NRK - 23 juli 21 kl. 06:33

22 innsatte døde i fengselsopprør

Minst 22 innsatte er døde etter opprør ved to av Ecuadors største fengsler. Det opplyser myndigheter i landet. President Guillermo Lasso har erklært unntakstilstand i landets fengsler.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Irland koronavaksinerer barn

Irland starter vaksinering av barn mellom 12 og 15 år med Moderna- eller BioNTech-Pfizer-vaksinen. Utenriksminister Simon Coveney fortalte at forslaget er blitt vedtatt, noen som betyr at 250.000 unge kan bli vaksinert de neste ukene..

NRK - 1 time siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 1 time siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 1 time siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 1 time siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

NRK - 1 time siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt