NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 04:04

NRK - 20 apr 21 kl. 09:21

Fengsler lagt ut til salgs

Arendal fengsel og Hof fengsel er lagt ut for salg. Arendal fengsel har en prisantydning på 8,1 millioner kroner. Fengselet ble i sommer ersattet av Agder fengsel . Nedlagte Hof fengsel har ingen prisantydning, og ligger to mil nord for Holmestrand sentrum..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hof, Agder, Holmestrand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengsler, lagtut , til, salgs
NRK - 16 apr 21 kl. 20:02

Agatha Christies hjem til salgs

Et hus der krimforfatteren Agatha Christie skrev flere av sine kjente romaner er til salgs. Hun flyttet inn i Winterbrook House i Wallingford ved Themsen i 1934 og bodde der til sin død i 1976. Prisantydning er om lag 30 millioner kroner, melder BBC..

NRK - 08 sep 21 kl. 11:37

Rygge flyplass til salgs

Moss Lufthavn Rygge er til salgs. Jotunfjell Partners, som har sittet som eiere siden 2017, selger både terminalbygg, parkeringshus og flyoppstillingsplasser. – Det er jo litt trist.

Aftenposten - 02 jul 21 kl. 11:36

Har du en aktuell tomt til salgs? Statsbygg vet ikke hvor Oslo fengsel skal flyttes.

Har du en aktuell tomt til salgs? Statsbygg vet ikke hvor fengselet skal flyttes..

E24 - 08 sep 21 kl. 11:26

Rygge flyplass til salgs

Moss Lufthavn Rygge er til salgs. Jotunfjell Partners, som har sittet som eiere siden 2017, selger både terminalbygg, parkeringshus og flyoppstillingsplasser..

NRK - 08 sep 21 kl. 11:30

Rygge flyplass er til salgs

Moss lufthavn Rygge er til salgs. Jotunfjell Partners, som har sittet som eiere siden 2017, selger både terminalbygg, parkeringshus og flyoppstillingsplasser, melder Moss Avis. DNB Næringsmegling i Oslo har fått salgsoppdraget, men vil ikke gå ut med en konkret prisantydning.

NRK - 28 mar 21 kl. 18:02

Smitte i fengsler

To nye innsatte i Halden fengsel og 11 innsatte ved Romerike fengsel er siden fredag bekreftet smittet av Covid-19. En rekke ansatte er også meldt smittet. Av hensyn til sikkerheten kan kriminalomsorgen ikke gi konkrete tall på hvor mange ansatte eller hvor stor andel av staben ved ulike fengsler som er smittet.

NRK - 31 maj 21 kl. 11:45

Fengsler brøt menneskerettigheter

Høyesterett har kommet til at gjentatte kroppsvisitasjoner under varetektsfengsling var gjennomført i strid med Den europeiske menneskerettskonvensjon (EMK). «I 2020 ble det anerkjent at den praksis som til da hadde vært gjeldende i norske fengsler med rutinemessig kroppsvisitasjon – full avkledning med inspeksjon av hele kroppen – kunne medføre brudd på EMKs artikkel 3,» heter det i avgjørelsen. De domfelte fikk kompensasjon for dette i form av utvidet varetektsfradrag..

NRK - 19 maj 21 kl. 13:01

2913 innsatte i norske fengsler

Det var 2.913 innsatte i norske fengsler i månedsskiftet april/mai. Hovedandelen er menn, viser tall fra kriminalomsorgen.

NRK - 31 maj 21 kl. 06:38

Korona herjer i Thailands fengsler

Et omfattende utbrudd av koronaviruset har satt søkelyset på Thailands notorisk overbefolkede fengsler der mange innsatte knapt har plass til å sove. Hittil er det registrert nesten 25.000 koronasmittede i fengslene, der de innsatte nå blir bedt om å bruke munnbind selv når de sover..

VG - 25 jan 21 kl. 23:32

Tortur, sult og håpløshet: Coronapandemien herjer i Egyptiske fengsler

Torturbruk er utstrakt. Fanger nektes mat, senger, medisiner, sanitæranlegg og besøk. Ti år etter den arabiske våren sitter nærmere 60.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt