NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 14:06

NRK - 13 okt 21 kl. 13:49

Fengsel etter aksjon mot slakter

Høyesterett forkaster anken til en kvinne og en mann i 30-årene som dermed må sone ti og elleve måneder i fengsel. De to ble dømt i Borgarting lagmannsrett etter at politiet gikk til aksjon mot en slakter-butikk i Oslo i 2019. Politiet mistenkte arbeidslivskriminalitet og Nav-bedragerier. I dommen står det at de to forledet Nav-ansatte til å utbetale henholdsvis 630.000 kroner og 1.
Les mer på NRK


Les mer om:
Borgarting, Oslo, Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengsel, etter, aksjonmot , slakter
Dagbladet - 20 okt 21 kl. 13:44

Kunstprofessor slakter Munchmuseet

Kunstprofessor Alex Booker og arkitekt og journalist Gaute Brochmann slakter innsida av Munchmuseet. - Jeg har aldri opplevd noe som føles så billig som dette, sier Booker til Dagbladet..

Dagbladet - 20 okt 21 kl. 13:44

Slakter Munchmuseet:- Gardermoen er hyggeligere

Professor i arkitektur, Charles Alexander Booker og arkitekt og journalist Gaute Brochmann slakter innsida av Munchmuseet. - Jeg har aldri opplevd noe som føles så billig som dette, sier Booker til Dagbladet..

NRK - 01 jul 21 kl. 20:46

Tre menn dømt for voldtekt

Tre menn er dømt til fengsel for å ha voldtatt en kvinne i Drammen i desember 2019. Hovedmannen må belage seg på seks års fengsel. En annen person ble dømt til fengsel i to år og ti måneder som en tilleggsdom.

NRK - 02 nov 21 kl. 13:49

Væpnet aksjon etter ransforsøk

Det er en væpnet aksjon i Maridalsveien i Oslo etter at en gullsmed har blitt forsøkt ranet. Det forteller operasjonsleder til NRK. Politiet leter per nå etter en gjerningsperson.

NRK - 30 sep 21 kl. 13:04

Væpnet aksjon i Trondheim

Politiet går til aksjon i et bygg på Lademoen i letingen etter gjerningspersoner etter at en mann ble skutt natt til torsdag, skriver Adresseavisen..

NRK - 03 nov 21 kl. 06:34

Advokater varsler aksjon

Advokatforeningen varsler en streiklignende aksjon i landets øverste domstol. Forsvarere vil ha mer penger fra staten for jobben de gjør. Norske advokater får 1085 kroner timen for å hjelpe folk som har fått Nav, politiet eller barnevernet etter seg.

NRK - 24 jun 21 kl. 08:38

Greenpeace-aksjon mot oljelisenser

Greenpeace har det de selv beskriver som en fredelig aksjon mot utdelingen av nye oljelisenser i 25. konsesjonsrunde. Olje- og energiminister Tina Bru delte onsdag ut fire nye oljelisenser.

NRK - 08 jul 21 kl. 13:27

Trafikkpolitiaksjon på Sørlandet

UP har stor aksjon mot i Agder, Vestfold og Telemark og Buskerud denne uka. Allerede er minst 163 tatt for å kjøre for fort i området. Under en enkelt fartskontroll på E18 i Risør mandag fikk hele 30 førere forenklede forelegg for å ha brutt fartsgrensa.

NRK - 18 aug 21 kl. 14:26

Fryser penger fra hemmelige givere

Høyre, KrF og Venstre og Frp har fått 250.000 kroner hver i støtte fra foreningen «Aksjon for borgerlig valgseier». Nå melder Filter Nyheter at Høyre, Venstre og KrF at pengene ikke skal brukes i valgkampen til det er gjort undersøkelser av lovligheten.

NRK - 23 aug 21 kl. 22:53

Store brannstyrker i aksjon i USA

Over 13.500 brannmannskaper er for tiden i aksjon for å slukke et titall skog- og krattbranner som herjer i Nord-California i USA. Det er i øyeblikket ingen kritiske situasjoner, men brannene ventes å fortsette utover i uka.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt