NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 07:57

NRK - 14 jun 24 kl. 20:31

Fem ungdommer siktet for vold etter knivstikking i Luster

Jourhavende politijurist Elisabeth Morstøl sier til NRK at fem ungdommer er siktet kroppsskade eller medvirkning til dette etter knivstikkingen i Luster fredag kveld. – Vi vil jobbe med saken utover kvelden og gjennomføre sporsikring, åstedsundersøkelser og avhør. Vi vil prøve å få oversikt over det som har skjedd, sier hun..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elisabeth Morstøl, NRK, Luster

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, ungdommer, siktet, for, vold, etter, knivstikkingi , Luster
Klartale - 03 jun 24 kl. 15:48

Ungdommer ranet andre ungdommer

Politiet fikk melding om seks ran på ulike steder i Oslo. Alle meldingene kom inn i løpet av helgen.Bare lørdag kveld var det fem forskjellige ran.

Klartale - 12 jul 24 kl. 11:33

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo. De er mellom 15 år og 19 år. Det skriver politiet i en pressemelding fredag.

Klartale - 04 jun 24 kl. 14:05

16 år gammel gutt siktet for flere ran

Politiet har pågrepet en 16 år gammel gutt. Han er siktet for 12 ran. Alle ranene har skjedd på ulike steder i Oslo.

Klartale - 25 mar 24 kl. 06:00

Mobbing kan påvirke tannhelsen

De med en tøff barndom har større risiko for å slite med tennene. Det skriver nettstedet Gemini i en pressemelding.De fleste tenåringer pusser tenner hver dag.

Dagbladet - 14 jun 24 kl. 20:32

Mann knivstukket - fem ungdommer siktet

En mann i 50-åra ringte selv politiet etter at han ble knivstukket i halsen. Fem ungdommer er siktet for vold..

Dagbladet - 12 jul 24 kl. 10:55

Fem ungdommer siktet etter skyting

Politiet har siktet fem ungdommer - flere av de mindreårige - etter at det ble løsnet skudd mot en boligblokk på Lindeberg i Oslo..

NRK - 25 apr 24 kl. 04:13

Fem tenåringer terrorsiktet etter angrep mot prest i Sydney

Politiet har siktet fem ungdommer i tenårene for terrorlovbrudd etter knivangrepet på en prest og tre andre i en kirke forrige uke. Biskop Mar Mari Emmanuel ble stukket i hodet og brystet under en preken som ble strømmet på nettet. Ungdommene er i alderen 14–17 år gamle.

NRK - 12 jul 24 kl. 10:41

Fem siktet for skudd på Lindeberg

Det bekrefter politiet i en pressemelding. Politiet har siktet fem ungdommer i alderen 15-19 år for grove trusler med skytevåpen og grov ulovlig bevæpning, eller medvirkning til dette. En fremstilles for fengsling i dag.

NRK - 12 jul 24 kl. 10:41

Fem siktet for skudd på Lindeberg i Oslo

Det bekrefter politiet i en pressemelding. De rykket ut til Lindeberg natt til torsdag. Politiet har siktet fem ungdommer i alderen 15-19 år for grove trusler med skytevåpen og grov ulovlig bevæpning, eller medvirkning til dette.

NRK - 18 feb 24 kl. 19:11

Ungdommer sloss på Bekkestua – én person er skadet

Politiet er på Bekkestua etter melding om slagsmål mellom flere ungdommer. Minst en person skal være skadet, men skadeomfanget er ikke kjent. Ambulanse er på vei.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Minst 7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge avisen Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 45 minutter siden

Telenor med 4,4 mrd i driftsresultat i 2. kvartal

Telenor fikk et driftsresultat på 4,4 milliarder kroner i andre kvartal. Driftsresultatet på 4366 millioner kroner i andre kvartal i år, er litt bak andre kvartal i 2023 på 4374 millioner. Driftsinntektene har også økt fra 15,83 mrd.

NRK - 45 minutter siden

186 mill. før skatt for Schibsted

Schibsted fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i andre kvartal, melder NTB..

NRK - 1 time siden

7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 2 timer siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 2 timer siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 3 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 3 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 4 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com