NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 13:58

NRK - 10 jul 24 kl. 12:56

Fem personer dømt for et av Norges største heroinbeslag

I august 2022 tok politiet beslag i over 35 kilo heroin i en bolig i Bærum. Dette er det tredje største heroinbeslaget gjennom tidene. Nå er fem personer dømt, melder politiet i en pressemelding. Dommen er ikke rettskraftig ennå. – Gjennom etterforskingen i saken avdekket politiet at det opprinnelig dreide seg om minst 39 kilo heroin som ble stjålet fra en leilighet i Oslo året før.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bærum, Oslo, Norges

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fempersoner , dømt, foret av , Norges, største, heroinbeslag
Klartale - 10 jul 24 kl. 14:55

Er nyheten om prisveksten gode nyheter?

Prisvekst er et begrep som brukes mye. Enten du hører det fra Norges Bank, Statistisk sentralbyrå (SSB) eller fra eksperter på økonomi.Onsdag er et godt eksempel.

NRK - 23 feb 24 kl. 10:57

Norges Bank får rente-refs av «vaktbikkje»

Norges Bank bommet på valutaprognoser og satte opp renten for sent, ifølge Norges Bank Watch. Overvåkingsorganet hevder banken undervurderte inflasjonstrykket samtidig som de overvurderte styrken på den norske kronen. Likevel mener de at bankens kommunikasjon i fjor var effektiv og at markedet forsto rentebeslutningene godt.

Klartale - 14 mar 24 kl. 06:24

Fra mobbeoffer til Norges-mester

– Jeg trodde, dypt inni sjela mi, at jeg ikke var verdt noe. Ingen ville noen gang elske meg. Jeg var ikke pen nok eller tynn nok.

NRK - 15 feb 24 kl. 08:56

Sjeføkonom mener økte oljeinvesteringer kan føre til økt rente

Sjeføkonom Kyrre M. Knudsen blir ikke overrasket om økte oljeinvesteringer fører til at Norges Bank kan øke renten. Operatørene på norsk sokkel anslår nå investeringene i næringene rørtransport og utvinning av olje og gass til å bli på 244 milliarder kroner i 2024.

NRK - 16 feb 24 kl. 16:08

Fem poker-arrangører i Tromsø dømt til betinget fengsel

Fem tromsømenn – én i 30-årene og fire i 40-årene – er dømt til betinget fengsel for ulovlige pokerarrangementer. De fem er dømt for brudd på lotteriloven, også kalt pengespilloven, for å ha avholdt eller medvirket til å avholde ulovlige pokerturneringer, skriver iTromsø. Tre av dem dømmes til 36 dager for perioden fra 2018 til 2023, mens to dømmes for perioden 2020 til 2023 med 30 dager.

NRK - 26 feb 24 kl. 12:25

Statsadvokaten anker pokersaken

Statsadvokaten anker dommen mot de fem pokerspillerne i den mye omtalte pokersaken i Nord-Norge. Det melder iTromsø. I midten av februar ble det kjent at to av de fem tiltalte ble dømt til 30 dagers betinget fengsel, mens de tre andre til 36 dagers betinget fengsel.

Klartale - 13 mar 24 kl. 13:10

Fungerer en arbeidsuke på fire dager?

– Folk sliter seg ut og blir sykmeldte av å bruke mye tid på jobb og fritid. Det sier Lan Marie Berg til avisa VG. Hun er nestleder for Miljøpartiet De Grønne.

NRK - 24 apr 24 kl. 11:02

Kongelege hestar på villtur i London - fem personar skadd

Fem personar er skadd etter at fem hestar galloperte fritt i Londons gater onsdag føremiddag, melder The Telegraph. Hestane skal vera ein del av kong Charles sin hustropp og høyrer til det britiske millitære. Videoar frå London viser to hestar galopperande gjennom Londons gater.

NRK - 16 feb 24 kl. 10:08

Nordea tror første rentekutt fra Norges Bank kommer nærmere jul

Nordea Markets spår at første rentekutt fra Norges Bank kommer først i desember. Hittil har meglerhuset spårdd at styringsrenten kuttes allerede i september. Det er tregere kutt i styringsrentene internasjonalt som gjør at Nordea tror at det vil drøye med rentekutt her hjemme.

NRK - 22 feb 24 kl. 05:56

Norges Bank: Rundt 35.000 kan ha betalingsproblemer

Rundt 35.000 husholdninger kan ha betalingsproblemer med dagens rentenivå, ifølge Norges Bank. I midten av februar slo den siste renteøkningen til 4,5 prosent inn i folks økonomi.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Republikanerne øker sikkerheten

Donald Trumps valgkampteam varsler at de øker sikkerheten rundt kontorene til valgkampanjen. Det melder Reuters, som viser til Politico. Ansatte blir bedt om å holde seg unna kontorene mens de undersøkes.

NRK - 15 minutter siden

Trump: – Viktigere enn noen gang at vi står samlet

Ekspresident Donald Trump skriver på hans sosiale plattform at han ber for ofrene etter skytingen på valgkampmøtet i Pennsylvania. Han ønsker de to mennene som ble kritisk skadet god bedring. – Det er viktigere enn noen gang at vi står samlet, skriver han..

NRK - 30 minutter siden

Paragliderulykke i Bodø

Politiet melder om paragliderulykke i Bodø. Nødetatene på vei til stedet. Det pågår livreddende førstehjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 1 time siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 2 timer siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 2 timer siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 2 timer siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 10 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com