NRK - 04 mar 24 kl. 09:13

Fem personar drukna i februar

Så langt har 13 personar mista livet i drukningsulukker i Noreg i år, viser Redningsselskapet sin drukningsstatistikk. Det er fem fleire enn på same tid i fjor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, Redningsselskapet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, personar, druknai , februar
NRK - 04 mar 24 kl. 09:13

Fire personar drukna i februar

Så langt har 12 personar mista livet i drukningsulukker i Noreg i år, viser Redningsselskapet sin drukningsstatistikk. Det er fire fleire enn på same tid i fjor..

NRK - 18 feb 24 kl. 10:04

Kina trappar opp Taiwan-patruljering

Kina seier at dei skal trappa opp patruljering i farvatn nær Taiwan etter ei ulukke der to kinesiske fiksarar drukna. Fiskebåten med fire personar blei onsdag forfølgt av ein båt av Taiwans kystvakt då han kantra. To personar overlevde og er i Taiwans varetekt.

Klartale - 01 mar 24 kl. 08:28

Aldri vært færre

Én person døde i trafikken i februar. Det er fire færre enn i februar i fjor. Det viser tall fra Statens vegvesen.

NRK - 27 mar 24 kl. 08:09

Detaljhandelen økte marginalt i februar

Omsetningsvolumet i detaljhandelen steg med 0,1 prosent fra januar til februar i år. Det viser sesongjusterte tall fra SSB. For perioden desember 2023 til februar 2024 var det en nedgang på 0,6 prosent fra foregående tremånedersperiode.

NRK - 10 feb 24 kl. 11:53

Noreg støttar innsats for å finne forsvunne personar i Ukraina

Noreg bidreg med 100 millionar kroner i arbeidet for å spore og identifisere personar som er sakna i samband med Russlands angrepskrig mot Ukraina. Det blir anslått at mellom 30 000 og 40 000 personar er sakna i Ukraina. – Russlands fullskala-angrep mot Ukraina har fryktelege konsekvensar for sivilbefolkninga.

NRK - 17 feb 24 kl. 21:02

Personar svima av - kan vere lekkasje

Naudetatane har rykka ut til Engeveien i Bergen etter melding om at fleire personar har svima av i ei leilegheit. Årsaka er ukjent, men det kan vere snakk om ei lekkasje, ifølgje Vest politidistrikt. Fem personar har evakuert seg sjølve og blir tekne hand om av helsepersonell.

NRK - 01 mar 24 kl. 10:42

Obos-prisene i Oslo steg med 1,6 prosent fra januar til februar

–  OBOS-prisene pleier å stige i februar. Økningen var likevel litt svakere enn snittet for februar de ti siste årene. Sett i lys av økte renter og en del bruktboliger til salgs, var den moderate prisveksten som ventet, sier sjeføkonom Sissel Monsvold i OBOS.

NRK - 20 mar 24 kl. 08:27

3,8 millioner flypassasjerer i februar

Det var flere passasjerer som passerte gjennom norske lufthavner i februar i år sammenlignet med året før, men fortsatt 9 prosent færre enn i februar 2019. Til sammen var antallet passasjerer om bord ved avgang og ankomst på 3.762.

NRK - 29 okt 23 kl. 13:34

To bilar har frontkollidert i Luster – fem personar skadde

Ei kvinne i 20- åra og eit barn er frakta til Førde sentralsjukehus i luftambulanse etter ei trafikkulykke på fylkesveg 55 Lustravegen ved Ottom. To bilar har frontkollidert. Det er totalt seks personar involvert i ulykka.

NRK - 30 okt 23 kl. 07:38

Dødstala stig etter togulukke i India

Minst 13 personar er døde etter at ei togulukke i delstaten Andhra Pradesh sør i India søndag. Det opplyser lokale styresmakter. I tillegg er 39 personar skadde, ifølge ei oppdatering som kom måndag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

USA og Norge skal samarbeide om mineralutvinning

Det hvite hus kunngjorde natt til torsdag at USA og Norge skal inngå et «langvarig partnerskap» om utvinning og prosessering av kritiske mineraler, både i egne land og på verdensbasis. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 minutter siden

EU varsler sanksjoner mot Iran

EU har varslet at de vil innføre nye sanksjoner mot Iran etter angrepet mot Israel forrige uke. Det melder Reuters. De følger dermed etter USA, og vil i likhet med dem forsøke å ramme Irans drone- og missilprogram med sanksjonene..

NRK - 1 time siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 1 time siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 2 timer siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com