NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:32

NRK - 19 jun 21 kl. 20:32

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag. Då fann redningsmannskapa ein av dei omkomne. Dagen etter blei fire andre funne døde.
Les mer på NRK


Les mer om:
Antwerpen, Belga, Belgia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, omkomi , ulukkei , Belgia
Klartale - 17 dec 23 kl. 06:00

Slik feirer de jul i andre land

I Russland er julaften den 7. januar. Det er samme dag som mange nordmenn kaster ut juletreet.

Klartale - 23 jun 22 kl. 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

NRK - 20 jun 21 kl. 20:39

Påkøyrsel var truleg ulukke

Ein mann omkom då ein pickup køyrde inn i tilskodarar i ein pride-parade sør i Florida. Hendinga var truleg i ei ulukke, meiner lokale myndigheiter. Også leiaren for ei av gruppene som deltok i paraden, og som blei ramma av påkøyringa, trur det var ei ulukke.

Klartale - 17 okt 23 kl. 09:00

To svensker ble drept i Belgia

To svensker ble drept. En tredje person havnet på sykehus med skader. Skytingen skjedde ved torget Sainctelette.

NRK - 27 feb 22 kl. 13:19

Alvorleg ulukke i Verdal

Naudetatane har rykka ut til ei alvorleg ulukke i Verdal. Det melder Trøndelag politidistrikt på Twitter. Politiet har foreløpig få opplysningar, men det skal vere snakk om ei ulukke i skogen..

NRK - 15 jul 22 kl. 18:27

Mc-ulukke på Nesodden

Det har vore ei ulukke med ein motorsykkel på Nesodden, ved Rundvoll. Legebil var raskt på staden, og politiet er framme. Operasjonsleiar Jan-Andre Delbeck stadfestar at det er ei alvorleg ulukke, og at luftambulanse er på veg.

NRK - 15 jul 22 kl. 18:27

Mc-ulukke i Frogn

Det har vore ei ulukke med ein motorsykkel i Frogn, ved Rundvoll. Legebil var raskt på staden, og politiet er framme. Operasjonsleiar Jan-Andre Delbeck stadfestar at det er ei alvorleg ulukke, og at luftambulanse er på veg.

NRK - 18 maj 22 kl. 02:46

Omkom i MC-ulukke på Voss

Ein motorsykkelførar i 60-åra omkom i ei ulukke mellom Voss og Granvin seint tysdag kveld. Mannen har truleg kollidert med ein bom ved inngangen til ein tunnel. Riksveg 13 er stengd på ulukkesstaden medan politiet og Vegvesenet gjer tekniske undersøkingar.

NRK - 15 maj 23 kl. 19:38

Person omkom etter ulukke i Hallingdal

Ein person er stadfesta omkom etter ulukka på riksveg 7 i Nesbyen i Hallingdal. Politiet opplyser at pårørande er varsla. Det blir no gjort undersøkingar på staden, like sør for Liodden.

NRK - 15 feb 22 kl. 16:03

Over 45 pågrepet i internasjonal aksjon mot narkotikasmuglere

45 personer i Belgia og Spania ble tirsdag pågrepet for narkotikasmugling. Aksjonen var koordinert av Europol i seks europeiske land. Til sammen ble det gjennomført 109 ransakinger i Belgia, Tyskland, Italia, Spania, Nederland og Kroatia.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 15 minutter siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.

NRK - 10 minutter siden

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.

NRK - 1 time siden

Retten er satt på dag fem

I dag er femte dag av rettssaken mot Zaniar Matapour. I dag skal flere fornærmede vitne mot den terrortiltalte mannen, som heller ikke i dag reiste seg da dommeren kom inn i rettssalen. Først ut er Tone Sand, en av over 260 fornærmede etter skytingen natt til 25.

NRK - 45 minutter siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 30 minutter siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 1 time siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.

NRK - 1 time siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 1 time siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 1 time siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com