NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 07:07

NRK - 19 juni 21 kl. 20:32

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag. Då fann redningsmannskapa ein av dei omkomne. Dagen etter blei fire andre funne døde.
Les mer på NRK


Les mer om:
Antwerpen, Belga, Belgia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, omkomi , ulukkei , Belgia
NRK - 20 juni 21 kl. 20:39

Påkøyrsel var truleg ulukke

Ein mann omkom då ein pickup køyrde inn i tilskodarar i ein pride-parade sør i Florida. Hendinga var truleg i ei ulukke, meiner lokale myndigheiter. Også leiaren for ei av gruppene som deltok i paraden, og som blei ramma av påkøyringa, trur det var ei ulukke.

NRK - 04 april 21 kl. 16:50

Døydde i MC-ulukke

Ein person er bekrefta omkomen i ei MC-ulukke på Romerike, melder politiet på Twitter. Ingen andre vart skada i ulukka..

NRK - 07 april 21 kl. 19:34

Belgia stanser vaksinering

Belgia vil fra nå av bare gi AstraZenecas koronavaksine til personer over 55 år, opplyser helsedepartementet i landet. Beslutningen er basert på «nylige vitenskapelige råd», opplyser departementet i en uttalelse onsdag kveld. Belgia vil i stedet tilby vaksiner fra Moderna eller Biontech-Pfizer for personer mellom 18 og 55 år, skriver NTB.

Aftenposten - 27 juni 21 kl. 22:56

Effektive Belgia sendte Portugal og Ronaldo ut av EM

(Belgia – Portugal 1–0) Thorgan Hazard (28) ble matchvinner for Belgia i åttedelsfinalen mot Portugal og Cristiano….

VG - 27 juni 21 kl. 22:56

Effektive Belgia sendte Portugal og Ronaldo ut av EM

(Belgia – Portugal 1–0) Thorgan Hazard (28) ble matchvinner for Belgia i åttedelsfinalen mot Portugal og Cristiano Ronaldo (36). Nå venter Italia i kvartfinalen..

NRK - 17 juli 21 kl. 21:53

Minst 168 døde i Tyskland og Belgia

Lørdag kveld er 168 bekreftet døde. Minst 141 i Tyskland og 27 i Belgia. Den vestlige delen av Tyskland, Belgia, Nederland og Luxembourg har de siste dagene vært rammet av kraftig flom som har ødelagt hus, kjøretøy og infrastruktur..

NRK - 24 mai 21 kl. 18:34

Mann i 60-åra omkom i MC-ulykke

Ein mannleg motorsyklist i 60-åra omkom i ei ulukke mellom to motorsyklar og ein bil på riksveg 555 i Olsvik. Vegen inn mot Bergen var stengd i fleire timar..

NRK - 19 juni 21 kl. 15:04

Sibir: Minst fire omkom i flyulukke

Eit fly med fallskjermhopparar blei laurdag utsette for ei ulukke sørvest i Sibir. Tidlegare var det meldt at sju personar omkom, men myndigheitene har no oppgitt eit lågare dødstal. Fire menneske er bekrefta omkomne, og 15 er skadde, ifølgje myndigheitene i regionen Kemerovo.

VG - 08 april 21 kl. 19:54

Reiten med frisparkperle da Norge vant

(Belgia-Norge 0–2) Det er mer enn fem måneder siden det norske kvinnelandslaget sist spilte en fotballkamp. Det var lett å se mot Belgia..

VG - 08 april 21 kl. 19:54

Reiten med frisparkperle: – Standarden er satt

(Belgia-Norge 0–2) Det er mer enn fem måneder siden det norske kvinnelandslaget sist spilte en fotballkamp. Det var lett å se mot Belgia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Equinor tjente 41 mrd kroner

Høyere olje- og gasspriser bidro sterkt til at Equinor leverte solide tall i andre kvartal. Det justerte driftsresultatet var på 4,64 milliarder dollar, eller drøyt 41 milliarder norske kroner. Dette er mer en 10 ganger så høyt som samme kvartal i fjor, men noe under første kvartal i år..

NRK - 15 minutter siden

Sterkt Equinor-resultat

Høyere olje- og gasspriser bidro sterkt til at Equinor leverte solide tall i andre kvartal. Det justerte driftsresultatet var på 4,64 milliarder dollar, eller drøyt 41 milliarder norske kroner..

NRK - 1 time siden

Irland koronavaksinerer barn

Irland starter vaksinering av barn mellom 12 og 15 år med Moderna- eller BioNTech-Pfizer-vaksinen. Utenriksminister Simon Coveney fortalte at forslaget er blitt vedtatt, noen som betyr at 250.000 unge kan bli vaksinert de neste ukene..

NRK - 1 time siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 1 time siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 1 time siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt