NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 09:24

NRK - 14 jan 23 kl. 16:40

Fem døde i missilangrep i Dnipro

Fem personer ble drept og over 20 såret i et russisk missilangrep mot byen Dnipro i Ukraina. Det opplyser den lokale guvernøren. Missilet traff en boligblokk som raste sammen. Seks av de skadde er barn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dnipro, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, dødei , missilangrepi , Dnipro
Klartale - 10 nov 22 kl. 09:42

Derfor kan Russland forlate byen Kherson

For Ukraina vil det være en seier å få tilbake kontroll på byen. Samtidig kan Russland ha flere planer for hvorfor de henter ut soldatene.Det var onsdag at russiske medier meldte om planen.

NRK - 22 maj 23 kl. 08:38

Ukraina: Åtte såret i russiske angrep mot byen Dnipro i natt

Åtte personer ble såret og flere bygninger ødelagt da Russland angrep den sørøstlige byen Dnipro natt til mandag, ifølge ukrainske myndigheter. Minst én mann ble såret i angrepene mot Dnipro, mens sju andre personer ble såret i angrep mot et sørlig distrikt i samme fylke, Dnipropetrovsk, skriver Dnipro-guvernør Serhij Lysak på Telegram mandag. Han sier at flere bygninger, deriblant boliger, leilighetsblokker og administrativ infrastruktur, enten ble skadd eller ødelagt i angrepet.

NRK - 26 maj 23 kl. 10:26

Ukrainsk guvernør hevder sykehus i Dnipro er truffet i russisk angrep

Et sykehus i den ukrainske storbyen Dnipro er rammet av et russisk angrep, ifølge guvernør Dnipro-guvernør Serhij Lysak. – Rakettangrep mot Dnipro. Jævlene angrep et sykehus.

NRK - 26 maj 23 kl. 10:26

NTB: Ukrainsk guvernør hevder sykehus i Dnipro er truffet i russisk angrep

Et sykehus i den ukrainske storbyen Dnipro er rammet av et russisk angrep, ifølge guvernør Dnipro-guvernør Serhij Lysak. Det melder nyhetsbyrået Reuters. – Rakettangrep mot Dnipro.

NRK - 14 jan 23 kl. 16:40

To døde i missilangrep i Dnipro

To personer ble drept og 27 såret i et russisk missilangrep mot byen Dnipro i Ukraina. Det opplyser den lokale guvernøren. Missilet traff en boligblokk som raste sammen.

NRK - 22 maj 23 kl. 07:24

Ukraina hevder Russland angrep byen Dnipro gjennom natten

Russland angrep den sørøstlige byen Dnipro natt til mandag, ifølge ukrainske myndigheter. Gjennom natten hørtes store eksplosjoner, melder lokale medier. Ifølge nyhetsbyrået RBC-Ukraine var det rundt 15 eksplosjoner i Dnipro i løpet av natten.

NRK - 14 jan 23 kl. 15:18

Ukraina: Boligblokk truffet i missilangrep

En boligblokk i Dnipro er ødelagt i et russisk missilangrep. Det sier Kyrylo Tymosjenko ved den ukrainske presidentens kontor. Han sier at flere mennesker er fanget i den ødelagte bygningen..

Dagbladet - 14 jan 23 kl. 16:40

Fanget etter missilangrep på boligblokk

To er drept og 27 personer er skadd etter at et missilangrep lørdag traff en boligblokk i Dnipro i Ukraina, ifølge guvernør..

NRK - 14 jan 23 kl. 21:31

Ni døde etter missilangrep i Dnipro

Antall døde etter det russiske missilangrepet mot en boligblokk i ukrainske Dnipro er nå oppe i 9. Ytterligere 64 er skadet, melder Kyiv Post, som siterer lokale helsemyndigheter, på Twitter. Missilet traff en boligblokk som raste sammen..

NRK - 14 jan 23 kl. 21:31

Ni døde i russisk missilangrep i Dnipro

Antall døde etter det russiske missilangrepet mot en boligblokk i ukrainske Dnipro er nå oppe i 9. Ytterligere 64 er skadet, melder Kyiv Post, som siterer lokale helsemyndigheter, på Twitter. Missilet traff en boligblokk der over 1000 mennesker bodde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 10 minutter siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..

NRK - 30 minutter siden

Stadig vanskeligere boligmarked for single førstegangskjøpere

For åttende året på rad er Oslo kommunen det er vanskeligst å komme seg inn på boligmarkedet i, viser Førstehjemindeksen til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). I 2023 hadde single førstegangskjøpere i Norge i gjennomsnitt råd til 14,2 prosent av boligene – i Oslo kun 3,1 prosent, viser tallene..

NRK - 1 time siden

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

NRK - 1 time siden

E18 sperret – brann i elbil

Det brenner i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning er sperret, skriver Sør-Øst politidistrikt på X. To personer var inne i bilen, men ingen skal ha inhalert røyk.

NRK - 1 time siden

YouTube krever merking av KI-innhold

De som publiserer på YouTube fremover, må huke av om innholdet er manipulert eller endret for å tydeliggjøre hva som er skapt ved hjelp av kunstig intelligens. – Seerne får stadig mer behov for åpenhet om hvorvidt det de ser på, er manipulert eller syntetisk, skriver selskapet på sin blogg. Den nye merkingen vil gjelde videoer hvor det kan være tvil om det man ser virkelig er ekte, for eksempel såkalt deepfake, hvor en kjent person sier noe vedkommende aldri har sagt.

NRK - 1 time siden

Blinken: Akutt matusikkerhet i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken sier at Gazas befolkning lider under alvorlige nivåer av det han kaller akutt matusikkerhet. Blinken skal denne uken reise til Saudi-Arabia og Egypt for å diskutere våpenhvile og nødhjelp for Gazastripen. Ifølge FN opplever halvparten av befolkningen i Gaza nå matusikkerhet, og om ikke nødhjelp slipper inn vil det om kort tid resultere i hungersnød..

NRK - 2 timer siden

Funnet miljøgifter – stenger populær øy i Oslofjorden

Deler av den populære badeøya Gressholmen blir stengt for publikum fordi det kan være helseskadelig å oppholde seg der. Årsaken er forurensning fra en gammel skytebane på øya i Indre Oslofjord, skriver Aftenposten. Oslo kommune ber folk unngå å spise bær, sopp, fisk, skjell og skalldyr fra Gressholmen og Rambergøya.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brannar

Både i Aureosen i Hustadvika og i Breivika i Ålesund har brannvesenet kontroll på to brannar i bustadhus. I Aureosen ryk det litt frå taket framleis, men ettersløkking har starta. Også i Breivika er brannen slått ned.

NRK - 2 timer siden

Folk lever lengst i Akershus

FHIs folkehelseprofil viser at folk er sunnest i Akershus. De lever lenger og er friske lenger. De som sliter mest med helsa bor i Østfold og Finnmark.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com