NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 18:11

NRK - 03 april 21 kl. 13:39

Fem døde etter bygningskollaps

Minst fem mennesker er bekreftet omkommet etter at en brannherjet bygning raste sammen i Thailands hovedstad Bangkok. Brannmannskaper fikk kontroll på brannen, som startet lørdag morgen, men bygningen raste sammen da de gikk inn. Fire brannfolk døde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thailands, Bangkok

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, døde, etter, bygningskollaps
NRK - 27 mars 21 kl. 11:21

Fem døde etter bygningskollaps

Minst fem mennesker omkom og 24 ble skadd da en ti etasjers boligblokk raste sammen i i Egypts hovedstad Kairo natt til lørdag. Redningsmannskaper leter fortsatt etter overlevende i restene av bygningen. Årsaken til bygningskollapsen er ikke kjent..

NRK - 06 april 21 kl. 10:01

26 nye smitta i Bergen

Det er 26 nye smitta i Bergen sidan i går. Ni av dei er i tenåra, fem i 20-åra, fem i 40-åra og fem i 50-åra. Ein er under fem år.

NRK - 17 jan. 21 kl. 18:29

Alle fem funnet omkommet

To nye mennesker er nå funnet døde på Andøya. Totalt fem mennesker er dermed funnet døde etter hyttebrannen på Andøya hvor fem er savnet. Ingen av dem er identifisert.

NRK - 05 mars 21 kl. 13:07

Fem bøtelagde for smittevernbrot

Fem utanlandske menn har av Møre og Romsdal politidistrikt fått bøter på 10.000 kroner kvar for brot på smittevernlova. Dei fem tok ikkje den pålagde koronatesten innan 24 timar etter at dei kom til Noreg..

NRK - 15 feb. 21 kl. 12:53

Fem tiltalt for terrorplanlegging

I Tyskland er fem IS-medlemmer fra Tadsjikistan tiltalt for å ha forsøkt å skaffe penger og rekrutter til terrororganisasjonen. De fem ble arrestert i fjor. Gruppa hadde kontakt med mannen som drepte fire mennesker med lastebil i Stockholm i 2017..

NRK - 22 mars 21 kl. 13:37

Fem nye smittede i Kristiansand

Fem personer har fått påvist smitte av koronaviruset i Kristiansand det siste døgnet. Alle fem har kjent smittevei og fire av dem har utgangspunkt i smitteutbruddet på Hovden, opplyser kommunen. 22 personer er satt i karantene..

NRK - 23 mars 21 kl. 02:54

Tyskland stenger ned i fem dagar

Tyskland stenger ned i fem dagar frå 1. til 5. april, opplyser forbundskanslar Angela Merkel.

E24 - 30 mars 21 kl. 20:23

Én av seks unge voksne har sluttet å jobbe. Vi har møtt fem av dem rundt om i verden.

Fem land. Fem unge voksne. Alle har fått livet satt på vent av pandemien.

NRK - 01 april 21 kl. 14:51

Fem nye smittede

I Kristiansand er det påvist fem nye tilfeller av koronasmitte siste døgn. Seks personer er satt i karantene. De fem smittede personene er smittet med den britiske mutasjon av covid-19-viruset, opplyser kommunen..

VG - 17 jan. 21 kl. 18:34

Alle fem funnet omkommet etter hyttebrann: – Urettferdig

SVOLVÆR (VG) Lokalsamfunnet er i sorg etter beskjeden om at alle de fem savnede er funnet omkommet etter den tragiske hyttebrannen i Nordland. Fire er barn under 16 år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).

NRK - 1 time siden

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 1 time siden

Viderefører tiltak i deler av Viken

Regjeringen viderefører regionale tiltak på nivå B i ni Viken-kommuner til og med 21. mai. Det gjelder Bærum, Drammen, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nordre Follo, Ås, Rælingen og Ullensaker.

NRK - 1 time siden

Kritiserer vaksineeksport-forbud

Frankrikes president Emmanuel Macron ba fredag USA og Storbritannia om å oppheve eksportrestriksjoner på vaksiner og nødvendige råmaterialer. Macron sa også at han var klar til å diskutere opphevelse av vaksinepatenter, men at det var viktigere at de to landene avviklet sine restriksjoner. Han viste til at Europa har eksportert store mengder vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge seg på..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

NRK - 1 time siden

Fullvaksinert testa positivt

Ein fullvaksinert pasient ved Ravnanger sykehjem på Askøy har testa positivt for covid-19, melder Askøy kommune på sine nettsider. Kommunen går no 10 dagar tilbake i tid for å finna smittevegen. Sjukeheimen er inntil vidare stengd for besøk..

NRK - 1 time siden

EU-toppmøte om fattigdom

EUs toppmøte, som omtales som det sosiale toppmøtet, startet fredag. Medlemslandene er splittet i spørsmålet om EUs rolle i å bekjempe ulikhet og fattigdom. De fleste av statslederne i EUs 27 medlemsland tar turen til Porto i Portugal for å diskutere sosiale spørsmål på toppmøtet.

NRK - 2 timer siden

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt