VG > Innenriks

Wednesday, 29 June, 09:43

VG - 13 maj 22 kl. 09:20

Fem år gammel jente døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen i Stavanger

Den fem år gamle jenta ble erklært død på sykehuset natt til fredag..
Les mer på VG


Les mer om:
Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Femår , gammel, jente, døde, etterå ha , blitt, funnet bevisstløs i sjøen i Stavanger
NRK - 12 maj 22 kl. 20:01

Fem år gammel jente funnet livløs i sjøen

En fem år gammel jente som ble meldt savnet i Stavanger torsdag, ble kort tid etter funnet livløs i sjøen. Hun er fraktet til sykehus. Stavanger Aftenblad skriver at det ble utført livredning på stedet og at hun ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

Klartale - 31 maj 22 kl. 14:40

22 år gammel mann dømt for seksuell utnyttelse av 17 år gammel ukrainsk flyktning

En 22 år gammel mann er dømt for seksuell utnyttelse av 17 år gammel jente. Hun hadde flyktet fra Ukraina. Han ble også dømt for overgrep mot 13 andre jenter.

VG - 28 feb 22 kl. 05:00

Seks år gammel jente døde etter artilleriangrep i Øst-Ukraina

Livet til en seks år gammel jente sto ikke til å redde etter at hun ble truffet av artilleriild i byen Mariupol søndag..

NRK - 08 apr 22 kl. 22:56

En drept i skyting på Bronx-skole

En 16 år gammel jente er drept og to andre skoleelever er skadet i skyting ved en videregående skole i New York-bydelen Bronx, melder CNN. De to som er skadet er en 17 år gammel gutt og en 16-årig jente som begge er fraktet til sykehus. Skytingen skjedde fredag morgen lokal tid ifølge politiet..

Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

NRK - 13 maj 22 kl. 09:13

Jente (5) døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen

Torsdag ettermiddag ble en fem år gammel jente meldt savnet fra området Vardeneset i Stavanger. Hun ble funnet etter rundt tre timer. Natt til i dag ble jenta erklært død på sykehuset.

NRK - 10 apr 22 kl. 17:24

Savnet jente kan være i Innlandet

Oslopolitiet søker etter en jente som sist er sett i området rundt Bærum sykehus i går ettermiddag. Beskrivelse: Jente, 176 cm høy, Mørkegrå/sort jakke. Sort halvlangt hår til skuldrene.

NRK - 10 maj 22 kl. 13:51

Spesialenheten åpner etterforskning etter at jente døde i Bergen

Spesialenheten for politisaker har vurdert saken der en jente ble funnet død i Bergen etter å ha rømt fra barnevernet. Nå har de åpnet etterforskning. – Ut ifra de opplysningene vi har innhentet, er det riktig at vi etterforsker hendelsen fordi det kan ha skjedd en straffbar handling av ansatte i politiet, sier etterforskningsleder Gunnar Fossum i Spesialenheten til Bergens Tidende.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 20 jun 22 kl. 16:48

Fem briter løslatt i Afghanistan

Fem briter som har vært fengslet av Taliban i Kabul, er løslatt, opplyser britiske myndigheter, som beklager at de fem reiste til Afghanistan. Det opplyses ikke hva de fem har vært fengslet for eller når de ble pågrepet, men en rekke britiske statsborgere ble pågrepet 12. februar.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Ap og fagorganiserte krever storopprydning i NRK: – Uakseptabelt!

Den nye kringkastingssjefen får klar beskjed fra Ap om å rydde opp i eget hus, og kutte ned på midlertidige ansettelser. De får full støtte av fagforeningsbossen i NRK..

VG - 4 timer siden

Masseskytingen i Oslo: Ny video viser kamp om skytevåpen

En video viser hvordan sivile kjempet for å få kontroll på skytevåpenet til draps- og terrorsiktede Zaniar Matapour (43) kun sekunder etter han avfyrer siste skudd..

VG - 15 timer siden

PST-sjefen: Jakter på det mørke nettet

PST-sjef Roger Berg forteller at de ekstreme islamistiske miljøene har sostifikerte måter å unngå å bli tatt av poltitiet..

VG - 15 timer siden

Støre om PST og politiet: Tror kommunikasjonen kan bli bedre

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) Jonas Gahr Støre tror at kommunikasjonen mellom PST og politiet kan bli bedre. Han varsler at begge kan trenge flere verktøy for å bekjempe terror..

VG - 21 timer siden

Terrorforsker: – Ofte en eller annen form for påvirkning

Modus, våpen og mål tyder på et klassisk islamistisk terrorangrep, mener terrorforsker..

VG - Igår: 05:28

Støre før Nato-toppmøtet: Tror på rask Sverige-løsning

STATSMINISTERENS KONTOR (VG) Jonas Gahr Støre tror at Sverige og Finland kan få ja til Nato-medlemskap allerede på toppmøtet i Madrid denne uken..

VG - Igår: 23:12

Ventes varmere dager i Tana og Mo i Rana enn Accra i Ghana

Nordens Paris får trolig høyere temperaturer enn den franske hovedstaden denne uken. Meteorologen oppfordrer nordlendinger til et nedkjølende bad, og klimaforsker mener hetebølgen er del av den globale oppvarmingen..

VG - Igår: 22:40

Folk strømmet til Rådhusplassen: – Veldig mye følelser

Rådhusplassen var full av veivende regnbueflagg mandag kveld, tross avlysning og anbefalinger fra politiet om ikke å møte opp..

VG - Igår: 22:31

Raymond Johansen: – Trakassering av skeive skjer hver dag

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier terror skal bekjempes hver dag. Men han er også bekymret over at skeive i Norge fortsatt trakasseres daglig på gatene - av vanlige folk..

VG - Igår: 19:12

Oslo Pride etter avlysningen: - Vi er lei oss

Oslo Pride-leder Inger Kristin Haugsevje synes det er leit at markeringen måtte avlyses, og sier hun har forståelse for at noen fortsatt vil møte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com