NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:38

NRK - 08 feb 23 kl. 22:27

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa. Feilen er nå koblet ut og isolert. Nå bygger vi opp trykket i ledningene i hele byen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Namsos, Larsheimen, Daltrøa, Storø, Namdalsavisa, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Feil, vannledningi , Namsoser , lokalisert
NRK - 20 okt 22 kl. 05:19

Får ikke synge under møte

Namsos kommune vil ikke at unger fra Namsos barneskole skal få synge for lokalpolitikerne når de møtes klokka 09.00 i dag for å avgjøre om noen av skolene i kommunen skal legges ned. – Vi reagerer veldig på at vi ikke får lov til å synge, uten at vi har fått en god forklaring, mener Christine Klykken i FAU ved Namsos barneskole.

NRK - 20 okt 22 kl. 05:19

Blir nektet å synge under møte

Namsos kommune stopper en elevmarkering utenfor NTE Arena når kommunestyret møtes i dag for å avgjøre om noen skoler skal legges ned. Både representanter for Bangsund skole og Namsos barneskole planla markeringer, blant annet gjennom å synge, men får ikke lov av skoleledelsen, skriver Namdalsavisa. – Vi reagerer veldig på at vi ikke får lov til å synge, uten at vi har fått en god forklaring, sier Christine Klykken i FAU ved Namsos barneskole..

NRK - 08 feb 23 kl. 20:49

Vannløst i store deler av Namsos

Et brudd på hovedvannforsyninga for Tavlåa vannverk har ført til vannløse kraner for store deler av Namsos sentrum. Kommunen vet fortsatt ikke hvor bruddet på ledninga er. Klokka 2030 sier avdelingsingeniør for vann og avløp i Namsos kommune, Svein Storø, til NA at det er snakk om 5000 husstander..

NRK - 08 okt 22 kl. 15:09

Mann lokalisert etter voldshendelse i Porsgrunn

Politiet i Porsgrunn ble tidligere i dag orientert om en voldshendelse i sentrum. En mann i 50-årene ble ufrivillig fraktet bort fra stedet. Han er nå lokalisert og fraktet til sykehus.

NRK - 11 dec 22 kl. 16:55

Brann i bubil i Namsos

Det brenn i ein bubil i Namsos. Politiet i Trøndelag seier til NRK at det også brenn i huset som ligg ved sidan av bubilen. Alle skal ha kome seg ut av både huset og bilen.

NRK - 23 dec 22 kl. 06:18

Person døde etter voldshendelse i Namsos

En person er død etter en voldshendelse i Namsos torsdag kveld. En person er pågrepet og sikta for grov kroppsskade med døden til følge. Politiet etterforsker saken og vil komme med mer informasjon i løpet av dagen..

NRK - 23 dec 22 kl. 07:42

En person pågrepet etter dødsfall i Namsos

En person er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en person ble funnet død i en bolig i Namsos torsdag kveld. Politi og ambulanse rykket ut etter melding om vold..

NRK - 23 dec 22 kl. 09:56

Kvinne siktet etter dødsfall i Namsos

En kvinne er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at samboeren hennes ble funnet død i Namsos. – Vi ser på dette som en alvorlig voldshendelse med døden til følge. Etterforskningen er helt i startfasen og vi jobber med å kartlegge hva som har skjedd, sier Åsta Elden påtaleansvarlig i Trøndelag politidistrikt til NRK..

Klartale - 23 dec 22 kl. 10:22

Politiet pågrep kvinne etter at person døde

En kvinne er siktet i Namsos. Det skjer etter at en person døde. Politiet sikter henne for grov kropps-skade med døden som følge.

NRK - 02 jan 23 kl. 13:01

Namsos-dødsfallet: Døde av flere knivstikk

– Vi kan bekrefte at avdøde var påført flere knivstikk på overkroppen. Vi avventer endelige resultater fra obduksjonen, som forhåpentligvis vil gi oss mer kunnskap om hendelsesforløpet, sier Åsta Elden, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt i en pressemelding. 22.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 45 minutter siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com