VG > Debatt

Torsdag, 05 August, 14:29

VG - 09 juni 21 kl. 21:26

Farlig maktarroganse

Erna Solberg «visste ikke» at det er brudd på sedvane å utnevne sittende statsråder til embetsstillinger. Derfor gjorde hennes regjering det tre ganger..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Farlig, maktarroganse
VG - 07 mai 21 kl. 09:14

Stakkarslig maktarroganse

Kinas paranoide lederskap fortsetter å tyne demokratibevegelsen i Hongkong..

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 05:56

Kurdiske styrker: IS er fortsatt like farlig i dag som for to år siden

IS er en like stor og farlig trussel i dag som da de ble nedkjempet i Syria for to år siden, advarer den USA-støttede….

NRK - 27 april 21 kl. 18:48

Farlig damp i Fagerstrand

Politiet ber folk ved Fagerstrand i Nesodden om å lukke vinduer og holde seg innendørs etter meldinger om utslipp av en væske som er farlig ved innånding av damp. – Dette er fra en bedrift i Fagerstrandbakken. Brannvesen og politi er på stedet.

NRK - 21 juni 21 kl. 19:47

Ungarn reagerer på regnbuemarkering

Tyske myndigheter ønsker å lyse opp Allianz Arenaen i regnbuefarger før EM-kampen mot Ungarn. Den ungarske utenriksministeren sier det er farlig å blande sport og politikk. Markeringen gjøres ifølge myndighetene i solidaritet med Ungarns LHBT-miljø.

VG - 02 juli 21 kl. 14:19

Alyson Stoner prøvde homoterapi: – Farlig

Den tidligere barnestjernen Alyson Stoner (27) advarer andre mot det hun beskriver som en farlig prosess..

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 21:45

Brann i båt: - Røyken er veldig farlig å få i seg

Det opprettes en sikkerhetssone på 300 meter, ifølge politiet..

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 21:45

Brann i båt: - Røyken er veldig farlig å få i seg

Det opprettes en sikkerhetssone på 300 meter, ifølge politiet..

Dagbladet - 13 mars 21 kl. 02:56

Isolert: - Uforsvarlig og farlig

New Yorks guvernør, Andrew Cuomo, ble hyllet ved begynnelsen av pandemien. Nå sitter han fullstendig politisk isolert etter seks anklager om seksuell trakassering, men slår fortsatt hardt tilbake..

VG - 14 mars 21 kl. 19:56

Derfor fortsetter de med AstraZeneca i Sverige: – Har ikke data som tilsier at dette er farlig

I Norge har vaksineringen med AstraZeneca-vaksinen blitt satt på pause, men i Sverige har de valgt å fortsette..

NRK - 15 mars 21 kl. 12:27

Leger vil stenge ned Tyskland igjen

For å unngå at Tyskland blir kastet inn i en farlig tredje bølge med koronasmitte, må man tilbake til en ny nedstenging, varsler intensivleger i landet. – Fra de dataene vi har nå, og med spredningen av den britiske mutasjonen, vil vi sterkt oppfordre til at vi går tilbake til en nedstenging for å unngå en kraftig tredje bølge, sier Christian Karagiannidis, sjef for det tyske akuttmedisinske registeret, til AFP. Tyskland har registrert en økning i nye smittetilfeller siden landet gradvis begynte å lempe på restriksjonene i slutten av februar.

Fler nyheter fra VG

VG - 19 timer siden

Supertreneren bak OL-gullet

Karstens Warholms eventyrlige OL-gull og verdensrekord på 400 meter hekk i Tokyo hadde ikke vært mulig uten treneren Leif Olav Alnes..

VG - 20 timer siden

Urkraftens drømmedag: Kan ha reddet Norge

TOKYO (VG) En sensasjon i sleggekast er trolig akkurat det troppen trengte for at det ambisiøse medaljemålet skal nås. Sportslig sett er OL i ferd med å kunne bli en stor norsk suksess..

VG - Igår: 13:29

Vis meg hvem dine venner er…

Reaksjonene fra Gustav Witzøe på at de rikeste må betale noe mer i skatt, viser hvor mye de rikeste har tjent på å ha Høyre i regjering..

VG - I førrgår: 13:36

Svinaktig underlig kommentar fra VG

I kommentaren «Svinaktig dårlig dyrevelferd», har VG tatt argumentene til forskerne Javier Cianco, Cecilia G. Salinas og Rune Flikke for god fisk og stiller seg bak at Norge bør forby lakseoppdrett slik Argentina nylig gjorde.  Da velger VG å se bort fra at forbud neppe vil hjelpe klima, miljø, lokalsamfunn i land som driver havbruk eller matbehovet til verdens befolkning..

VG - 01 aug. 21 kl. 15:56

Ikke lov å le

Det første vi bør gjøre når noen viser sin sårbarhet, er å lytte. I Ramm-saken har vi fått en gyllen mulighet til akkurat det..

VG - 01 aug. 21 kl. 10:20

Fra høylytt hat til stilltiende enighet

I begynnelsen forsøkte de å ignorere oss. Når det ikke virket, prøvde de å latterliggjøre oss. Men når heller ikke det hadde effekt, angrep de oss.

VG - 01 aug. 21 kl. 07:46

Episk milliardsprekk

Oslos reservevannforsyning har gått på en ny kostnadssprekk, melder NRK. Nå blir også det såkalte stamnettprosjektet dyrere enn antatt..

VG - 30 juli 21 kl. 11:11

Norge må rustes mot værkatastrofer

Ekstremvær og flom har gjort tusenvis husløse og de offisielle dødstallene stiger raskt i Mellom-Europa, og varsler om hva vi har i vente- også i Norge. Klimaendringer krever at vi forbereder og tilpasser oss bedre værendringene..

VG - 30 juli 21 kl. 09:51

Høyteknologisk gruveprosjekt med miljøfokus

Gjennom flere artikler i VG i sommer har vi kunnet lese om demonstranter fra blant annet Natur og Ungdom som ønsker å hindre oppstart av den planlagte gruvedriften i Repparfjorden. Har demonstrantene egentlig skjønt hva de protesterer mot?.

VG - 28 juli 21 kl. 15:31

Når man løper vekk fra sin mor

Gående hjemover fra barneskolen med vennene mine så jeg moren min litt lenger framme. Hun bar på to store poser mat fra Spar-butikken, det så tungt ut. Istedenfor for å gå fram og hjelpe henne, gikk jeg ekstra sakte, for at hun ikke skulle se meg.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt