Klartale > Nyheter

Wednesday, 10 August, 00:54

Klartale - 27 jun 22 kl. 13:50

Farevarsler på Østlandet

Ifølge Yr strekker området med kraftige regnbyger seg fra Røros til sør for Oslo.– Det er store lokale variasjoner i intensitet og mengde. Været kan endres raskt, skriver Yr på sine nettsider.I forbindelse med regnbygene er det også fare for tordenvær med mye lyn. Men det kan være store forskjeller etter hvor i landet man er.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Yr, Røros, Oslo, Sør-Norge, Varsom

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Farevarsler, Østlandet
NRK - Igår: 07:59

Flere farevarsler når ikke turistene

I sommer har NVE sendt ut flere farevarsler om flom og skredfare. Flere turister får ikke med seg informasjonen. Fylkesberedskapssjef i Vestland Håvard Stensvand oppfordrer folk til å abonnere på nyhets- og farevarsler.

Klartale - 20 jul 22 kl. 15:45

Ingen stor hetebølge i sikte for Norge

– Dette er et blaff av den varmen som har vært sør i Europa, sier Pernille Borander. Hun er statsmeteorolog ved Meteorologisk institutt.Det blir aller varmest i indre Østfold.

NRK - 13 jul 22 kl. 09:19

Farevarsel for kraftige vindkast på Østlandet

Onsdag ettermiddag er det ventet lokalt kraftige vindkast på deler av Østlandet, advarer Meteorologisk institutt. – Onsdag ettermiddag kan vi få lokalt kraftige vindkast på over 17 m/s i forbindelse med kraftige tordenbyger som beveger seg fra vest mot øst over Østlandet, skriver Meteorologisk institutt på sine nettsider. De oppfordrer folk til å blant annet sikre løse gjenstander og unngå unødvendig ferdsel på utsatte steder.

NRK - 16 jun 22 kl. 09:45

Ny rikstunnel og bedre togtilbud på Østlandet skal utredes

Samferdselsministeren vil se på mulighetene for å forbedre deler av jernbanetransporten på Østlandet. Blant annet kan det bli ny tunnel ut av Oslo. – En stor andel av togene i Norge kjører gjennom Oslotunnelen mellom Oslo S og Skøyen.

NRK - 22 jun 22 kl. 13:30

Sankthansaften kan bli årets varmeste dag på Østlandet

Det kan bli varmt i både luften og sjøen på Østlandet Sankthansaften. Spesielt i hovedstaden kan folk glede seg over en solfylt værmelding torsdag med temperaturer opp mot 30 varmegrader. – Det blir kjempefint å ta en dukkert på Østlandet.

Klartale - 22 jun 22 kl. 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

Klartale - 03 aug 22 kl. 15:30

Nå er det slutt på supervarmen, sier meteorologen

Det er Sørlandet og Østlandet som får det fineste været til helgen. Men det blir kaldere. Og i fjellet kan det også komme snø, ifølge Marit Berger.

NRK - 03 aug 22 kl. 14:38

Supervarmen er over i Norge – kan komme snø til helgen

Til tross for at tiden med de varmeste temperaturene er over i Norge for nå, vil det fremdeles være brukbart vær i Sør-Norge og på Østlandet fremover, sier vakthavende meteorolog Marit Berger ved Meteorologisk institutt til NTB. – Fremover blir det ikke noe supervarme, som vi har hatt tidligere i sommer. De høyeste temperaturene er nok over, sier Berger.

VG - 16 mar 22 kl. 13:35

Ny «atmosfærisk elv» gir farevarsler i Nord-Norge

Til helga settes en strek mellom været i nord og sør her i landet. Kraftig nedbør, mildvær og vind ventes i Nordland og Troms, mens et høytrykk ventes i sør..

Klartale - 13 apr 22 kl. 12:22

Nå starter snart bålforbudet

Bålforbudet starter fredag 15. april. Det varer fram til 15.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 6 timer siden

Nytt farevarsel for Storbritannia

19. juli var det 40,3 grader i Storbritannia. Det var rekord.

Klartale - 8 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

Klartale - 10 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 11 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 11 timer siden

Forsikringsselskap advarer mot å spare for mye på strømmen

– Snart kommer høsten og de første nettene med frost. Det sier Therese Hofstad-Nielsen. Hun er skadeforebygger for Fremtind.

Klartale - 13 timer siden

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere enn for ett år siden.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Klartale - 13 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

Klartale - 13 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

Klartale - 14 timer siden

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com