Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 06 December, 09:18

Dagbladet - 20 nov 23 kl. 19:48

Farevarsler i «hele landet»: - Gigantisk lavtrykk

Den kommende uka kan bli en kald, forblåst affære fra Lindesnes i sør til Svalbard i nord. - Onsdag blir den store «værdagen», sier meteorologen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Lindesnes, Svalbard

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Farevarsleri , hele, landet, Gigantisk, lavtrykk
Klartale - 07 aug 23 kl. 08:26

Ekstremværet «Hans» er på vei til Norge

– Det er ventet 80 millimeter til 100 millimeter nedbør på 24 timer. Det skriver Meteorologisk institutt på X, tidligere kalt Twitter. De skriver også at hendelsen vil være blant den kraftigste på 25 år.

Klartale - 01 nov 23 kl. 15:30

Været varierer de neste dagene

Anne Solveig Andersen sier det kommer mye forskjellig vær. Hun er meteorolog.Ytre strø av Agder kan få opptil 100 millimeter regn på et døgn, ifølge meteorologen.

NRK - 18 aug 23 kl. 13:34

Nye hetebølger rammer Sør-Europa

Nye hetebølger med temperaturer over 40 grader brer seg over sørlige land i Europa. Hetebølgene kan føre til nye varmerekorder. Det er ventet temperaturer over 40 grader i Frankrike denne uken.

VG - 05 okt 23 kl. 11:19

Snø flere steder og kraftig vind i vest: Her er det farevarsler nå

Den første høstferieuken kommer ikke bare med oransje farger i fjellet og til skogs. Det kan bli hvitt. Her er det farevarsler nå..

Klartale - 21 nov 23 kl. 15:30

Har du sjekket hvordan været blir onsdag?

Onsdag er det sendt ut farevarsler over nesten hele landet. Varslene er for forskjellige ting. Noen steder er det snøfokk og snøskred.

Klartale - 16 aug 23 kl. 14:41

Nå får de fleste fint vær

Torsdag og fredag i Sør-Norge ser spesielt lovende ut. Det sier vakthavende meteorolog Iselin Skjervagen ved Meteorologisk institutt.– Det er for øyeblikket noe nedbør, men de fleste i Sør-Norge får fint vær torsdag, sier Skjervagen.

NRK - 28 jul 23 kl. 16:01

Nær 200 millioner amerikanere i områder med hete- eller flomvarsel

Både flom og ekstreme temperaturer rammer store deler av USA. Rundt 60 prosent av befolkningen bor i områder hvor det er utstedt farevarsler. Ekstremtemperaturene som har herjet i Midtvesten og de sørlige statene, er varslet å spre seg nord og østover i landet.

NRK - 06 aug 23 kl. 16:32

Mandag blir det gratis strøm i inntil ti timer

Strømkunder i hele Sør-Norge får mandag den laveste strømprisen på en hverdag så langt i år. Og flere steder i landet vil få inntil ti timer med gratis strøm. For kunder i hele Sør-Norge får kundene den laveste strømprisen på en hverdag så langt i år, skriver Europower.

NRK - Igår: 14:38

Kraftig nordlys i vente over hele landet

I tiden fremover er det ventet å se mer nordlys, og i kveld er det ventet nordlys over hele landet. – Det er som oftest best forhold i de nordligste deler av landet. Der ser man oftest det kraftigste utbruddene og man ser oftere nordlyset rett over hodet.

Klartale - 07 aug 23 kl. 11:37

– Dette været er veldig uvanlig

Ekstremværet «Hans» treffer Norge mandag. Meteorologisk institutt har sendt ut et farevarsel. Varselet har fått fargen rød.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

To funnet døde i natt

To mennesker er funnet døde på en adresse i Øygarden i Vestland..

Dagbladet - 7 timer siden

Avis: Kritisk på britisk atomanlegg

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet var nylig på besøk til atomanlegget Sellafield i England. Ifølge The Guardian er situasjonen ved anlegget kritisk..

Dagbladet - 10 timer siden

- Kan ikke la ham vinne

USAs president Joe Biden med klar beskjed før neste års presidentvalg..

Dagbladet - 12 timer siden

Har kvittet seg med besøksvennen

Terrorist Anders Behring Breivik (44) har nesten ikke kontakt med andre mennesker..

Dagbladet - 15 timer siden

- Jeg er lei meg

Tidligere lensmann Dagfinn Torstveit etterforsket Birgitte Tengs-saken. Etter frifinnelsen av Johny Vassbakk, tror han drapet på den 17 år gamle jenta i 1995 aldri vil bli oppklart..

Dagbladet - 16 timer siden

CO2-alarm: Utslippene stiger igjen

Rekordøkning i fornybar energi, men de globale CO2-utslippene stiger fortsatt. - Bekymringsfullt, sier Glen Peters i Cicero..

Dagbladet - 18 timer siden

Heftigste kamper siden bakkeinvasjoen startet

Israel er nå i gang med det som synes å være det største bakkeangrepet siden våpenhvilen. Tirsdag ettermiddag pågår det kamper sør på Gazastripen. Mest intenste kamper siden bakkeinvasjonen startet, melder IDF..

Dagbladet - 18 timer siden

Massivt angrep mot Sør-Gaza

Israel er nå i gang med det som synes å være det største bakkeangrepet siden våpenhvilen. - Situasjonen på Gaza blir nå verre time for time, sier WHO. Qatar mener Israel må tvinges til forhandlingsbordet..

Dagbladet - 20 timer siden

Hevder kjernefysisk anlegg ble hacket

Ifølge The Guardian har det kjernefysiske anlegget Sellafield i Storbritannia blitt hacket av grupper med koblinger til Russland og Kina. Britiske myndigheter avviser påstandene..

Dagbladet - 20 timer siden

- Håper på bedre relasjoner

Forholdet til vestlige land har blitt iskaldt etter at han invaderte Ukraina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com