NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:49

NRK - 28 okt 21 kl. 09:36

Farevarsel om sterk vind

Det er sendt ut gult farevarsel om vindkast på inntil 35 meter per sekund i Nord-Troms og kyst- og fjordstrøkene i Vest-Finnmark. – Torsdag kan det lokalt komme vindkast på 30–35 meter i sekundet og snøfokk som konsekvens av vinden, skriver Meteorologene på Twitter. De skriver at flere ferger allerede er innstilt. I tillegg gir snøfokk redusert sikt og sannsynlighet for kolonnekjøring og/eller stengte veier, skriver Yr i sitt farevarsel. Det anbefales å sikre løse gjenstander og unngå unødvendig ferdsel på utsatte steder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Troms, Vest-Finnmark, Meteorologene, Twitter, Yr, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Farevarselom , sterk, vind
NRK - 25 aug 21 kl. 13:29

Frykter trær velter i Innlandet

Sterk vind som tar tak i løvrike trær, kan bli et problem på Østlandet det neste døgnet. Det er sendt ut gult farevarsel for Innlandet. Fra onsdag ettermiddag og fram til natt til torsdag er det fare for vindkast på 15 til 20 meter i sekundet i Innlandet fylke, skriver NTB.

NRK - 13 feb 22 kl. 12:53

Farevarsel for snøfokk i Salten, Saltfjellet, Lofoten og Finnmark

Meteorologene har sendt ut farevarsel for snøfokk på Saltfjellet, i Salten og Lofoten fra søndag. Det er også sendt ut varsel for Finnmark fra mandag. Fra søndag ettermiddag til mandag morgen ventes det i Lofoten lokalt snøfokk i forbindelse med nordvest kuling og snøbyger, skriver Yr på sine nettsider.

NRK - 22 sep 21 kl. 13:44

Høststorm og gult farevarsel

Det blåser kraftig i store deler av landet. Farevarslene har strukket seg over hele Norge, fra nord til sør – med varsel om vindkast på opp mot 35 meter i sekundet enkelte steder. Langs kysten av Nord-Norge er en rekke fly- og fergeavganger rammet.

NRK - 22 sep 21 kl. 10:07

Farevarsel om sterk vind

Meteorologane har sendt ut gult farevarsel om kraftige vindkast langs kysten på strekninga frå Måløy til Svinøy. I dag skal det blåse sørvest full til sterk storm, 30 m/s. I morgon vil folk i Sunnhordland merke vinden, då det er venta vindkast frå nordvest på 27–32 m/s..

NRK - 24 jul 21 kl. 15:07

Nytt farevarsel i flaumherja India

Redningsmannskap fortset den desperate leitinga etter fraumoffer i India, der meteorologane no har sendt ut nytt farevarsel om kraftig monsunregn. Talet på omkomne steig laurdag til 76, men framleis er det mange sakna i fleire store jordskred og i område som står under vatn i delstaten Maharshtra. Indiske meteorologar har sendt ut raudt farevarsel for fleire regionar, som kan vente store nedbørsmengder også dei komande dagane..

NRK - 14 aug 21 kl. 13:20

Farevarsel for jordskred

Varsom.no har laurdag føremiddag sendt ut gult farevarsel for jordskred i Sør-Noreg. Delar av Trøndelag er inkludert i farevarselet.

NRK - 01 okt 21 kl. 12:04

Farevarsel for flom og skred

Det er ventet store nedbørsmengder i deler av landet søndag. NVE har via nettstedet Varsom.no sendt ut oransje farevarsel om flom på deler av Sør- og Østlandet og gult farevarsel om jordskred på deler av Østlandet.

NRK - 11 apr 22 kl. 13:06

Betydelig skredfare flere steder i landet

Det er mandag betydelig skredfare flere steder i Norge. NVE sendte nylig ut et nytt farevarsel om betydelig snøskredfare i Hallingdal. – Unngå ferdsel i skredterreng!

NRK - 18 timer siden

Flere farevarsel i Sør-Norge

– Søndagen blir ustabil i Sør-Norge, skriver Meteorologene på Twitter. Det er ute farevarsel for mye lyn for Vestlandet sør for Stad og deler av Østlandet. – Det vil være stor variasjon i intensitet, og noen steder vil ikke få tordenvær.

NRK - 21 apr 22 kl. 10:56

Gras- og skogbrann i Arizona veks kraftig

Gras- og skogbrannane i Arizona i USA er meir enn tredobla i omfang, melder NTB. Fleire enn 700 heimar er evakuert. Sterk vind og tørt gras har ført til raske spreiing av brannane, og det er åtvaringar ute i alle dei amerikanske delstatane opplyser brannvesenet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

AP: USA vil forsyne Ukraina med norsk rakettsystem

USA vil forsyne Ukraina med et avansert norskutviklet luftvernrakettsystem, opplyser en kilde med kjennskap til beslutningen til nyhetsbyrået AP. Ifølge kilden dreier det seg om Norwegian Advanced Surface to Air Missile System (NASAMS), som er utviklet av Kongsberg Defence & Aerospace og som produseres i samarbeid med amerikanske Raytheon. NASAMS benyttes blant annet av USA til å beskytte luftrommet rundt Det hvite hus og Kongressen i Washington.

NRK - 15 minutter siden

– Pride er politisk, også i 2022

Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride. – Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap.

NRK - 1 time siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 1 time siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 1 time siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 1 time siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 2 timer siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com