NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:47

NRK - 17 jun 22 kl. 21:15

Fare for flystreik fra midnatt

Fristen for meklingen mellom NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) nærmer seg. Partene møttes hos Riksmekleren fredag klokken 10. Da sa NFO-leder Jan Skogseth til TV 2 at partene sto langt fra hverandre, og at sannsynligheten for en streik var overhengende. Klokken 20 satt partene fortsatt sammen hos Riksmekleren Både Norwegian, SAS og Widerøe vil bli rammet av en eventuell streik, og flere avganger vil bli kansellert. I første omgang er det varslet plassfratredelse for 31 flyteknikere.
Les mer på NRK


Les mer om:
NHO Luftfart, Norsk Flytekniker Organisasjon, NFO, Riksmekleren, Jan Skogseth, TV, Riksmekleren Både Norwegian, SAS, Widerøe

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fare, for, flystreikfra , midnatt
NRK - 17 jun 22 kl. 11:19

Det kan bli flystreik frå midnatt

Meklinga mellom NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) starta hos Riksmeklaren fredag. Dersom dei ikkje blir einige, blir det flystreik ved midnatt. Partane står langt frå kvarandre, seier NFO til TV 2.

E24 - 17 jun 22 kl. 21:14

Fare for flystreik fra midnatt

Fristen for meklingen mellom NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) nærmer seg. Fire timer før fristen ved midnatt var det fortsatt ingen enighet..

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 21:14

Fare for flystreik fra midnatt

Fristen for meklingen mellom NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) nærmer seg..

NRK - 26 jul 22 kl. 09:25

Kriminaliteten steg da utelivene stengte ved midnatt

Da Oslos uteliv var stengt under pandemien gikk kriminaliteten ned. Men dager der barene fikk holde åpent til midnatt, økte kriminaliteten, melder Aftenposten. Forskere har sett på hvordan mindre tilgang til alkohol påvirket kriminaliteten i byen.

E24 - 23 maj 22 kl. 19:57

Fare for storstreik – tror ikke på løsning før midnatt

Mandag kveld mekles det i tre forskjellige lønnsoppgjør, og tusenvis kan bli tatt ut i streik. Riksmekleren tror ikke det blir enighet før midnatt..

E24 - 25 maj 22 kl. 12:32

Mulig flystreik kan ramme postgangen

Norsk Flygerne og flygerne i fraktflyselskapet West Air varsler streik fra tirsdag 31. mai, dersom man ikke kommer til enighet hos Riksmekleren. Det kan ramme postgangen over hele landet..

E24 - 19 jun 22 kl. 17:45

Møte om flystreik klokken 18.00

Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) og NHO luftfart skal etter planen møtes søndag klokken 18.00  i et forsøk på å komme til enighet etter at meklingen brøt sammen natt til lørdag, og SAS, Norwegian og Widerøe ble rammet av streik..

NRK - 19 jun 22 kl. 20:46

TV2: Avsluttet møte om flystreik uten resultater

Ifølge TV2 er møte avsluttet uten en løsning..

E24 - 19 jun 22 kl. 17:45

TV 2: Avsluttet møte om flystreik uten resultater

Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) og NHO luftfart startet søndag klokken 18.00  et møte i et forsøk på å komme til enighet etter at meklingen brøt sammen natt til lørdag, og SAS, Norwegian og Widerøe ble rammet av streik..

NRK - 19 jun 22 kl. 20:46

TV 2: Møte om flystreik over uten løsning

NHO og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) brøt forhandlingene natt til lørdag, Partene møttes søndag kveld til et nytt forsøk. Men møtet ble avslutta rundt 20:45 – uten at de var kommet til enighet, ifølge TV 2. – Det står bom fast.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 30 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 1 time siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 2 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 2 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com