VG > Utenriks

Saturday, 22 January, 02:35

VG - 07 nov 21 kl. 05:17

Fant levningene etter savnet tenåring nesten 40 år senere

17-årige Judith Chartier forsvant sporløst 5. juni 1982. Nå er levningene etter henne funnet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Judith Chartier

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, levningene, etter, savnet, tenåring, nesten40 år , senere
NRK - 23 sep 21 kl. 10:22

Var begravet med musikkinstrumenter

Gassrørarbeidere i Peru har funnet levningene etter åtte personer som ble gravlagt i en fellesgrav med mat og musikkinstrumenter for rundt 800 år siden. Levningene av det som er åtte voksne og barn, var lagt i omslag bestående av plantemateriale. Rundt dem i fellesgraven var det plassert mais, fat og en rekke blåseinstrumenter, blant annet fløyter.

NRK - 07 aug 21 kl. 08:50

Leter etter savnet mann i fjellet

Det er satt i gang en leteaksjon etter en savnet mann i fjellet i Nore og Uvdal kommune. Mannen er i 70-årene og er savnet i området ved fjellet Bleikehæet på Hardangervidda, melder politiet. Mannskaper fra Røde Kors ble fløyet inn med helikopter natt til lørdag og startet søk.

NRK - 27 sep 21 kl. 10:16

USA: 71-åring spist av alligator

Levningene som ble funnet i en nesten fire meter lang alligator i Louisiana, stammer fra en 71 år gammel mann som ble meldt savnet etter orkanen Ida i forrige måned, melder NBC News..

Dagbladet - 26 okt 21 kl. 09:43

Søskenflokk levde med sin døde bror

Inne i bygningen fant politiet levningene av et barn og tre gjenlevende søsken..

NRK - 30 jul 21 kl. 21:39

Søker etter savnet mann fra lufta

En mann i 20-årene er savnet etter å ha plukket multer i Valdres fredag. Han har vært meldt savnet siden 12:30 fredag. – Vi er i full leteaksjon med bil, ATV, til fots og i lufta, sier Sidsel Svarstad i Innlandet Politidistrikt til NRK..

NRK - 15 sep 21 kl. 05:23

Alligator med menneskelevninger

En alligator som antas å ha tatt livet av en 71 år gammel mann i USA i flomvannet under orkanen Ida, er fanget med det som skal være menneskelevninger i magen. Alligatoren målte 3,7 meter og hadde en vekt på 229 kilo. Den ble fanget mandag, opplyser St.

Dagbladet - 26 sep 21 kl. 10:37

Dukket opp i alligatormage

Levningene av et menneske er funnet i en alligator i Louisiana. Mannen er identifisert som Timothy Satterlee (71), som forsvant etter orkanen Ida i slutten av august..

NRK - 21 okt 21 kl. 23:51

Laundrie funnet død i Florida

Familien til den savnede Brian Laundrie har fått beskjed fra politiet i Florida om at levningene som ble funnet i et sumpområde, tilhører Laundrie. Det bekrefter familiens advokat overfor Fox News. Laundrie har vært ettersøkt av politiet etter at kjæresten hans Gabby Petito ble funnet død i september..

NRK - 06 aug 21 kl. 09:03

Savnet mann funnet i god behold

Leteaksjonen i Vestre Jakobselv i Vadsø kommune er avsluttet, ifølge politiet i Finnmark. En mann i 20-årene var savnet etter en hyttefest. Ifølge politiet fant fiskere mannen, som hadde tatt seg inn i en hytte.

NRK - 30 jul 21 kl. 21:39

Tror savnet mann har gått seg bort

En mann i 20-årene er savnet etter å ha plukket multer i Valdres fredag. Han har vært meldt savnet siden 12:30 fredag. – Vi er i full leteaksjon med bil, ATV, til fots og i lufta, sier Sidsel Svarstad i Innlandet Politidistrikt til NRK..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 02:48

Passasjer brøt seg inn i cockpit - prøvde å hoppe ut av vinduet

American Airlines-flyet fra Honduras til Miami kom ikke lenger enn til rullebanen da en passasjer bestemte seg for å gå berserk..

VG - 12 jan 22 kl. 11:06

Sør-Afrikas coronasjef om intensivavdelingene: – Omikron ser ikke ut til å påvirke lungene

PRETORIA (VG) Regjeringens coronasjef mener det ville vært rart hvis Norge plutselig så en økning av dårlige omikron-pasienter..

VG - 12 jan 22 kl. 13:04

Johnson under press: Beklager hagefest under nedstenging

Storbritannias statsminister Boris Johnson bekrefter at han deltok på den mye omtalte hagefesten i statsministerboligen..

VG - 12 jan 22 kl. 15:38

Etter krisemøte: Advarer mot «stort feilgrep»

BRUSSEL/OSLO (VG) I møtet med Nato-landene fikk Russland tilbud om en serie møter for å dempe den spente situasjonen i Europa. Men Russland var ikke klare til å svare umiddelbart på invitasjonen ifølge Nato-sjef Jens Stoltenberg..

VG - 12 jan 22 kl. 16:32

Prins Andrew må i retten

Prins Andrews forsøk på å få forkastet det sivile søksmålet for seksuelle overgrep har blitt avvist..

VG - 12 jan 22 kl. 18:19

Stoltenberg til VG: Tilbød forhandlinger - venter på russisk svar

BRUSSEL (VG) Nato-landene og Jens Stoltenberg avventer nå Russlands svar på tilbudet om forhandlinger for å redusere spenningen rundt Ukraina. De russiske diplomatene var ikke beredt til svare ja eller nei over bordet i Nato Russland-rådet..

VG - 09 nov 21 kl. 08:24

Egg ble forvekslet på prøverørsklinikk

To amerikanske babyer ble født inn i «feil» familier etter en forveksling av befruktede egg på en prøverørsklinikk. Nå havner saken i retten..

VG - 09 nov 21 kl. 02:46

Wales: Mann satt seg fast i grottesystem – reddet ut etter to døgn

En storstilt redningsaksjon lyktes mandag i å redde ut en mann som i helgen falt og skadet seg inne i et hulesystem i Wales..

VG - 08 nov 21 kl. 18:22

Irak er i høyspenn etter et attentatforsøk med droner: – Et veiskille

BEIRUT (VG) Søndag ble Iraks statsminister forsøkt likvidert – av eksplosive droner. Bevisene peker mot Iran..

VG - 08 nov 21 kl. 08:55

Vaksinepåbud vekker reaksjoner

Stadig flere europeiske land retter restriksjonene mot den uvaksinerte delen av befolkningen. Nå protesterer de uvaksinerte mot vaksinepassene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt