NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 13:28

NRK - 10 mars 21 kl. 00:12

Fant igjen stjålet bil i Sandefjord

I Sandefjord fikk politiet melding om en bil som hadde blitt stjålet ved Stokke kirke tirsdag kveld. Mobilen til eier lå igjen i bilen, og ved hjelp av «Find my iPhone», fant politiet gjerningsmannen på en adresse i Sandefjord, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord, Stokke, Iphone

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, igjen, stjålet, bili , Sandefjord
NRK - 16 april 21 kl. 05:21

Heiv seg ut av stjålet bil

I går kveld ble en mann i 80-årene lettere skadd da han kastet seg ut fra bilen sin, som ble tatt over av en tyv. Han hadde forsøkt å hjelpe tyven, som i en annen stjålet bil hadde kjørt utfor på E18 utenfor Kragerø. Tyven ble pågrepet i Sannidal..

NRK - 25 feb. 21 kl. 20:30

Utlover dusør for stjålne hunder

Artist Lady Gaga har utlovet en dusør på drøyt fire millioner norske kroner, til den som kan gi opplysninger om sine to hunder som ble stjålet onsdag. Artistens hundepasser ble skutt av en ukjent gjerningsmann da han gikk tur med hundene og to av tre hunder ble stjålet..

NRK - 22 mars 21 kl. 12:39

Ny app for stjålet kunst

En ny mobilapp fra Interpol gir alle tilgang til å søke etter stjålet kunst og kulturminner. Tips fra publikum har tidligere gitt gode resultater, og derfor åpner de opp datatbasen hvor over 50 000 stjålne objekter er registrert, melder Økokrim..

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:00

To evakuert i Stjørdal

To personer i Hegra i Stjørdal er evakuert på grunn av flom i Stjørdalselva. Vannet stiger fortsatt, og kriseledelsen i Stjørdal møtes søndag morgen for å diskutere tiltak. Årsaken skal være ispropp i elva.

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:08

To evakuert i Stjørdal

To personer i Hegra i Stjørdal er evakuert på grunn av flom i Stjørdalselva. Vannet stiger fortsatt, og kriseledelsen i Stjørdal møtes søndag morgen for å diskutere tiltak. Årsaken skal være ispropp i elva.

NRK - 01 mai 21 kl. 12:38

Måtte stoppe arbeid to ganger 1.mai

To ganger måtte Stjørdal kommune stanse kommunalt arbeid som fant sted 1. mai, som er arbeidernes internasjonale solidaritetsdag. Like etter klokka 9 pågikk det vasking av rådhuset i Stjørdal, skriver Stjørdals-Nytt.

NRK - 12 mars 21 kl. 15:40

Biljakt i Alta

Tre personer er pågrepet for å ha stjålet en bil i Øvre Alta. Pågripelsen skjedde etter at politiet forfulgte den stjålne bilen. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - 19 feb. 21 kl. 05:51

Katalysatorer stjålet i Drammen

Fra en garasje i Mjøndalen er det stjålet mellom 200 og 400 brukte katalysatorer. Disse inneholder verdifulle metaller – dog i ganske små mengder. Sørøst politidistrikt fikk melding om saken klokka 3.

NRK - 23 feb. 21 kl. 06:48

Buss stjålet og krasjet

Bussen som kjørte av Fanafjellsvegen og inn i fjellsiden viser seg å være stjålet fra Tide sitt anlegg i Krokeidevegen, opplyser politiet, som har kontroll på den mistenkte. Bergingsbil er på vei til stedet..

VG - 25 feb. 21 kl. 15:05

Lady Gagas hundepasser skal være skutt – hunder stjålet

Popstjernens hundepasser skal være skutt og to av hundene stjålet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

12 nye smittede i Kristiansand

Det er registrert 12 nye tilfeller av koronasmitte i Kristiansand kommune det siste døgnet. Smitteveiene er kjent for alle de smittede. Kommunen har også satt 64 nye personer i karantene..

NRK - 15 minutter siden

Kan ha vært psykotisk

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal, kan ha vært psykotisk i gjerningsøyeblikket. Det forteller mannens forsvarer Berit Knudsen. Hun sier at det i går kveld ble gjort en foreløpig rettspsykiatrisk vurdering av mannen..

NRK - 15 minutter siden

Frykter helgens fester

Kommuneoverlegen i Drammen, John David Johannessen, oppfordrer folk til å følge smitteverntiltakene også i helga. De siste ukene har politiet over hele landet meldt om fester og folk som ikke tar hensyn til smitteverntiltakene. Johannessen har ikke tro på at alle klarer å følge råd og regler denne helga heller..

NRK - 15 minutter siden

Vil ikke gi AstraZeneca til unge

Unge folk under 40 bør tilbys et alternativ til AstraZeneca-vaksinen. Den anbefaler den vitenskapelige komiteen som fører tilsyn med Storbritannias vaksinasjonsprogram. JCVI-komiteen sier at føre-var-prinsippet er årsaken til den nye tilnærmingen for folk mellom 30 og 39 år.

NRK - 1 time siden

610 millionar kroner til DNS

Den Nationale Scene får over ein halv milliard kroner i revidert statsbudsjett. Pengane skal gå til å modernisere det freda bygget i Bergen. – DNS er i ein forfatning som gjer at den skulle vore rehabilitert for lenge sidan, seier statsminister Erna Solberg (H)..

NRK - 45 minutter siden

Firefelts vei på E39 i Lyngdal

Nye Veier har valgt å gå videre til konkretiseringsfasen for utbygging av ny firefelts vei på strekningen E39 gjennom Lyngdal. Arbeidsfellesskapet Implenia Norge AS og rogalandsbaserte Stangeland Maskin AS skal bygge veien..

NRK - 30 minutter siden

114 koronapasienter innlagt

Fredag var 114 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på én pasient fra dagen før. 28 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 30 minutter siden

Kneproblemer stopper kong Harald

Kongehuset opplyser til Forsvarets forum at kong Harald ikke deltar på markeringen av frigjøringsdagen og veterandagen 8. mai på Akershus festning. Kongen er fortsatt under opptrening etter operasjonen i kneet.

NRK - 45 minutter siden

Åtte nye smittede i Vestnes

Vestnes kommune har fått melding om åtte nye smittetilfeller av covid-19. Tre av de nærkontaktene som nå har testa positivt er relatert til utbruddet ved Vard Brattvaag, fire andre er nærkontakter til de arbeiderne som testet positivt i forrige uke og som er relatert til Vard Langsten. Alle er i isolasjon på Trohaugen.

NRK - 45 minutter siden

Strammer inn våpenloven

Det blir forbud mot kjøp av halvautomatiske rifler med størst ildkraft, opplyser Justisdepartementet. Med dette lukker vi et lovarbeid som har pågått etter 22. juli 2011, melder justisminister Monica Mæland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt