VG > Sport

Thursday, 09 February, 00:16

VG - 02 dec 22 kl. 00:58

Fant historisk bombe på 500 kilo: – Jeg ble veldig gira

– At vi skulle få en sånn i Norge, hadde jeg aldri trodd, sier kurator Guttorm Fjeldstad om 1000-kilosbomben som har ligget godt bevart i bunnslammet i et tjern på Romerike..
Les mer på VG


Les mer om:
Norge, Guttorm Fjeldstad, Romerike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, historisk, bombe, 500, kilo, Jeg, ble, veldig, gira
NRK - 24 okt 22 kl. 02:28

Zelenskyj: Russland med falske anklager om skitten bombe

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj anklager den russiske forsvarsministeren Sergej Sjojgu for å arrangere en «telefonkarusell» til vestlige ledere, med påstander om at Ukraina skal ha planer om å detonere en såkalt skitten bombe – det vil si bombe med radioaktiv materiale – og gi Russland skylden. – Alle forstår hvem som er kilden til alt som er skittent i denne krigen. Verdens ledere vil forstå, sa Zelenskyj i sin kveldstale til det ukrainske folket.

Klartale - 31 dec 22 kl. 06:00

Lover og regler du må følge fra 1. januar

2022 er forbi. 1. januar 2023 endres lover og regler.

Klartale - 28 jan 23 kl. 06:30

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

NRK - 24 okt 22 kl. 14:07

Russland hevder at Ukraina bygger «skitten bombe»

Russland hevder at Ukraina nesten har ferdigstilt en såkalt skitten bombe som kan spre radioaktivitet. Påstanden avvises i Vesten. – Ifølge opplysninger vi har, har to organisasjoner i Ukraina spesifikke ordrer om å bygge en såkalt skitten bombe.

NRK - 26 okt 22 kl. 03:12

USA advarer Russland

Pentagon gjentar at det «blir konsekvenser» om Russland tar i bruk atomvåpen eller en bombe der det er blandet inn radiologisk materiale. – Det ville blitt konsekvenser for Russland, samme om de bruker et atomvåpen eller en skitten bombe, sa pressetalsperson Pat Ryder i Pentagon tirsdag. Ryder la til at han ikke vil gå i detalj om hva konsekvensene ville være, men sa at de «har blitt kommunisert på en rekke nivåer» til Russland.

NRK - 26 jul 22 kl. 20:44

500 evakuert etter ny skogbrann i Frankrike

En ny skogbrann sprer seg i Sør-Frankrike, og 500 er evakuert fra en landsby i området. 500 brannmannskaper arbeider med å få kontroll på flammene som til nå har spredd seg til 5000 mål med utmark og vinranker. Brannen sprer seg mot Aumelas, og de 500 innbyggerne i landsbyen er evakuert.

Klartale - 17 jan 23 kl. 10:34

Verdens eldste runestein funnet ved Tyrifjorden

I 2021 fant arkeologer en stein med innrissede runer ved Tyrifjorden. Det er over 2000 år siden runene ble risset inn. Steinen hr fått navnet Svigerudsteinen.

NRK - 22 aug 22 kl. 16:12

Fant bag som innehold bombe i Stockholm

Svensk politi sendte søndag kveld bombegruppa til en park i Stockholm etter funn av en bag. Mandag bekrefter politiet at den inneholdt en sprengladning. Politiet har ikke ville kommentere innholdet i bagen, men Aftonbladet erfarte mandag ettermiddag at det inneholdt en bombe.

NRK - 22 aug 22 kl. 16:12

Svensk politi fant bag med bombe

Svensk politi sendte søndag kveld bombegruppa til en park i Stockholm etter funn av en bag. Mandag bekrefter politiet at den inneholdt en sprengladning. Politiet har ikke ville kommentere innholdet i bagen, men Aftonbladet erfarte mandag ettermiddag at det inneholdt en bombe.

NRK - 03 aug 22 kl. 13:02

Fyllingsgraden fortsatt historisk lav i sør

Den siste uken i juli var det fremdeles Sørvest-Norge som hadde den laveste fyllingsgraden i vannmagasinene. Den lå ved utgangen av uke 30 på 49,3 prosent. Det er en liten økning, på 0,8 prosent, fra uken før.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Maanum involvert i vinnermålet da Arsenal gikk til ligacupfinale

Frida Maanum spilte hele kampen og gjorde forarbeid til vinnermålet da Arsenal slo Manchester City 1-0 etter ekstraomganger i ligacupens semifinale..

VG - 1 time siden

Victor Dyreng (20) døde etter kreftsykdom

Onsdag døde Victor Dyreng (20) etter å ha vært kreftsyk i halvannet år. «Jeg er ubeskrivelig stolt og like mye knust – helt samtidig,» skriver broren på Instagram..

VG - 1 time siden

Jadon Sancho reddet poeng: Scoringen som rører Old Trafford

(Manchester United-Leeds 2–2) Han var ikke med på Manchester Uniteds treningsleir under VM-pausen på grunn av «fysiske og mentale» problemer. Onsdag reddet Jadon Sancho poeng på Old Trafford..

VG - 2 timer siden

Vil lage nytt «Hotel i særklasse»

John Cleese planlegger å gjenopplive den legendariske komiserien «Hotel i særklasse» sammen med sin datter Camilla Cleese..

VG - 2 timer siden

Vegvesenet vurderer erstatningskrav etter krasj med gangbro

SKUI (VG) Lastebileieren risikerer å måtte betale erstatning etter nedrivningen av gangbroen over E16 i Bærum..

VG - 3 timer siden

Her får hun Norges første medalje på 30 år – den tøffe veien for Kajsa (24)

MÉRIBEL (VG) Kajsa Vickhoff Lies kamp for sin første mesterskapsmedaljen har på ingen måte vært enkel. 1993 var sist en norsk fartskvinne greide det samme..

VG - 3 timer siden

Endelig i mammas armer igjen

ANTAKYA/OSLO (VG) Onsdag ble åtte år gamle Yigit Cakmak reddet. Da hadde han kjempet for livet i 52 timer i ruinene fra en bygning som hadde kollapset etter det kraftige jordskjelvet i Tyrkia mandag morgen..

VG - 3 timer siden

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død 37 år gammel, etter flere års sykdom. Hun vant i sin karriere to verdenscuprenn og tok VM-sølv i utfor i 2005..

VG - 3 timer siden

Larvik slo Sola - kjemper om medaljer

Larvik slo Sola hele 32–23 på bortebane i håndballens eliteserie. Den gamle storklubben kjemper om sin første seriemedalje siden det siste gullet for seks år siden..

VG - 4 timer siden

Melodi Grand Prix-vinner Alessandras produsent slår tilbake mot kopi-kritikken

«Queen Of Kings» sammenlignes både med en svensk låt fra i fjor og en Oskar Westerlin-sang fra en annen TV-konkurranse. – Kreativ inspirasjon, mener en av MGP-vinnerlåtens produsenter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com