NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 18:19

NRK - 29 des. 19 kl. 13:11

Fant båt med omkomne utenfor Japan

Japansk kystvakt har funnet flere lik i en ødelagt båt på den lille Sado, utenfor Japan. Båten antas å ha kommet fra Nord-Korea, skriver nyhetsbyrået AP. Likene som var om bord var i ferd med å gå i oppløsning, ifølge kystvakta..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sado, Japan, Nord-Korea, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, båtmed , omkomne, utenfor, Japan
NRK - 21 jan. 21 kl. 12:35

Avslutter søk etter omkomne

Søket etter de omkomne etter flystyrten utenfor Indonesia er avsluttet. Kun 43 av 62 personer er funnet snaut to uker etter ulykken. Over 3.

NRK - 01 sep. 19 kl. 23:10

De omkomne i Alta er hentet ned

Alle de seks omkomne etter helikopterulykken i fjellområdet Skoddevarre i Alta er nå hentet ut fra ulykkesstedet og sendt til Alta sentrum. De omkomne vil bli sendt videre til Tromsø mandag, opplyser Finnmark politidistrikt til NRK:.

NRK - 01 sep. 19 kl. 23:10

De omkomne i Alta hentet ned

Alle de seks omkomne etter helikopterulykken i fjellområdet Skoddevarre i Alta er nå hentet ut fra ulykkesstedet og sendt til Alta sentrum. De omkomne vil bli sendt videre til Tromsø mandag, opplyser Finnmark politidistrikt til NRK..

P4 - 04 sep. 19 kl. 17:37

Har funnet 33 omkomne

Kystvakten har nå funnet 33 omkomne etter dødsbrannen i en båt i California tirsdag. En person er fortsatt savnet, og er antatt omkommet, melder ABC News. De omkomne er foreløpig ikke identifisert.

NRK - 04 sep. 20 kl. 07:01

Færre omkomne enn fryktet

Sjøfartsdirektoratet har registrert åtte omkomne ved bruk av fritidsbåt i sommermånedene juni, juli og august. Alle de omkomne er menn. Tallet er lavere enn mange fryktet at det ville bli, ettersom flere oppholdt seg i Norge i sommer..

P4 - 04 sep. 20 kl. 07:07

Færre omkomne på sjøen enn fryktet

Åtte personer omkom i båtulykker på sjøen i sommer. Det er færre enn man fryktet, og under det som er normalen opplyser Sjøfartsdirektoratet. Alle de omkomne er menn.

P4 - 11 juli 20 kl. 17:37

Fant sin egen sykkel på Finn.no

En sykkeleier fant sin egel sykkel på Finn.no. Sykkelen var blitt frastjålet, men på Finn.

P4 - 01 sep. 19 kl. 20:06

La ned blomster til minne for de etterlatte

Altaværinger har i kveld besøkt Nordlyskatedralen for å tenne lys, legge ned blomster og minnes de omkomne i helikopterulykken. Fem av de omkomne var unge mennesker i 20-årene fra Alta. Også en svensk pilot omkom i tragedien.

Aftenposten - 01 sep. 19 kl. 20:56

De omkomne etter ulykken i Alta hentes ut søndag kveld

De omkomne etter helikopterulykken i Alta lørdag blir søndag kveld hentet ut av området. Mandag sendes de til Tromsø for identifisering..

NRK - 01 sep. 19 kl. 20:55

De omkomne hentes ut av området

De omkomne etter helikopterulykken i Alta lørdag blir søndag kveld hentet ut av området. Mandag sendes de til Tromsø for identifisering. Politiet har sikret seg en del spor i saken, blant annet fra snapchat før ulykken inntraff..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).

NRK - 1 time siden

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 1 time siden

Viderefører tiltak i deler av Viken

Regjeringen viderefører regionale tiltak på nivå B i ni Viken-kommuner til og med 21. mai. Det gjelder Bærum, Drammen, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nordre Follo, Ås, Rælingen og Ullensaker.

NRK - 1 time siden

Kritiserer vaksineeksport-forbud

Frankrikes president Emmanuel Macron ba fredag USA og Storbritannia om å oppheve eksportrestriksjoner på vaksiner og nødvendige råmaterialer. Macron sa også at han var klar til å diskutere opphevelse av vaksinepatenter, men at det var viktigere at de to landene avviklet sine restriksjoner. Han viste til at Europa har eksportert store mengder vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge seg på..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

NRK - 1 time siden

Fullvaksinert testa positivt

Ein fullvaksinert pasient ved Ravnanger sykehjem på Askøy har testa positivt for covid-19, melder Askøy kommune på sine nettsider. Kommunen går no 10 dagar tilbake i tid for å finna smittevegen. Sjukeheimen er inntil vidare stengd for besøk..

NRK - 1 time siden

EU-toppmøte om fattigdom

EUs toppmøte, som omtales som det sosiale toppmøtet, startet fredag. Medlemslandene er splittet i spørsmålet om EUs rolle i å bekjempe ulikhet og fattigdom. De fleste av statslederne i EUs 27 medlemsland tar turen til Porto i Portugal for å diskutere sosiale spørsmål på toppmøtet.

NRK - 2 timer siden

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt