NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 02:30

NRK - 28 april 21 kl. 11:51

Fant 27.000 gifttønner på havbunnen

Havforskere sier de har funnet det de tror er drøyt 27.000 tønner med insektmiddelet DDT dumpet utenfor kysten av Sør-California, nær øya Santa Catalina. Flere selskaper i California brukte området som søppelfylling fram til 1972, da det ble forbudt..
Les mer på NRK


Les mer om:
DDT, Sør-California, Santa Catalina, California

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, 27.000, gifttønner, havbunnen
VG - 27 april 21 kl. 17:51

Frykter hundretusener av tønner på havbunnen har giftig innhold

Marinbiologer har gjort et enormt funn av rustne tønner der industrien tidligere dumpet miljøgiften DDT i havet utenfor Los Angeles..

Dagbladet - 28 april 21 kl. 20:19

Skremmende funn på havbunnen

Har trolig funnet rundt 27 000 tønner med giftig stoff..

Aftenposten - 25 april 21 kl. 17:01

Da letemannskapene fant bønnematter på havbunnen, skjønte de at håpet var ute.

Militæret i Indonesia sier bergingsmannskaper har funnet ubåten som forsvant under et treningsoppdrag tidligere denne….

NRK - 16 mai 21 kl. 23:36

Barn fant bag med penger i Tromsø

En større pengesum ble funnet i en pose utenfor en butikk i Elverhøy i Tromsø søndag kveld. Det kan dreie seg om mellom 40.000 og 50.

VG - 16 mars 21 kl. 21:03

Smitterekord i Oslo – skjønner ingenting av hvorfor Vålerenga får trene

Mjøndalens Sondre Solholm Johansen (25) skjønner ingenting av hvorfor toppklubbene i Viken får treningsnekt mens Vålerenga kan kjøre på for fullt i hovedstaden..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 21:03

Smitterekord i Oslo – skjønner ingenting av hvorfor Vålerenga får trene

Mjøndalens Sondre Solholm Johansen (25) skjønner ingenting av hvorfor toppklubbene i Viken får treningsnekt mens….

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

– Jeg skjønner hvis folk er sinte

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25.

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 19:00

Grønner er forberedt på tøffere konkurranse. Han mener to unggutter har vakt oppsikt.

AaFK Jonas Grønner (26) har forståelse for at det kommer nye konkurrenter, men han ber folk om å se opp for to unggutter..

VG - 30 mars 21 kl. 19:33

Reagerte på vaksineuttalelser: «Jeg skjønner ikke at de tør»

Til TV2 sa AstraZeneca at vaksinen «definitivt» var trygg. «Jeg skjønner ikke at de tør,» skrev Legemiddelverket i en intern e-post samme kveld..

NRK - 19 april 21 kl. 12:23

Rettssak etter drap på sønner

Rettssaken mot kvinnen som er tiltalt for å ha drept sine to sønner i Lørenskog i juni i fjor, starter i Nedre Romerike tingrett 31. mai. De to guttene var ett og sju år gamle.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 45 minutter siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 1 time siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 1 time siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 1 time siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 1 time siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 1 time siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.

NRK - 2 timer siden

Venstre åpner for å erstatte Rødt

Venstre holder døren åpen for å samarbeide med det rødgrønne byrådet dersom stemningen surner med Rødt etter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det sier Venstres gruppeleder i Oslo bystyre, Hallstein Bjercke, til Klassekampen. – Vi er åpne for å samarbeide med begge sider i politikken i Oslo, så lenge vi får gode grønne løsninger, sier han.

NRK - 1 time siden

Nye luftangrep mot Gaza

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Palestinere arrestert i Jerusalem

Tusenvis av jødiske høyrenasjonalister marsjerte gjennom Jerusalems okkuperte gamleby tirsdag. 17 palestinere er pågrepet etter sammenstøt med politiet. De jødiske høyrenasjonalistene, de fleste unge menn med det blåhvite israelske flagget, danset og sang religiøse sanger til høy musikk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt