NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 08:59

NRK - 03 maj 22 kl. 15:22

Fant «hasjplantasje» på Romerike

Politiet slo i går kveld til mot en enebolig på Ullensaker, der det etter deres beskrivelse har vært en «hasjplantasje». Kriminalteknikere har jobbet på adressen gjennom natta. En mann ble pågrepet på stedet, og er sikta for tilvirkning av narkotika, skriver Romerikes Blad. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen. Politiet ønsker ikke å si noe om hvor mange planter som er funnet, eller om de mistenker at flere personer står bak..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullensaker, Romerikes Blad, Romerike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, hasjplantasje, Romerike
NRK - 11 mar 22 kl. 13:30

Avdekket hasjplantasje i Kristiansand

Politiet har pågrepet tre personer etter å ha avdekket en hasjplantasje i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Det er blitt beslaglagt rundt 200 planter fra boligen som ligger i Vågsbygd. En av de pågrepne er fremsatt for varetektsfengsling, de to andre er løslatt, men fremdeles siktet i saken..

NRK - 02 jun 22 kl. 11:36

Romerike-ordførere: – Viken kan ikke gi etter for Oslo

Ordførerne i fem romerikskomuner gir klar beskjed: Viken må ikke gi etter for Oslos krav om Fornebubanen. Til Aftenposten sier ordførerne at de frykter kutt i prosjekter på Romerike, særlig Romeriksbanen, om Viken tvinges til å øke sitt bidrag. Lillestrøms ordfører Jørgen Vik (Ap) reagerer på det han mener en omkamp fra Oslo.

NRK - 12 okt 21 kl. 01:26

Mann utsatt for vold på Romerike

En person er pågrepet etter at en annen mann ble utsatt for omfattende vold, slag og spark på Jessheim på Romerike. Ifølge Øst politidistrikt skjedde voldshendelsen utenfor i Myrveien på Jessheim ved 21-tiden mandag. En yngre mann skal ha blitt angrepet av to menn som kom til stedet i bil.

NRK - 15 feb 22 kl. 10:34

Biler kryss og tvers

Det har vært mange trafikkulykker på Østlandet tirsdag formiddag. – Vi har fått inn 13–14 meldinger de siste timene, sier operasjonsleder Atle Vesttorp hos politiet Øst E6 på Romerike sør for Jessheim er stengt etter trafikkulykke, det samme er Hvittenbergtunnelen på riksvei 159 retning Karihaugen. På Romerike ellers: * Kjedekollisjon i Blåkolltunnelen på rv 159 retning Lillestrøm.

NRK - 15 feb 22 kl. 10:34

Glatte skaper store problemer i trafikken

Det har vært mange trafikkulykker på Østlandet tirsdag formiddag. Politiet må prioritere hardt hvilke hendelser de kan rykke ut til. Det er svært vanskelig kjøreforhold fordi vannet som kom som regn tidligere tirsdag, har fryst til is.

NRK - 22 feb 22 kl. 09:43

Tiltalt for voldtekt av barn

En 57 år gammel mann fra Romerike er tiltalt for voldtekt av barn under 14 år. Han skal ha tvunget et barn til seksuell omgang med seg selv og filme det for ham. Han skal også ha lagret bilder og videoer av barnet og sendt dem videre.

NRK - 26 mar 22 kl. 21:09

To siktet for frihetsberøvelse av ung kvinne

To menn ble pågrepet etter at en ung kvinne natt til torsdag skal ha blitt utsatt for frihetsberøvelse og truet for penger i Nedre Romerike. En er fengslet. Politiadvokat Mette Kristin Eriksen i Øst politidistrikt sier til Romerikes Bla d at de natt til torsdag fikk melding fra en ung kvinne som mot sin vilje ble holdt tilbake i en leilighet på Nedre Romerike.

NRK - 31 mar 22 kl. 15:02

Nå kommer Ruter-kuttene

Venstre er kritiske til at Ruter kutter bussavganger både på Romerike, i Follo og i Asker og Bærum fra 4. juli. Det blir også færre avganger på Slemmestad-båten.

NRK - 21 apr 22 kl. 20:47

Mann dømt til forvaring etter voldtekt

En 36 år gammel mann bosatt på Romerike er dømt til forvaring etter en voldtekt på Jessheim i august i fjor, skriver Romerikes Blad. Etter å ha vært sammen en hel ettermiddag fikk mannen lov til å vente på bussen inne i kvinnens leilighet. Da tok han telefonen hennes og voldtok henne, og først fire timer senere reiste mannen fra kvinnens bolig.

NRK - 04 jun 22 kl. 04:13

Giftig røyk fra konteinerbrann på Romerike

Det brenner kraftig i konteinere på et industriområde på Frogner på Romerike. Beboere bes lukke vinduer mot giftig gass fra brannen. Politi og brannvesenet meldte om brannen ved 3.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 15 minutter siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 45 minutter siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 1 time siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

NRK - 2 timer siden

Marcos tatt i ed som president på Filippinene

Ferdinand Marcos junior, sønn av Filippinenes tidligere diktator ved samme navn, er tatt i ed som landets nye president. Etter å ha blitt satt inn som president, lovpriset han sin fars tidligere styre i øynasjonen. – Jeg kjente en gang en mann som så hvor lite som var blitt oppnådd siden landets uavhengighet.

NRK - 3 timer siden

Kritisk for tenåring etter badeulykke

Situasjonen for gutten i tenårene som ble fløyet til St. Olavs Hospital i Trondheim etter en badeulykke i Rotevatnet i Volda i går ettermiddag, er kritisk og ustabil. Det sier Erik Dyb ved operasjonssentralen i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Lite kontakt mellom politi og psykiatri

Helse- og omsorgsdepartementet sier de arbeider med å bedre kontakten mellom politi og psykisk helsevern. En psykiater som jobber med sikkerhetspasienter, sier til NRK at han etterlyser bedre dialog med politiet for å avverge alvorlige hendelser. Han mener også at terskelen for å kunne tvangsinnlegge psykotiske personer er for høy, og at det er viktig at politiet varsler helsetjenesten dersom de er bekymret for at personer med alvorlige psykiske lidelser kan komme til å utøve vold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com