VG > Innenriks

Saturday, 25 September, 11:27

VG - 24 jul 21 kl. 07:28

Familiemedlemmer kjent skyldig i rasisme-sak i Elverum

En far og hans to sønner er kjent skyldige på alle punkter i tiltalen i rasisme-saken i Elverum, som førte til at en norsk-somalisk familie valgte å flytte..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Elverum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Familiemedlemmer, kjent, skyldigi , rasisme-saki , Elverum
Aftenposten - 24 jul 21 kl. 07:14

Familiemedlemmer kjent skyldig i rasisme-sak i Elverum

En far og hans to sønner er kjent skyldige på alle punkter i tiltalen i rasisme-saken i Elverum, som førte til at en….

NRK - 30 aug 21 kl. 11:46

Leter etter familiemedlemmer

Oppsporingstjenesten i Røde Kors har får mange henvendelser fra Afghanistan etter at evakueringen startet for en uke siden. Familiemedlemmer forsøker å finne igjen sine kjære i kaoset som har oppstått. – Siden regimet falt, har vi fått mange henvendelser for å gjenopprette kontakt mellom familiemedlemmer som er splittet i kaoset som har oppstått i Afghanistan, sier Brita Liholm, som er ansvarlig for oppsporingstjenesten i Røde Kors i Norge.

NRK - 18 sep 21 kl. 02:31

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 03 jun 21 kl. 02:02

Vil ha 30 års fengsel for Chauvin

Påtalemyndigheten ber om 30 år i fengsel for eks-politimannen Derek Chauvin, som er kjent skyldig for drapet på George Floyd i Minneapolis i mai i fjor. Chauvins forsvarere mener han heller bør få en mildere og betinget dom og hevder at eks-politimannen er skyldig i en «feil begått i god tro». I rettsdokumenter omtaler påtalemyndigheten Chauvins handlinger som en «forferdelig misbruk» av posisjonen som politimann.

NRK - 24 jul 21 kl. 07:29

Dømt i rasisme-sak i Elverum

En far og hans to sønner er kjent skyldige på alle punkter i tiltalen i rasisme-saken i Elverum, som førte til at en norsk-somalisk familie valgte å flytte. Det vektlegges særlig i dommen fra tingretten at hudfarge har vært motivet for flere av handlingene, skriver Ringsaker Blad..

NRK - 09 sep 21 kl. 06:40

Vil at elever skal lære om rasisme

Bystyret har vedtatt at moderne rasisme og diskriminering skal inn i læreplanen i skolene i Oslo. Forslaget kom fra Ungdommens bystyremøte, skriver Avisa Oslo. Bystyret vil nå be Utdanningsetaten lage et opplegg for en frivillig skoledag som skoler kan ta i bruk der man har fokus på å lære om rasisme og høyreekstremisme i et norsk perspektiv..

VG - 20 apr 21 kl. 21:35

Drapet på George Floyd: Derek Chauvin kjent skyldig i alle tiltalepunkter

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Den tidligere politimannen Derek Chauvin er kjent skyldig i drap på afrikansk-amerikanske George Floyd i mai i fjor..

VG - 20 apr 21 kl. 21:35

Drapet på George Floyd: Derek Chauvin kjent skyldig på alle tiltalepunkter

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Den tidligere politimannen Derek Chauvin er kjent skyldig i drap på afrikansk-amerikanske George Floyd i mai i fjor..

VG - 20 apr 21 kl. 21:35

Drapet på George Floyd: Derek Chauvin kjent skyldig

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Den tidligere politimannen Derek Chauvin er kjent skyldig i drap på afrikansk-amerikanske George Floyd i mai i fjor..

NRK - 08 jul 21 kl. 21:51

Kjent advokat dømt til fengsel

Michael Avenatti, advokaten til pornoskuespilleren som gikk til sak mot Donald Trump, er dømt til 2,5 års fengsel for forsøk på utpressing, melder nyhetsbyråene AP og NTB. Avenatti ble i februar i fjor kjent skyldig i blant annet forsøk på å presse selskapet Nike for penger..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Nakstad: – Pandemien ikke over for uvaksinerte

– Ja, vi er absolutt i en ny fase av pandemien for den vaksinerte delen av befolkningen. Men for uvaksinerte og for helsetjenesten, er pandemien ikke over, sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad..

VG - 10 timer siden

VG-lesere om gjenåpningen: – Jeg begynte å gråte

Lørdag klokken 16.00 åpnes Norge igjen. Dette gleder VGs lesere seg til..

VG - 13 timer siden

Opplysninger til VG: Sp opplever situasjonen som krevende

HURDAL (VG) De skal ha hatt de fleste stridstemaene på bordet. Kilder sier Sp beskriver mulighetene for flertallsregjering som «krevende»..

VG - 18 timer siden

Snø over fjellovergangene: – Legg om til vinterdekk

Flere steder i fjellet ligger det snø i vegen. E6 var i en periode fredag stengt over Dovrefjell, da flere biler hadde kjørt ut av veien..

VG - 19 timer siden

Dette betyr gjenåpningen for deg under 25

Nå er det ikke lenger behov for å holde annenhver plass på lesesalen tom..

VG - 20 timer siden

Avdød politimann siktet for drap på kona på Kolbotn

Politiet mener at ektemannen først tok livet av sin kone, før han deretter tok sitt eget liv..

VG - 21 timer siden

Person død etter knivstikking i Asker - jakter gjerningsperson

Politiet jakter etter en gjerningsperson etter at en mann har blitt knivstukket i Asker fredag ettermiddag..

VG - 20 timer siden

Regjeringssamtalene: Tar helgefri – fortsetter mandag

HURDAL (VG) Etter to dager med sonderinger er AP, SV og Sp enige om å fortsette samtalene om å danne en flertallsregjering på mandag. – Nå er det helg, fastslår Trygve Slagsvold Vedum..

VG - 20 timer siden

Regjeringssamtalene: Fortsetter samtalene mandag

HURDAL (VG) Etter to dager med sonderinger er AP, SV og Sp enige om å fortsette samtalene om å danne en flertallsregjering..

VG - 21 timer siden

Endelig kan de åpne dansegulvet: – Blir den største festhelgen siden frigjøringsdagen

UTESTEDET STORGATA 26 (VG) Etter 561 dager med stengte dører, avstandskrav, skjenke- og innslippstopp er utelivet klare for å ta festen tilbake..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt