Dagbladet > Nyheter

Saturday, 25 September, 11:53

Dagbladet - 25 jul 21 kl. 16:20

Familie reddet etter 15 måneder

En indisk familie ble reddet etter å ha isolert seg i et telt i det coronarammede landet i over ett år..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Familie, reddet, etter15 , måneder
NRK - 27 aug 21 kl. 12:22

Fritak fra smittekarantene utvides

Frem til nå har perioden for unntak for smittekarantene vært seks måneder for personer som har gjennomgått covid-19-sykdom. Nå utvider regjeringen fritaksperioden til 12 måneder, melder Helse- og omsorgsdepartementet. – Nå har vi god kunnskap som tilsier at personer som har hatt covid-19-sykdom, er godt beskyttet i minst 12 måneder.

NRK - 20 apr 21 kl. 13:05

I fengsel for marihuana-produksjon

Fire polske statsborgere er dømt til fengsel for produksjon og oppbevaring av store mengder marihuana i Sørskogbygda i Elverum. Huseier fikk tre år og ni måneder. De andre fikk to år og elleve måneder, to år og fire måneder og en åtte måneder..

NRK - 18 jun 21 kl. 19:41

Soldater reddet elever under angrep

Torsdag ble en skole i Nigeria angrepet. En politimann ble drept i angrepet. Ifølge lokale innbyggere er fire elever skutt og såret.

NRK - 30 aug 21 kl. 19:26

Paven takker sykepleier for livet

Pave Frans takket en sykepleier for ha reddet livet hans da han ble operert i sommer. – En sykepleier reddet livet mitt, sa han i et intervju med Cope, en spansk radiostasjon. Han sa at sykepleieren var en mann med mye erfaring, og dessuten at det var andre gang en sykepleier reddet ham.

NRK - 02 aug 21 kl. 00:38

700 reddet i Middelhavet i helgen

Redningsbåter har plukket opp mer enn 700 migranter og flyktninger som forsøkte å krysse Middelhavet i helgen, opplyser hjelpeorganisasjoner. De fleste er reddet utenfor Libya og Malta. SOS Méditerranée opplyser at «Ocean Viking» har vært involvert i seks redningsoperasjoner i løpet av helgen, og at det søndag kveld var 555 overlevende om bord.

NRK - 08 aug 21 kl. 09:11

Vaksine har reddet tusenvis av liv

Tyske helsemyndigheter mener at koronavaksinen har reddet over 38.000 liv og hindret at over 706.000 tyskere ble smittet.

NRK - 22 aug 21 kl. 01:10

102 migranter reddet i Kanalen

102 migranter ble reddet opp fra Den engelske kanal lørdag, mens de forsøkte å ta seg til England i skrøpelige båter, opplyser den franske marinen. En båt med 38 migranter om bord havnet i vansker utenfor Boulogne-sur-Mer. Ytterligere 60 ble reddet utenfor Neufchâtel-Hardelot.

NRK - 16 jul 21 kl. 14:57

Leter etter familie på fem i Sogn

Politi og frivillig mannskap leter etter en tysk familie på fem som sammen med hunden sin er savnet i fjellet i Luster i Vestland fylke. De skal sist ha blitt observert ved Åsetevatnet i fjellet nord for Skjolden..

NRK - 24 aug 21 kl. 16:55

Tre døde i ulykke fra samme familie

En lastebil og en personbil kolliderte mandag kveld på riksvei 7 i Gulsvik i Flå kommune. Ulykken krevde tre menneskeliv. Etter det NRK kjenner til, er de tre omkomne alle unge mennesker i samme familie.

NRK - 15 maj 21 kl. 08:13

AFP: Familie på ti drept

Åtte barn og to kvinner, som alle tilhørte samme familie, ble drept da en bygning på tre etasjer raste etter luftangrepet i flyktningleiren al-Shati nord på Gazastripen. Det får nyhetsbyrået AFP opplyst av medisinske kilder..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 10 minutter siden

Bolsonaro jr. også corona-smittet

- Et argument mot vaksinepass..

Dagbladet - 1 time siden

- Trodde det skulle vare lenger

På gledens norske gjenåpningsdag: FHI-direktør Camilla Stoltenberg minner om at det fortsatt er en corona-pandemi ute i verden..

Dagbladet - 1 time siden

Norge åpner i strålende sol …

… i hvert fall i Sør-Norge..

Dagbladet - 3 timer siden

Betalte millioner - fikk prestisjepris

Først fikk Kjell Magne Bondevik og Aamir J. Sheikh over fire millioner kroner fra organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime. Så ga de en prestisjefylt pris til lederen for organisasjonen..

Dagbladet - 3 timer siden

Trekker seg fra prestisjepris

Etter at Dagbladet stilte henne spørsmål om «Brobyggerprisen» sitt samarbeid med organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime, trekker Cecilia Brækhus seg som juryleder for prisen..

Dagbladet - 4 timer siden

Jobbet døgnet rundt i FHI

Medlemmer av regjeringen og helsemyndighetene forteller om opptakten til beslutningen om å gjenåpne Norge..

Dagbladet - 7 timer siden

Løslater Huawei-topp

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå satt seg på et fly til Kina..

Dagbladet - 7 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmellen

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 7 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmell

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 8 timer siden

Smitte-alarm minutter før intervju

Bare minutter før USAs visepresident Kamala Harris skulle delta på det populære talkshowet «The View», testet to av programlederne positivt på coronavirus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt