NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 12:06

NRK - 07 jun 23 kl. 05:09

Falt fra jernbanebro

Politiet mottok i natt melding om to personer som løp på jernbanelinjen i Larvik. Patruljen fikk kort tid etter kontroll på personene. Den ene av de to var skadet etter å ha falt ned fra en jernbanebro rett før patruljen ankom stedet. Det er ukjent skadeomfang, men vedkommende ble hentet av ambulanse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Larvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Faltfra , jernbanebro
NRK - 18 jun 23 kl. 08:00

Mann kjørte av jernbanebro i Drammen

En mann i 20-årene har kjørt av en jernbanebro og falt ned i et togspor i Drammen. Fører er ikke alvorlig skadd. Politiet skriver at de mistenker promillekjøring.

NRK - 06 mar 23 kl. 09:38

Lastebil har kjørt inn i jernbanebro

Et vogntog har kjørt seg fast under en jernbanebro ved Bryne jernbanestasjon. Politiet melder på Twitter om store materielle skader på vogntoget. Sjåføren skal ikke være skadd.

Aftenposten - 14 aug 23 kl. 12:07

Flomrammet jernbanebro har rast sammen

Aftenposten - 14 aug 23 kl. 12:34

Jernbanebro på Dovrebanen kollapset i elven: - Vil få store konsekvenser

Jernbanebroen på Dovrebanen ble skadet under flommen, og har nå knekt på midten. Broen ligger nede i vannet..

NRK - 02 sep 23 kl. 02:22

Skal ha avverget angrep ved Krimbroen

Russland hevder å ha skutt ned tre ukrainske droner og stanset en ubemannet båt ved Krimbroen. Denne broen knytter regionen Krasnodar i Russland sammen med Krim-halvøya. Det er både en jernbanebro og en veibro.

NRK - 12 sep 23 kl. 01:04

Krimbroen var stengt natt til tirsdag

Broen som knytter Krim-halvøya til det russiske fastlandet var midlertidig stengt, melder de russisk-innsatte myndighetene. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Broen har blitt angrepet flere ganger det siste halvannet året.

Aftenposten - 12 sep 23 kl. 10:36

Jernbanebro kollapset på grunn av undergraving – Bane Nor droppet sjekk etter advarsler

Bane Nor bekrefter at årsaken til brokollapsen var undergraving av fundamentene..

NRK - 28 feb 23 kl. 22:40

Børsfall i USA i februar

Amerikanske børser falt den siste handledagen i februar, og måneden endte dermed med nedgang. Dow Jones indeksen falt med 0,7 prosent tirsdag og har falt med 4,2 prosent i februar. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen endte 0,3 prosent ned tirsdag, og har falt med 2,6 prosent i februar.

NRK - 31 mar 23 kl. 13:57

Prisveksten avtar i eurosonen

Prisveksten i eurosonen avtar, og inflasjonen har falt fra 8,5 til 6,9 prosent fra februar til mars, viser tall fra EUs statistikkbyrå. I oktober i fjor var inflasjonen i eurolandene på hele 10,6 prosent, men den har falt jevnt siden. Prisveksten på mat, alkohol og tobakk har imidlertid vært høy, hele 15,4 prosent det siste året.

NRK - 20 okt 23 kl. 17:04

Markant fall på Oslo Børs for andre dag på rad

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk fredag ned med 1,48 prosent til 1,272.14 poeng. Det er andre dag på rad med kraftig fall etter poengrekorden onsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil gjere Frankrike røykfritt

Den franske regjeringa sa tysdag at dei ville forby røyking på alle strendene i landet, i offentlege parkar og skogar og i nærleiken av skular. – Frå no av vil røykfrie område vere norma,sa helseminister Aurelien Rousseau til journalistar på ein presentasjon av antirøykeprogrammet til regjeringa. Skattane på tobakk skal også aukast og waping skal bli forbode.

NRK - 30 minutter siden

Skuffa over at Sverige ikkje er med

Nato-sjef Jens Stoltenberg hadde håpa at Tyrkia og Ungarn hadde godkjent Sveriges medlemssøknad før Natos utanriksministermøte. Men framleis vaiar ikkje det svenske flagget blant dei andre framfor Nato-hovudkvarteret i Brussel. – Eg hadde håpa at Sverige hadde vorte medlem før møtet.

NRK - 30 minutter siden

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 1 time siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 1 time siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 1 time siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 2 timer siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 1 time siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com