NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 17:27

NRK - 07 jun 23 kl. 05:09

Falt fra jernbanebro

Politiet mottok i natt melding om to personer som løp på jernbanelinjen i Larvik. Patruljen fikk kort tid etter kontroll på personene. Den ene av de to var skadet etter å ha falt ned fra en jernbanebro rett før patruljen ankom stedet. Det er ukjent skadeomfang, men vedkommende ble hentet av ambulanse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Larvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Faltfra , jernbanebro
NRK - 18 jun 23 kl. 08:00

Mann kjørte av jernbanebro i Drammen

En mann i 20-årene har kjørt av en jernbanebro og falt ned i et togspor i Drammen. Fører er ikke alvorlig skadd. Politiet skriver at de mistenker promillekjøring.

NRK - 06 mar 23 kl. 09:38

Lastebil har kjørt inn i jernbanebro

Et vogntog har kjørt seg fast under en jernbanebro ved Bryne jernbanestasjon. Politiet melder på Twitter om store materielle skader på vogntoget. Sjåføren skal ikke være skadd.

Aftenposten - 14 aug 23 kl. 12:07

Flomrammet jernbanebro har rast sammen

Aftenposten - 14 aug 23 kl. 12:34

Jernbanebro på Dovrebanen kollapset i elven: - Vil få store konsekvenser

Jernbanebroen på Dovrebanen ble skadet under flommen, og har nå knekt på midten. Broen ligger nede i vannet..

NRK - 02 sep 23 kl. 02:22

Skal ha avverget angrep ved Krimbroen

Russland hevder å ha skutt ned tre ukrainske droner og stanset en ubemannet båt ved Krimbroen. Denne broen knytter regionen Krasnodar i Russland sammen med Krim-halvøya. Det er både en jernbanebro og en veibro.

NRK - 12 sep 23 kl. 01:04

Krimbroen var stengt natt til tirsdag

Broen som knytter Krim-halvøya til det russiske fastlandet var midlertidig stengt, melder de russisk-innsatte myndighetene. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Broen har blitt angrepet flere ganger det siste halvannet året.

Aftenposten - 12 sep 23 kl. 10:36

Jernbanebro kollapset på grunn av undergraving – Bane Nor droppet sjekk etter advarsler

Bane Nor bekrefter at årsaken til brokollapsen var undergraving av fundamentene..

NRK - 28 feb 23 kl. 22:40

Børsfall i USA i februar

Amerikanske børser falt den siste handledagen i februar, og måneden endte dermed med nedgang. Dow Jones indeksen falt med 0,7 prosent tirsdag og har falt med 4,2 prosent i februar. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen endte 0,3 prosent ned tirsdag, og har falt med 2,6 prosent i februar.

NRK - 31 mar 23 kl. 13:57

Prisveksten avtar i eurosonen

Prisveksten i eurosonen avtar, og inflasjonen har falt fra 8,5 til 6,9 prosent fra februar til mars, viser tall fra EUs statistikkbyrå. I oktober i fjor var inflasjonen i eurolandene på hele 10,6 prosent, men den har falt jevnt siden. Prisveksten på mat, alkohol og tobakk har imidlertid vært høy, hele 15,4 prosent det siste året.

NRK - 21 feb 23 kl. 17:27

Sjømataksjer trakk børsen ned

Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 0,62 prosent til 1227,02 poeng tirsdag. Lerøy-smell trakk kraftig ned. Blant de mest omsatte aksjene falt laksegiganten Mowi med 2,62 prosent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Valgstyret anbefaler omvalg i Østfold

Fylkesvalgstyret i Viken har i dag anbefalt at det bør gjennomføres omvalg i Østfold etter en valgtabbe. Stemmesedlene til Industri- og næringspartiet (INP) manglet i et valglokale i Moss i syv timer på valgdagen. Etter stemmene i fylket var talt opp, manglet INP kun syv stemmer for å sikre seg et ekstra mandat i fylkestinget i Østfold ved årets valg.

NRK - 15 minutter siden

Solberg ukjent med SMKs oversikt 

Tirsdag ble det kjent at Erna Solberg kunne slått opp i Aksjonærregisteret flere selskaper som ektemannen investerte i, men som Statsministerens kontor ikke hadde fått beskjed om. NRK har spurt Solberg hvorfor hun ikke fanget opp disse aksjene ved å slå opp i Aksjonærregisteret. Hun svarer skriftlig: – Sindre Finnes har opplyst at han orienterte Statsministerens kontor om hvilke aksjer han eide før tiltredelse og hvilke han valgte å beholde etter at han solgte seg ned etterkant av sitt møte med embetsverket.

NRK - 30 minutter siden

EU og USA med toppmøte i Washington i slutten av oktober

USAs president Joe Biden tar imot EU-sjefene Charles Michel og Ursula von der Leyen til toppmøte i Washington 20. oktober, sier en amerikansk tjenestemann. Det siste toppmøtet mellom EU og USA var i Brussel i juni 2021, selv om Biden var gjest under Det europeiske råds møte i mars i fjor.

NRK - 1 time siden

Mann siktet for drap i Porsgrunn i fjor er varetektsfengslet i fire uker

Mannen som denne uken ble pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne døde av brannskader i Porsgrunn i fjor, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen i 30-årene undergis brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, samt fullstendig isolasjon de to første ukene. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet i Agder: Varsler pressekonferanse i ettermiddag

I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, holder Agder politidistrikt pressekonferanse klokka 18.00..

NRK - 45 minutter siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

NRK - 2 timer siden

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.

NRK - 2 timer siden

AP: Soldaten Travis King skal være i amerikanske hender

To amerikanske myndighetskilder opplyser til nyhetsbyrået AP at soldaten Travis King, som krysset grensen til Nord-Korea i juli, nå er i amerikansk varetekt. King skal ha blitt overlevert til amerikanske myndigheter i Kina. Tidligere onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at King skulle utvises fra landet.

NRK - 2 timer siden

To personer funnet døde i Kristiansand

- To personer er bekreftet døde og saken behandles som mistenkelige dødsfall. Politiet har startet etterforskning, sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt i en pressemelding. Det er ambulanse og flere patruljer på stedet, i tillegg til politiets kriminalteknikere.

NRK - 2 timer siden

Irland med rekordstort kokainbeslag

En aksjon rettet mot et Panama-registert lasteskip førte til at irske myndigheter har gjort sitt største kokainbeslag noensinne. Beslaget var på 2253 kilo kokain med en anslått verdi på 157 millioner euro, omtrent 1,7 milliarder kroner. Irske soldater gikk ombord på skipet ved å fire seg ned fra helikopter etter at det nektet å følge instrukser fra myndighetene, ifølge irsk politi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com