NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 06:32

NRK - 03 jul 21 kl. 18:48

Falske koronapass avslørt i Italia

Italiensk politi opplyser at de har stanset flere aktører som har lagt ut falske koronapass til salgs på internett. Ifølge statsadvokaten i Milano har flere tusen mennesker vært villig til å kjøpe falske koronapass og vaksinedoser, melder Reuters.
Les mer på NRK


Les mer om:
Milano, Reuters, Italia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Falske, koronapass, avslørti , Italia
NRK - 05 aug 21 kl. 22:41

Norge åpner opp med koronapass

Neste uke kan personer med gyldig koronapass fra England og Wales fritt reise til Norge, skriver VG. – Det er veldig positivt at vi får denne løsningen på plass for alle med familie, venner og kjærester i England og Wales, skriver utenriksminister Ine Eriksen Søreide til avisen. Koronapasset blir likestilt med EUs koronapass, som allerede er gyldig i Norge.

NRK - 07 aug 21 kl. 16:33

Demonstrerer mot koronapass

Det er fjerde helgen på rad at tusenvis av franskmenn demonstrerer mot koronapasset, melder AFP. Demonstrasjonene kommer etter en ny lov som gjør at koronapass blir obligatorisk for å komme inn på enda flere steder. Frankrikes grunnlovsdomstol ga tidligere denne uken president Emmanuel Macron medhold i at innføringen av et koronapass med fordeler for dem som er vaksinert eller har testet negativt, er i tråd med lovverket.

NRK - 21 sep 21 kl. 19:37

Macrons koronapass på avveie

Den franske presidenten Emmanuel Macrons koronapass, med hans personlige QR-kode, sirkulerer i sosiale medier, skriver NTB. QR-koden i koronapasset er personlig for hver enkelt bruker og kan skannes og gi informasjon om hvorvidt personen er vaksinert eller har hatt korona nylig. Nå deles den franske presidentens koronapass i sosiale medier i Frankrike.

Aftenposten - 27 apr 21 kl. 19:00

Koronapass for noen vil øke smitteverntiltakene for andre

Koronapass vil føre til at smitteverntiltakene må økes hos dem som ikke er vaksinert..

NRK - 05 maj 21 kl. 00:47

Skal fortelle om koronapass onsdag

Onsdag skal helseminister Bent Høie informere om hvordan et koronasertifikatet, eller koronapass, skal fungere i Norge. Kortet skal gjelde for fok som har hatt sykdommen, er vaksinerte eller har testet negativt.

Aftenposten - 05 maj 21 kl. 13:10

Vil bruke koronapass på offentlige arrangementer

Regjering vil at koronapass skal brukes til å åpne i sommer. Det gjelder også offentlige arrangementer, fortalte Erna….

Aftenposten - 05 maj 21 kl. 13:10

Vil bruke koronapass på offentlige arrangementer: – Det betyr mye, sier festivalsjef

Regjering vil at koronapass skal brukes til å åpne i sommer. Det gjelder også offentlige arrangementer, fortalte Erna….

Aftenposten - 05 maj 21 kl. 15:26

Skeptisk til koronapass? Norge har hatt lignende løsninger mange ganger før.

Nytt for oss, men ikke nytt i historien. Ordninger som ligner koronapass er blitt brukt i Norge før, men da under helt….

Aftenposten - 05 maj 21 kl. 13:10

Koronapass åpner for festivaler i sommer. Arrangør: – Vi kan få til noe fett på kort tid

Festivalene har ulike oppfatninger av hva koronapass og nye publikumsregler vil bety..

NRK - 05 maj 21 kl. 16:22

Koronapass fra starten av juni

Regjeringen jobber med et koronasertifikat, eller koronapass, til arrangementer og utenlandsreiser. Ordningen skal være klar i starten av juni, trolig før EU er ferdige med sin løsning. Passet kan vise at du er vaksinert eller har vært koronasyk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt