NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:58

NRK - 07 mai 21 kl. 19:04

Fallskjermhoppar til sjukehus

Klokka 18.04 varsla fallskjermklubben på Voss politiet om at ein av hopparane hadde hatt ei hard landing. Vedkomande var vaken og blei sendt til Voss sjukehus. Personen oppgav å ha vondt i beina og hovudet. Politiet opprettar ikkje sak..
Les mer på NRK


Les mer om:
Voss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fallskjermhoppar, til, sjukehus
NRK - 09 mars 21 kl. 12:25

155 innlagde på sjukehus

Tysdag var 155 koronasmitta pasientar innlagde på norske sjukehus. Det er ein auke på åtte pasientar frå dagen før. Det er det høgste talet på innleggingar sidan 14.

NRK - 17 mars 21 kl. 19:49

Smitte på Ålesund sjukehus

I dag onsdag testa to tilsette positivt på Covid-19 ved Ålesund sjukehus. Personane har ikkje hatt direkte pasientkontakt og smittevegen er kjent. Ytterlegare 10 tilsette er på grunn av dette i karantene og ventekarantene.

NRK - 04 juni 21 kl. 00:03

Brannen: 14 skadd, tre til sjukehus

Til saman skal 14 personar vera skadd eller sett til av helsepersonell i samband med Sotrabrannen. – Éin er send til legevakt og tre til sjukehus, seier innsatsleiar for helsepersonellet, Ørjan Jensen til BA. I tillegg har det vore tilsyn med ti..

NRK - 05 mars 21 kl. 17:26

Éin til sjukehus etter ulykke

Frå ulykka i Malmefjorden blir éin person blir sendt til sjukehus for vidare behandling, mens den andre involverte blir sendt til legevakt for ein sjekk. Skadegraden på førstenemnde er framleis ukjent..

NRK - 25 april 21 kl. 16:38

To til sjukehus etter trafikkulukke

To personar er frakta til sjukehus etter den første ulukka ved Tertneskrysset i Bergen. Ni personar var involvert, opplyser politiet til NRK. Ein bil med tilhengar skal ha mista noko last..

NRK - 05 april 21 kl. 13:39

Fire til sjukehus etter kollisjon

Fire personar er sendt til sjukehus etter ein frontkollisjon på E6, like nord for Grane i Nordland. Totalt var sju personar og fire bilar var involverte..

NRK - 08 april 21 kl. 15:39

To til sjukehus etter ulykke

To personar er sende til sjukehus etter at to vogntog frontkolliderte på E16 mellom Voss og Gudvangen i dag. Den ein var fastklemd etter ulukka, men var medviten då han vart henta ut. E16 er heilt stengd på staden og vil vera stengd lenge..

NRK - 29 april 21 kl. 11:53

Bilføraren er frakta til sjukehus

Bilføraren, som i 10.45-tida køyrde i fjellveggen mellom Oltedal og Ålgård, er nå frakta til sjukehus av luftambulansen. Politiet opplyser at skadane ser alvorlege ut.

NRK - 30 mai 21 kl. 14:13

To frakta til sjukehus etter ulykke

To personar er frakta til sjukehus etter ei ulykke ved Flydalsjuvet i Geiranger. Ulykka mellom ein bil og ein motorsykkel skal ifølge politiet ha skjedd i samband med ei forbikøyring. Dei to skadde sat på motorsykkelen.

NRK - 30 mai 21 kl. 14:13

To til sjukehus etter ulykke

To personar blir frakta til sjukehus etter ei ulykke ved Flydalsjuvet i Geiranger. Ulykka mellom ein bil og ein motorsykkel skal ifølge politiet ha skjedd i samband med ei forbikøyring. Dei to skadde sat på motorsykkelen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 15 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 30 minutter siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 45 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 1 time siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 1 time siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 1 time siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 1 time siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 1 time siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt