E24 > Økonomi

Saturday, 25 September, 12:08

E24 - 25 jul 21 kl. 10:54

Fagforbundets hotell og 18 hytter har ligget brakk i ti år

En 94 måls strandtomt eid av Fagforbundet ved Oslofjorden ligger brakk. Nå vil eiendomsutviklere bygge privatboliger på området, men det ønsker ikke kommunen og de lokale..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fagforbundet, Oslofjorden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fagforbundets, hotellog 18 , hytterhar , ligget, brakki , ti år
NRK - 18 jun 21 kl. 11:03

12,6 prosent dyrere hytter i 2021

Eiendom Norge avholdt fredag formiddag en pressekonferanse hvor de presenterte Norges fritidsboligstatistikk for første halvår i 2021. På pressekonferansen kom det frem at hytteprisene steg med 12,6 prosent så langt i 2021. Gjennomsnittsprisen på en fritidsbolig var 2,8 millioner.

NRK - 08 sep 21 kl. 04:38

Stordalen selger hotell i København

Petter Stordalen selger et hotell i Vesterbro i København til amerikanske Starwood Capital for 840 millioner kroner. – Vi skal fortsette å drive Comfort Hotel Vesterbro, men har solgt eiendommen til Starwood Capital, sier Stordalen til Finansavisen. I fjor solgte han et annet hotell i byen til samme kjøper..

NRK - 26 apr 21 kl. 06:31

Sjøhytter går for over prisantyding

Ni av ti hytter ved sjøen som har vorte seld i år har gått over prisantydinga. I snitt er hyttene seld for 18 prosent over prisantydinga. Det syner ei gjennomgang Dagens Næringsliv har gjort..

Aftenposten - 27 apr 21 kl. 14:49

Venter kjøpstrykk for hytter i Syden

Venter kjøpstrykk for hytter i Syden:.

NRK - 30 apr 21 kl. 07:28

Millioner til utbedring DNT-hytter

Den Norske Turistforening får 50 millioner av Sparebankstiftelsen DNB til utbedring av hyttene. Pengene gjør at hytter som Gjendesheim, Glitterheim og Bjørnhollia får sårt tiltrengt oppgradering, sier generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang..

NRK - 26 aug 21 kl. 10:43

Kraftig vekst i hyttemarkedet

Salget av hytter og fritidsboliger i fritt salg økte med 40 prosent i 2. kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Salget av boliger økte med 15 prosent, skriver NTB.

NRK - 19 sep 21 kl. 11:03

Lager flere overnattingsplasser

Dyreparken i Kristiansand planlegger å bygge 120 nye hytter nord for Abra Havn. I første omgang bygges 40 hytter. – Dette er for de som ikke har mulighet for å booke dyrere overnatting, sier direktør Per Arnstein Aamot til Fædrelandsvennen..

Aftenposten - 10 jun 21 kl. 20:00

I ti år har området ligget som et åpent sår i Oslo. Hvorfor tar det så lang tid å bygge opp det 22. juli-bomben ødela?

I ti år har området ligget som et åpent sår i Oslo.

NRK - 29 jun 21 kl. 14:02

Arbeiderne vant i retten

Det ble seier for Fagforbundets medlemmer i Stendi-saken i lagmannsretten. 22 omsorgsarbeidere får etterbetalt millioner fra velferdsselskapet..

VG - 17 aug 21 kl. 11:15

Ap og Sp styrer deltids-verstingene: – Ikke godt nok

Arbeiderpartiet har gjort kampen mot deltid til en hovedsak i valgkampen. Men partiet sitter med makten i over halvparten av kommunene på Fagforbundets verstingliste over ufrivillig deltid..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Fyrte opp svensk oljekraftverk: – Det blir spennende i vinter

Det er ti år siden svenskene fyrte like godt i oljekraftverket Karlshamn som i forrige uke, selv om det er dyrt. – Viser hvor alvorlig situasjonen er når det gjelder strømforsyningen, sier operatøren Uniper..

E24 - 2 timer siden

Slik kan du investere i råvarer

Råvarer er i vinden, og for mange småinvestorer kan det friste å hamstre litt av gevinsten fra den enorme prisoppgangen. Før du kaster deg på «råvarebølgen», er det likevel flere farer du bør være obs på..

E24 - 3 timer siden

Fellesforbundet vil kjempe hard for videre oljeleting

Fellesforbundets leder, Jørn Eggum, vil ikke høre snakk om letestans på norsk sokkel og har ingen tro på at SV vil få gjennomslag i oljepolitikken..

E24 - 3 timer siden

Huawei-topp løslatt i Canada – har forlatt landet

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå satt seg på et fly til Kina..

E24 - 4 timer siden

Får heller sparken enn å ta vaksine

James Long har fått varsel om suspensjon og risikerer å miste både inntekt og helseforsikring. Likevel vil han ikke la seg vaksinere. Amerikanske myndigheter bærer noe av ansvaret for skepsisen, mener medisinprofessor..

E24 - 4 timer siden

Norge skal elektrifiseres med fornybar kraft

Den siste rapporten fra FNs klimapanel varsler kode rød. Det er alle kvinner og menn til pumpene for å nå klimamålene. Noe av nøkkelen er elektrifisering med fornybar kraft..

E24 - 6 timer siden

Fondenes makt

Han hadde hestehale, bare føtter i skoene og løvestatuer utenfor kontoret. Og en suksess få kan måle seg med. Kristoffer Stensrud, som døde sist lørdag, har satt tydelige spor etter seg i finansverdenen..

E24 - 13 timer siden

Da Olsen satt renten til 0, spådde han fall i boligprisene. Det ble skivebom.

I mai i fjor satte Norges Bank styringsrenten til null og spådde fallende boligpriser. Fasit hittil: Prisøkning på 14 prosent..

E24 - 14 timer siden

Høy oljepris dro Wall Street oppover

Nike falt over fem prosent etter de måtte skru ned forventningene til inntekt i år..

E24 - 15 timer siden

Vindkraft bidrar til lavere strømpris: Sør-Norge har dyrest strøm i Norden

Strømprisene faller i Norden, blant annet etter at produksjonen av vindkraft har tatt seg opp. Nå har Sør-Norge dyrere strøm enn resten av Norden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt