E24 > Økonomi

Torsdag, 29 Juli, 11:46

E24 - 20 april 21 kl. 06:10

Fagforbundet for kullgruvearbeidere støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Joe Bidens, Bidens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fagforbundet, for, kullgruvearbeidere, støtter, Bidens, klimaplan
NRK - 20 april 21 kl. 05:06

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..

NRK - 19 mars 21 kl. 09:04

Fagforbundet ut mot rusreformen

Fagforbundet, LOs største forbund, tar avstand fra regjeringens rusreform. – Høyreregjeringens forslag er ikke en helsereform, men i første rekke en avkriminaliseringsreform, skriver landsstyret i Fagforbundet, ifølge Klassekampen..

NRK - 02 juni 21 kl. 11:42

Tre av fire støtter kommunestreiken

74 prosent støtter den pågående Unio-streiken, ifølge en spørreundersøkelse. 46 prosent støtter streiken i stor grad og 27 prosent i noen grad. 20 prosent sier de støtter streiken i mindre grad eller ikke i det hele tatt, ifølge undersøkelsen Respons Analyse har utført for Unio..

NRK - 23 april 21 kl. 06:00

Millioner i valgkampstøtte

Fagforbundet, som er det største forbundet i LO, gir valgkampstøtte i millionklassen til de tre rødgrønne partiene. De rødgrønne partiene får totalt 11,2 millioner kroner til årets valgkamp fra Fagforbundet. Ap får 6,5 millioner kroner, melder DN..

NRK - 26 jan. 21 kl. 17:12

Omsorgs-streik trappes opp

Streiken i private omsorgsbedrifter trappes opp. 24 nye ansatte tas ut i streik, og dermed er totalt 144 medlemmer fra Fagforbundet og FO i streik fra 1. februar.

VG - 08 feb. 21 kl. 18:29

Fagforbundet reagerer på vaksineutspill: – Helt utrolig

Fagforbundet mener Sykepleierforbundet skremmer vettet av folk når de ber FHI revurdere AstraZeneca-vaksinen til helsepersonell..

E24 - 16 april 21 kl. 06:17

Fagforbundet-leder varsler «opprør» hvis det ikke blir lønnsvekst

Ansatte i offentlig sektor forventer å ikke sakke akterut lønnsmessig. – Man vil ikke tåle en nedgang. Da blir det opprør, sier Fagforbundet-leder Mette Nord..

NRK - 07 feb. 21 kl. 06:56

Støtter nedstengningstiltakene

Et stort flertall av danskene, sju av ti, sier de støtter den nåværende nedstengningen av samfunnet. 71,8 prosent svarer at de støtter de nåværende tiltakene, som i utgangspunktet er gjeldende ut måneden, i en måling laget for nyhetsbyrået Ritzau..

NRK - 02 april 21 kl. 03:12

Støtter strengere tiltak i Tyskland

Et flertall av tyskerne støtter strengere nedstengningstiltak for å bekjempe koronapandemien, viser meningsmåling. To tredeler, eller 67 prosent, av de spurte er enig i en oppfordring som intensivleger står bak, om strengere nedstengningstiltak. Det viser målingen som meningsmålingsinstituttet Infratest dimap har gjort blant 1.

NRK - 03 juni 21 kl. 18:04

Løke dropper OL

Heidi Løke dropper OL i sommer. Det skriver Norges håndballforbund i en pressemelding. Det er personlige årsaker som gjør at Løke, som til daglig spiller i Vipers Kristiansand, ikke vil være disponibel for Håndballjentene under sommerens olympiske leker i Tokyo.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Equinor slår tilbake på positiv Oslo Børs

Flere nyheter preger Børsen torsdag. Airthings melder om solid omsetningsvekst, men aksjen faller etter melding om nedjusterte inntektsforventninger. Polight kansellerer smarttelefonprosjekt, og aksjen faller over 15 prosent..

E24 - 1 time siden

Faglig lunsj: Hva motiverer dine ansatte?

Tilfredse medarbeidere som har det bra i sitt eget liv, er de som har overskudd til å prestere best på jobb, skriver HR-ekspert Stina Hofgaard Røsjø..

E24 - 1 time siden

Dette ligger bak det kinesiske børssjokket

Investorer verden over er skremt. – Det får folk til å spørre hva som er «next in line», sier Kina-spesialist..

E24 - 1 time siden

Robinhood prises til 307 mrd. før gigantnotering: – Jeg tror verdsettelsen kan kan bli utfordrende

Den amerikanske handelsplattformen er klar for børs torsdag ettermiddag og frir samtidig til småsparere. En tredjedel av aksjene i selskapet selges via egen mobilapplikasjon. Dermed kan småsparere slå kloa i aksjer verdt nær syv milliarder kroner..

E24 - 3 timer siden

Energiselskaper løfter Oslo Børs

Equinor bidrar til å løfte Børsen en positiv Oslo Børs. Ocean Sun og Nel er blant flere grønne selskaper som åpner sterkt..

E24 - 2 timer siden

«Ever Given» har nådd havn etter fem måneder til sjøs

Gigantskipet har nådd Rotterdam, etter å ha kastet loss fra Kina og vært sittende fast i Suez-kanalen..

E24 - 3 timer siden

Oslo Børs stiger fra start

Hovedindeksen handles i positivt terreng fra start torsdag. Equinor bidrar til å løfte Børsen fra start..

E24 - 2 timer siden

Kraftig oppgang for oljekjempen TotalEnergies

Franske TotalEnergies leverer i likhet med Equinor og Shell et kraftig resultathopp i andre kvartal fra samme tid i fjor. Utbyttet ligger fast, og selskapet skal bruke noe av overskuddene sine til å kjøpe tilbake aksjer..

E24 - 3 timer siden

Oslo Børs ventes opp fra start

Handelen vil foregå i positivt terreng fra start torsdag morgen, spår aksjeekspert..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt