E24 > Økonomi

Fredag, 07 Mai, 13:14

E24 - 16 mars 21 kl. 05:41

Facebook og News Corp er enige om betalingsavtale i Australia

News Corp har blitt enige med Facebook om en treårsavtale der sistnevnte betaler førstnevnte for å videreformidle deres nyheter via plattformen i Australia..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Corp, Facebook, Australia, News Corp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Facebookog , News, Corper , enigeom , betalingsavtalei , Australia
NRK - 16 mars 21 kl. 05:50

Enige om betalingsavtale

News Corp har blitt enige med Facebook om en treårsavtale der sistnevnte betaler førstnevnte for å videreformidle deres nyheter via plattformen i Australia. Avtalen kommer etter lignende avtaler mellom Facebook og tre australske medieselskaper i februar..

NRK - 26 feb. 21 kl. 07:52

Inngår avtale med medier

Facebook har signert intensjonsavtaler med tre australske medieselskaper, etter at Australia vedtok en ny medielov myntet på Facebook og Google. Loven pålegger digitale plattformer å forhandle med og betale australske nyhetsmedier for å kunne dele deres nyheter. Både Facebook og Google var sterkt imot loven, og Facebook stanset deling av nyheter i Australia i forrige uke som en reaksjon..

NRK - 23 feb. 21 kl. 05:22

Australia og Facebook enige

Etter flere dager med forhandlinger mellom Australia og Facebook, åpner selskapet igjen for deling av nyheter i landet. Facebook stanset deling av nyheter i Australia som et svar på lovforslaget som pålegger sosiale medier å betale for nyhetsinnhold..

E24 - 07 jan. 21 kl. 17:02

Facebook utestenger Trump ut presidentperioden

USAs president Donald Trump er utestengt fra Facebook og Instagram ut presidentperioden, som avsluttes 20. januar. Det opplyser Facebook-sjefen Mark Zuckerberg..

NRK - 27 jan. 21 kl. 22:32

Overskudd for Facebook

Facebook hadde et resultatet på 11,2 milliarder dollar og en omsetning på 28 milliarder dollar, en økning på 53 prosent og 33 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor. – Vi hadde en sterk avslutning på året, sa Facebook-sjefen Zuckerberg..

NRK - 04 feb. 21 kl. 03:32

Facebook blokkert i Myanmar

Facebook-tilgangen er delvis stengt i Myanmar, bekrefter selskapet. Militæret som har kuppet makten i landet, har beordret tilgangen blokkert. Ordren om å blokkere tilgangen til Facebook gjelder foreløpig fram til midnatt 7.

NRK - 05 feb. 21 kl. 17:56

Facebook nede i Myanmar

Telenor ble torsdag beordret av myndighetene i Myanmar til å stenge Facebook. – Vi jobber for å sikre et stabilt nettverk for våre kunder i Myanmar og håper å få åpnet Facebook så fort det lar seg gjøre, sier kommunikasjonssjef Hanne Knudsen til NTB..

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:04

Facebook stengte dansk gruppe

En dansk Facebook-gruppe som oppfordret butikker til å åpne i strid med regjeringens retningslinjer, ble stengt i går. TIl de nær 10.000 medlemmene ble det hevdet at pandemien er en bløff.

NRK - 17 feb. 21 kl. 11:03

Italia gir Facebook millionbot

Italias konkurransetilsyn har gitt Facebook ei bot på 7 millionar euro. Facebook har ifølgje konkurransetilsynet ikkje informert kundane på tilstrekkeleg vis om korleis dei samlar inn og bruker kundedata til kommersielle formål..

NRK - 19 feb. 21 kl. 09:04

Australia forhandler med Facebook

Australia er i samtaler med Facebook etter at selskapet stoppet deling av nyheter for brukere i landet. Bakgrunnen er en ny lov som tvinger Facebook til å betale australske medier for innhold som deles på deres plattform..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Funnet dobbelt så mye olje som i fjor

En oversikt over oljefunn for første kvartal i 2021 viser en dobling i oljefunn sammenlignet med samme tid i fjor..

E24 - 1 time siden

Passasjerøkning for SAS

SAS fløy 2 prosent flere passasjerer i april enn i mars i år, men koronapandemien legger fortsatt en solid demper på flytrafikken..

E24 - 1 time siden

Strengere regler for elsparkesykler: – Hvorfor skal fotgjengere ta støyten?

3000 kroner blir boten, om dere er flere på elsparkesykkelen og blir tatt. Men regjeringen innfører foreløpig ingen promillegrense..

E24 - 1 time siden

Nå får du enda en mulighet til å spare penger ved å droppe rushtrafikken i strømnettet

Myndigheter og kraftselskaper vil kutte toppene i strømforbruket. Metoden er dyrere nettleie i rushtiden. Målet er å slippe nye monstermaster..

E24 - 1 time siden

Analytiker anbefaler å dumpe Northern Ocean etter riggvraking

Kepler Cheuvreux vraker kjøpsanbefalingen på Northern Ocean. Aksjen har stupt over 40 prosent etter at selskapet mistet viktig kontrakt for ulykkesrigg..

E24 - 2 timer siden

Ukens Investtech: Tre aksjer med opphentingspotensial

De fleste aksjene på Oslo Børs er kraftig opp siden coronakrakket for et drøyt år siden. Men ikke alle har fått være med på festen. Vi ser på tre aksjer med bra opphentingspotensial – og én aksje du bør holde deg langt unna..

E24 - 2 timer siden

Kaldt vær bidrar til uvanlig høy mai-strømpris: – Helt ellevilt

Kaldt vær og høyere CO₂-kostnad i kraftbransjen sender strømprisen til sitt høyeste nivå siden midten av februar. – En veldig høy pris til mai å være, sier kraftanalytiker..

E24 - 2 timer siden

Mitt voksenpoeng: Elisabeth Grieg

Fjerdegenerasjons-skipsrederen leder og lever etter #nobullshit-prinsippet..

E24 - 3 timer siden

Stor pågang for å investere i Norwegian: – Kapitalinnhentingen er overtegnet

Meglerhusene som Norwegian har hyret inn melder nå om kapitalinnhentingen er overtegnet på en halvtime. Dermed blir det ikke plass til alle som ville bidra med totalt seks milliarder kroner til flyselskapet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt