NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 13:28

NRK - 20 sep 21 kl. 16:28

FO-leder: Lever med dette daglig

Leder i Fellesorganisasjonen (FO) Mimmi Kvisvik kaller drapet på et Nav-kontor i Bergen tragisk. – På mange Nav-kontorer lever ansatte med dette i det daglige og er redd ting kan skje. Nå har vi også en bekreftelse på at det skjer, sier Kvisvik til Fontene. FO organiserer Nav-ansatte i ulike roller, og de har flere medlemmer på Nav Årstad i Bergen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fellesorganisasjonen, Kvisvik, Nav, Bergen, Fontene, Nav Årstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FO-leder, Levermed , dette, daglig
NRK - 31 aug 21 kl. 19:34

Antirasistisk Senter-leder går av

Etter mer enn åtte år i stillingen slutter Rune Berglund Steen som daglig leder ved Antirasistisk Senter. Steen begynte på Senteret som kommunikasjonsansvarlig i 2010 og tiltrådte som daglig leder i 2013..

Klartale - 02 maj 20 kl. 06:00

Gjør deg klar for fjord, foss og fjell

– Dette blir en spesiell sommer, sier Bente Bratland Holm til Klar Tale.Holm er direktør for reiseliv i selskapet Innovasjon Norge. Hun forteller om et reiseliv som har det svært tøft for tiden.

Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

VG - 14 aug 21 kl. 12:29

To Brann-spillere vraket - daglig leder: - Jeg er ganske sjokkert

BERGEN/OSLO (VG) Brann-bråket får umiddelbart konsekvenser for to spillere. Daglig leder Vibeke Johannesen er sjokkert over det som har kommet frem..

VG - 14 aug 21 kl. 12:29

To Brann-spillere utelatt - daglig leder: - Jeg er ganske sjokkert

BERGEN/OSLO (VG) Brann-bråket får umiddelbart konsekvenser for to spillere. Daglig leder Vibeke Johannesen er sjokkert over det som har kommet frem..

VG - 26 sep 21 kl. 22:40

Heidis-sjef om gjenåpningskritikk: – Var forventet at hele Norge skulle ut

I kaoset utenfor Storgata 26 lørdag, kritiserte daglig leder regjeringen for ikke å ha gitt nok tid til å forberede gjenåpningen. Daglig leder på Heidis Bier Bar er uenig: – Godt å se at det ble litt handlekraft..

VG - 07 okt 21 kl. 12:43

Sandviken-topp: – Leit at saken oppsto

Bjarne Graabræk, daglig leder i Sandviken Toppfotball, synes det var synd at det ble konflikt med Sandvikens herrelag om garderoben. Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner, reagerer sterkt..

NRK - 09 aug 21 kl. 09:47

Urfolksaktivister drepes daglig

Siden 2014 er rundt 600 urfolksaktivister drept i Amazonas, og det siste året er det i gjennomsnitt drept én aktivist daglig, ifølge en rapport fra Adveniat. – Dersom de ikke slutter å drepe miljøvernaktivister fra urbefolkningen, vil vi aldri lykkes med å beskytte regnskogen og på den måten også klimaet, sier Adveniats leder Michael Heinz. Etter at Jair Bolsonaro overtok som president i Brasil i 2019, har avskogingen i den brasilianske delen av Amazonas økt kraftig..

VG - 21 jul 21 kl. 12:33

AUF-lederen ti år etter 22. juli: – Lever jeg godt nok nå?

AUF-leder Astrid Hoem (26) tenker ofte på om hun lever godt nok, hun som overlevde Utøya mens så mange av vennene hennes ble drept..

E24 - 17 jun 21 kl. 17:43

Bergen forbereder en mer bærekraftig cruiseturisme, men vil oppheve grensen på tre skip og doble antallet daglig besøkende

En rapport som skal behandles i bystyret til høsten konkluderer med at Bergen kan ta imot 16.000 cruisepassasjerer daglig i stedet for dagens øvre grense på 8000 passasjerer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 30 minutter siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 45 minutter siden

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

NRK - 45 minutter siden

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

NRK - 1 time siden

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 1 time siden

Dømd til tre års fengsel

To nordmenn er dømd til tre års fengsel for medverkar til grovt underslag etter leilegheitssal i Brasil. Kjøparane fekk ikkje skøytene til leilegheitene, skriv Dagens Næringsliv. I tillegg til fengsel, er dei to dømd til å betale tilbake 27,7 millionar kroner til kjøparane, samstundes er dei frådømd retten til å drive næringsverksemd for alltid.

NRK - 1 time siden

Tilsynssaka vil ta eit halvt år

Statsforvaltaren i Oslo og Viken håpar å vere ferdig med tilsynssaka knytt til helsehjelpa til drapssikta Espen Andersen Bråthen har fått, innan seks månadar. Forvaltarens helseavdeling har varsla Kongsberg kommune og Vestre Viken helseføretak om at det blir opna tilsynssak etter drapa. – Vi ber i første omgang om informasjon om den sikta si kontakt med helsevesenet frå januar 2018 og fram til i dag, skriv statsforvaltaren i ei pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Dansar og koreograf er død

Den internasjonalt anerkjende koreografen og dansaren Kjersti Alveberg er død, 73 år gamal. Alveberg var ein av landets fremste koreografar i siste del av 1900-talet. Ho markerte seg med særprega oppsetjingar og produksjonar, ofte i tett samarbeid med mellom anna NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt