NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 08:34

NRK - 20 april 21 kl. 05:15

FNs matvareprogram i Venezuela

Verdens matvareprogram (WFP) starter operasjoner i Venezuela etter å ha kommet til enighet med venezuelanske myndigheter. WFP skal fokusere på å bidra med mat til barn i områder der matsikkerheten er dårligst, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
WFP, Venezuela, AP, FNs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FNs, matvareprogrami , Venezuela
NRK - 12 feb. 21 kl. 12:10

Noreg aukar Syria-støtta

Noreg vil som respons på forverringar i krisa i Syria auke støtta til Verdas matvareprogram med 50 millionar, og øyremerke pengane til Syria. Det melder VG. Noreg gir frå før 800 millionar kroner til Verdas matvareprogram..

NRK - 06 april 21 kl. 19:15

27 millioner på randen av sult

En tredel av innbyggerne i Kongo er truet av akutt sult, advarer to FN-organisasjoner. Ikke i noe annet land i verden har så mange mennesker akutt behov for mathjelp, ifølge FNs matvareprogram WFP og FNs organisasjon for ernæring og landbruk (FAO)..

VG - 12 feb. 21 kl. 12:03

Norge øker Syria-støtte med 50 millioner

Antallet som lider av matmangel øker dramatisk i krigsherjede Syria. Over tolv millioner mennesker har for dårlig tilgang til mat, advarer FNs matvareprogram..

NRK - 02 mars 21 kl. 10:18

Kutter i matrasjonene til Afrika

FN har måttet kutte i matrasjonene til over 3 millioner flyktninger i Øst-Afrika og advarer nå mot følgene. Verdens matvareprogram (WFP) og FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) ber i en felles appell om 2,3 milliarder kroner for å kunne hjelpe..

NRK - 24 feb. 21 kl. 16:56

Venezuela utviser EUs ambassadør

Venezuela gir EUs ambassadør 72 timer på å forlate landet etter at Brussel innførte nye sanksjoner mot 19 venezuelanske tjenestemenn. Dette skjer dagen etter at Venezuelas nasjonalforsamling ba regjeringen utvise EU-ambassadør Isabel Brilhante Pedrosa..

NRK - 16 mars 21 kl. 04:37

Venezuela dropper AstraZeneca

Koronavaksinen til AstraZeneca vil ikke tas i bruk i Venezuela. Visepresident Delcy Rodriguez forklarte mandag på statlig fjernsyn at avgjørelsen er tatt som følge av «tekniske vanskeligheter»..

NRK - 29 april 21 kl. 00:58

Åtte venezuelanske soldater drept

Åtte soldater fra Venezuela er drept i sammenstøt med væpnede grupper som er aktive på grensen til Colombia, ifølge myndighetene i Caracas. Forsvarsdepartementet i Venezuela kom med kunngjøringen onsdag, men uten å oppgi ytterligere detaljer..

NRK - 01 mai 21 kl. 05:44

Slipper ut av fengsel i Venezuela

Seks amerikanske oljetopper som har sittet fengslet i Venezuela i mer enn tre år løslates til husarrest. Det ses på som en gest til Biden-regjeringen. Oljetoppene er dømt til fengsel mellom 8 og 13 år for korrupsjon.

NRK - 22 feb. 21 kl. 12:07

Sky: Ambassadør drept i Kongo

Italias ambassadør til Kongo skal være drept i et angrep på en FN-kolonne i landet, ifølge Sky Italia. Kjøretøy fra Verdens matvareprogram ble angrepet nær Goma øst i Kongo. En talsmann sier til Reuters at målet trolig var å bortføre FN-personell..

NRK - 22 feb. 21 kl. 12:07

Italias ambassadør drept i Kongo

Italias ambassadør til Kongo er drept i et angrep på en FN-kolonne i landet, bekrefter italienske myndigheter. Kjøretøy fra Verdens matvareprogram ble angrepet nær Goma øst i Kongo. En talsmann sier til Reuters at målet var å bortføre FN-personell..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Grunnleggeren av Vans er død

Paul Van Doren, som grunnla det amerikanske skomerket Vans, er død, 90 år gammel. Sammen med sin bror James startet han opp selskapet i 1966. Vans-sko ble kjent gjennom amerikansk populærkultur, både i filmer, i musikkmiljøet og blant skatere..

NRK - 1 time siden

Uvær og stengt på Magerøya

Uværet fortsetter på Magerøya. E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp ble stengt midt på dagen fredag, og lørdag morgen er også 8038 fra Gjesvær til Gjesværkrysset stengt. Her pågår det oppryddingsarbeid, og veien er stengt inntil videre..

NRK - 1 time siden

200 russ festet i Sørlandsparken

Rundt 50 russebiler og 200 russ samlet seg i Sørlandsparken i Kristiansand i natt og festet. Ifølge politiet kunne støyen høres ut til Høvåg. Politiet var på stedet og samlingen løste seg opp etter hvert..

NRK - 45 minutter siden

Ba foreldre hente barna sine

Opp mot 100 ungdommer fra flere steder i Innlandet, var samlet på Tallodden ved Kapp sent fredag kveld. Flere av ungdommene var mindreårige og beruset. Politiet kom til stedet, og ba foreldre hente barna sine..

NRK - 10 minutter siden

Flertall vil ha bort myrforbudet

Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet vil alle ha bort forbudet mot å bruke myr til matproduksjon. Det et år gamle forbudet skal hindre utslipp av klimagasser som er lagret i myr. Sabima sier det er useriøst å fjerne forbudet allerede..

NRK - 15 minutter siden

Hjelpemiddel for medisin til flere

På ett år har dobbelt så mange fått elektronisk medisindispenser hjemme. Boksen mater ut tablettene som brukeren skal ta på faste tidspunkt, og varsler kommunens hjemmetjeneste dersom medisinen ikke blir tatt ut. Om lag 6000 slike bokser er i bruk..

NRK - 15 minutter siden

250 millioner ekstra til riksveier

Regjeringen setter av 250 millioner kroner mer til vedlikehold av riksveier i forslaget til revidert nasjonalbudsjett. Statens vegvesen skal bestemme hvor de ekstra midlene skal settes inn, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide..

NRK - 30 minutter siden

Til legevakt etter uhell i Asker

To personer er kjørt på legevakt for sjekk etter at bilen de satt i traff en fjellvegg i Asker. Politiet mistenker at sjåføren har brukt rusmidler..

NRK - 30 minutter siden

Danske leger ut mot vaksineplan

Danmark vil la frivillige ta koronavaksiner som er knyttet til sjeldne, men alvorlige bivirkninger dersom de har henvisning fra lege. Den danske legeforeningen er kritisk fordi leger ikke vet hvem som kan risikere bivirkninger, melder Danmarks Radio..

NRK - 45 minutter siden

Stanser plan om å oppsøke velgere

Delstatssenatet i Arizona har stanset planene om å oppsøke alle velgere i Maricopa fylke for å spørre dem om hva de har stemt. USAs justisdepartement sier dette trolig bryter med loven som skal hindre påvirkning av og trusler mot velgere, melder NPR..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt