NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 14:13

NRK - 30 mar 22 kl. 05:16

FN-sjefen fordømmer angrep i Israel

FNs generalsekretær António Guterres fordømte natt til onsdag norsk tid både Tel Aviv-angrepet og de øvrige angrepene som nylig har funnet sted i Israel, skriver NTB. – Han fordømmer de nylige terrorangrepene i Israel. Slike voldelige handlinger kan aldri rettferdiggjøres og må fordømmes av alle, sier Guterres' talsmann Stephane Dujarric. Han legger til at FN-sjefen ber om umiddelbar slutt på volden «som bare har til hensikt å undergrave utsiktene til fred»..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, António Guterres, Tel Aviv, Israel, NTB, Guterres, Stephane Dujarric, FN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN-sjefen, fordømmer, angrepi , Israel
NRK - 30 mar 22 kl. 16:55

Huitfeldt fordømmer angrep i Tel Aviv

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (A) fordømmer angrepet som tok livet av fem personer utenfor Tel Aviv tirsdag. – Jeg fordømmer på det sterkeste gårsdagens angrep i Bnei Brak, sier Huitfeldt i en pressemelding fra UD onsdag. – Dette er det tredje angrepet i Israel på en uke.

NRK - 12 sep 21 kl. 18:13

Israelske fly angrep Gazastripen

Israelske jagerfly angrep flere mål på Gazastripen søndag, noe Israel melder var et svar på et rakettangrep fra Gazastripen dagen før. Ifølge Israel har jagerfly og angrepshelikoptre blant annet «truffet et av Hamas' militærområder med flere underjordiske anlegg for rakettproduksjon». Også en tunnel, et våpenlager og en treningsleir skal være rammet av angrepene.

NRK - 14 mar 22 kl. 15:54

Israel vil unngå å bli frihamn for russisk omgåing av sanksjonar

Utanriksministeren i Israel seier at landet ikkje vil la Russland bruke Israel som mellomstasjon for å kome seg rundt sanksjonane USA, EU og andre land har innført. Yair Lapid kom med uttalen etter at det har komme kritikk mot Israel for ikkje å gjere nok for å støtte Ukraina. Israelsk medium har skrive om korleis Israel har late vere å innføre sanksjonar mot russiske oligarkar etter invasjonen i Ukraina.

NRK - 27 mar 22 kl. 06:05

Fordømmer angrep i Jemen

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer houthi-opprørernes angrep mot et oljedepot i Saudi-Arabia, og den saudiledede koalisjonens luftangrep mot Jemen. Alle parter i konflikten må vise selvbeherskelse, uttaler Guterres. – Generalsekretæren fordømmer på det sterkeste den nylige eskaleringen i konflikten i Jemen, sier Guterres' talsmann Stephane Dujarric.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 01 mar 22 kl. 19:00

Fordømmer angrep nær Holocaust-minnemerke

Det russiske angrepet på TV-tårnet i Kyiv var like ved eit minnemerke for ein av dei største massakrane på jødar under Holocaust i Ukraina. I Babyn Jar blei over 33.000 jødar drepne på to dagar i september 1941.

NRK - 04 jun 22 kl. 06:10

Fordømmer drap på FN-soldater i Mali

FNs sikkerhetsråd fordømmer fredagens angrep i Mali der to FN-soldater ble drept og en tredje såret i en bombeeksplosjon. – Medlemmene i FNs sikkerhetsråd fordømmer på det sterkeste angrepet mot Minusma 3. jui nær Douentza, der to fredsbevarende soldater fra Egypt ble drept og en annen såret, står det i en uttalelse fra Sikkerhetsrådet natt til lørdag norsk tid.

NRK - 25 okt 21 kl. 15:50

FN fordømmer statskupp i Sudan

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer statskuppet i Sudan og ber om umiddelbar lauslating av dei fengsla. – Eg fordømmer det pågåande militærkuppet i Sudan. Statsminister Hamdok og alle andre tenestemenn må bli lauslatne umiddelbart, skriv Guterres på Twitter..

NRK - 24 feb 22 kl. 09:18

Frp fordømmer anrepet

Parlamentarisk nestleder Hans Andreas Limi i Fremskrittspartiet fordømmer angrepet på det sterkeste. – Det er med sjokk og vantro vi ser at Russland angriper Ukraina, et selvstendig, uavhengig land i Europa. Vi fordømmer Russlands invasjon av Ukraina på det sterkeste.

NRK - 25 feb 22 kl. 05:04

Ordfører vil ha åpen grense mot Russland

Ordføreren i Sør-Varanger fordømmer Russlands invasjon i Ukraina, men vil samtidig åpne grensen mot øst mer og vil ha russerne tilbake i byen. Lena Bergeng (Ap) er en av de mange som er sjokkert etter invasjonen i Ukraina, skriver Klassekampen. – Vi fordømmer det russiske myndigheter gjør, men vi fordømmer ikke det russiske folket, sier ordføreren, som holder til i Kirkenes, ifølge NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Styrtregn førte til nye lekkasjer på Stortinget

Det er ikke uvanlig med lekkasjer i det politiske miljøet, men øsregnet i Oslo førte med seg lekkasjer av det mer bokstavelige slaget på Stortinget i dag. – Det har oppstått vannlekkasje flere steder i bygningsmassen, trolig som følge av styrtregnet, får NRK opplyst av administrasjonen på Stortinget. Både i Nedre Vollgate 18, i tunnelløpet under Wessels plass samt ved vaskeriet i kjelleren i selve stortingsbygningen er det oppdaget vannlekkasje.

NRK - 15 minutter siden

PST og politiets håndtering skal evalueres

Politidirektøren og sjef PST har besluttet gjennomgang av hendelsen og hendelsesforløpet frem til skytingen, opplyser politiet..

NRK - 15 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 15 minutter siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 30 minutter siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 30 minutter siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.

NRK - 45 minutter siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

NRK - 1 time siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 1 time siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com