NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 11:51

NRK - 10 feb 23 kl. 17:42

FBI leter i huset til Mike Pence

FBI søker etter hemmeligstemplede dokumenter i huset til tidligere visepresident Mike Pence, melder Reuters. Ransakelsen skjer etter en avtale med Pence. En av hans advokater skal ifølge CNN i forrige måned ha funnet hemmeligstemplede dokumenter hjemme hos ham i delstaten Indiana, og levert dem inn til FBI..
Les mer på NRK


Les mer om:
FBI, Mike Pence, Reuters, Pence, CNN, Indiana

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FBI, leteri , huset, til, Mike, Pence
Klartale - 14 jan 23 kl. 06:30

Vil vise hvordan folk levde i Pompeii

I mange år har arkeologer jobbet med å grave fram byen. Den ble dekket av aske etter at vulkanen Vesuv hadde et stort utbrudd i år 79 etter Kristus.Målet har vært å lære mer om hva slags liv folk levde i en middels stor romersk by.

NRK - 15 maj 23 kl. 22:57

FBI får kritikk for etterforskningen av mulig Russland/Trump-samarbeid

FBIs beslutning om å etterforske et påstått samarbeid mellom Russland og Donald Trumps valgkamp i 2016, var tynt begrunnet, konkluderer uavhengig gransking. Statsadvokat John Durham (bildet) har i fire år ledet granskingen av FBI og omstendighetene rundt etterforskningen de satte i verk i 2016. Mandag la han fram sin 300 sider lange rapport.

NRK - 10 feb 23 kl. 17:42

FBI søker i huset til Mike Pence

FBI søker etter hemmeligstemplede dokumenter i huset til tidligere visepresident Mike Pence, melder Reuters. Ransakelsen skjer etter en avtale med Pence. Det skal ha blitt oppdaget hemmeligstemplede papirer i huset hans i forrige måned..

Klartale - 27 jul 23 kl. 06:00

Desperate ukrainere rømmer gjennom Russland

Rima Jaremenko reiste over 5.000 kilometer for å komme seg til sin hjemby. Den 68 år gamle ukrainske kvinnen brukte seks dager på reisen.

Klartale - 07 aug 23 kl. 08:39

Politiet ber naboer holde seg unna

Politiet i Troms fikk en telefon natt til mandag. En alvorlig situasjon var på gang i et hus. Politiet dro til stedet for å få kontakt med personer i huset.

NRK - 10 nov 23 kl. 23:49

FBI har beslaglagt mobiltelefonene til New Yorks ordfører

FBI har tatt beslag i mobiltelefonene til New Yorks ordfører Eric Adams, melder CNN. Kilder med kjennskap til saken forteller til kanalen at føderale etterforskere undersøker om penger fra utenlandske givere, med tilknytning til Tyrkia, kan ha blitt brukt til å finansiere valgkampen til Adams i 2021 gjennom tyrkisk-amerikanske-mellommenn. FBI har denne uken ransaket en rekke adresser i New York-området, inkludert hjemmet til ordføreren..

Klartale - 06 feb 23 kl. 10:53

Redder mennesker ut av ruinene

Et jordskjelv gikk natt til mandag sør i Tyrkia. Minst 641 mennesker er bekreftet døde så langt. Det opplyser myndighetene i Tyrkia og Syria.

Klartale - 21 aug 23 kl. 06:00

Slik kan du gjøre deg klar til nye ekstremvær

– Det er ingen tvil om at det kommer mer ekstremvær. Vi vet bare ikke akkurat når. Det sier Line Marcelius.

NRK - 13 okt 22 kl. 05:11

Avis: Vitne fortalte FBI at Trump beordret flytting av esker etter stevning

En person som jobbet for Donald Trump, har forklart til FBI at esker med dokumenter ble flyttet på ekspresidentens ordre etter at Trump ble stevnet for hemmelige dokumenter som kunne være i hans besittelse, skriver Washington Post. Folk med kjennskap til etterforskningen opplyser til avisa at Trump, etter å ha blitt stevnet i mai, ba folk om å flytte dokumenter på Mar-a-Lago til hans bolig på eiendommen. Denne beskrivelsen skal ifølge avisas kilder samsvare med overvåkingsbilder som viser folk som flytter eskene.

NRK - 27 jan 23 kl. 13:35

Russland blokkerer nettsidene til FBI og CIA

Russland har blokkert tilgangen til nettsidene til de amerikanske etatene FBI og CIA, og anklager dem for å spre feilinformasjon. Det er medietilsynet Roskomnadzor som står bak blokkeringen av nettsidene, ifølge det statlige russiske nyhetsbyrået Tass. Ifølge Roskomnadzor har FBI og CIA publisert unøyaktig informasjon som diskrediterer det russiske forsvaret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 30 minutter siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 45 minutter siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 1 time siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.

NRK - 1 time siden

Person funnet død etter boligbrann i Malvik

Det er funnet en død person der en eldre mann er savnet, etter en boligbrann i Malvik i Trøndelag. Brannen startet tidlig lørdag morgen. Huset var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

NRK - 1 time siden

OL-vinner dømt for storming av Kongressen

Den amerikanske OL-gullvinneren i svømming Klete Keller er dømt til seks måneders husarrest, 360 timers samfunnstjeneste og tre års prøvetid for sin rolle i stormingen av Kongressen 6. januar 2021, melder ABC News. Keller var blant de første som ble pågrepet etter kongresstormingen.

NRK - 1 time siden

Drapet i Porsgrunn: Moren til avdøde refser politiet

Moren til 22-åringen som ble drept i Porsgrunn natt til sist mandag, reagerer sterkt på at sønnen ikke fikk hjelp av politiet i forkant av drapet. Det sier morens bistandsavokat Hanne Wold Johansen i Elden Advokatfirma..

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Halden – evakuerer naboer

Det brenner i en bolig i Halden. Brannvesenet kjørte i 9-tiden tilfeldigvis forbi med en stigebil da de oppdaget flammer ut av et av vinduene på et leilighetsbygg med fem boliger, opplyser politiet til NRK. – Vi er inne med røykdykkere for å prøve å slukke brannen.

NRK - 1 time siden

Også togtrafikk stanset av snøvær i München

Snøværet sør i Tyskland skaper også prolemer for tog som ikke komme inn til Münchens sentralstasjon. Det skriver Reuters som siterer Deutsche Bahn. Problemene for togene er ventet å vare hele dagen.

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Halden - evakuerer naboer

Det brenner i en bolig i Halden. Brannvesenet er på stedet. – Vi er inne med røykdykkere for å prøve å slukke brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com