NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 21:14

NRK - 11 maj 22 kl. 17:37

Førstestatsadvokat om manglende opplysninger: – Svært uheldig

NRK har tidligere omtalt eldre overgrepsanklager mot Jan Helge Andersen. Staten måtte betale 200.000 i voldsoffererstatning for et overgrep Jan Helge Andersen ble anmeldt for i 2009, meldte TV 2 denne uka. Politiet varslet ikke Gjenopptakelseskommisjonen. Førstestatsavdokat Erik Erland Holmen i Agder sier nå at denne saken ikke var del av dokumentene i Baneheiasaken, og politiet opplyste heller ikke om 2009-saken til dem.
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Jan Helge Andersen, TV, Gjenopptakelseskommisjonen, Erik Erland Holmen, Agder, Baneheiasaken, Kommisjonen, Holmen, Viggo Kristiansens, Helge Andersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Førstestatsadvokatom , manglende, opplysninger, Svært, uheldig
Klartale - 19 jul 22 kl. 14:42

Kan du å svømme?

Mange kan ikke svømme lenger enn 200 meter. Én av tre sier at det er nok for dem. Det viser en undersøkelse.

NRK - 07 okt 22 kl. 15:07

Omfattende tiltale mot dansk E-sjef

Tiltalen mot Danmarks permitterte etterretningssjef Lars Findsen er svært omfattende. Han anklages for å ha lekket statshemmeligheter, Ritzau har fått innsyn i den fem sider lange tiltalen, der Lars Findsen anklages for å ha røpet statshemmeligheter og lekket fortrolige opplysninger til danske medier og privatpersoner. I tiltalen heter det blant annet at Findsen «har røpet eller gitt videre opplysninger om statens hemmelige forhandlinger, rådslagninger eller beslutninger i saker som gjelder statens sikkerhet».

Klartale - 31 aug 22 kl. 12:15

Slik kan billigere gass i EU føre til billigere strøm i Norge

Mange i Europa er urolige som følge av svært dyr gass og strøm. Også ledere i Den europeiske union (EU) er bekymret.Mandag sa Ursula von der Leyen at det kan komme en plan for å hindre at det blir enda dyrere.

Klartale - 21 okt 22 kl. 14:31

Jubel hos familien og venner av Kristiansen

Fredag ble det kjent at Riksadvokaten vil be om at Viggo Kristiansen blir frikjent i Baneheia-saken.– Veldig, veldig deilig. En fantastisk følelse.

NRK - 25 apr 22 kl. 06:44

Trosterud-skytingen: Politiet ønsker fortsatt tips

Oslo-politiet vet fortsatt ikke hvem som skjøt to menn på Trosterud natt til 25. august i fjor. De to ble funnet med skuddskader i en oppgang i Tvetenveien.

NRK - 21 mar 22 kl. 16:06

Norge truer med å boikotte VM i svømming

Norges Svømmeforbund sender ikke utøvere til VM i svømming i Budapest om Det internasjonale svømmeforbundet (Fina) tillater russiske og hviterussiske deltakere. Dette ble vedtatt på styremøtet i Norges Svømmeforbund 10. mars.

NRK - 22 aug 22 kl. 17:19

To nordmenn drept i hotellangrep i Somalia

Utenriksdepartementet har fått opplysninger om at norske borgere ble drept under terrorangrepet i Mogadishu, Somalias hovedstad, fredag og lørdag. Det bekrefter UD til NRK. Det var VG som først omtalte saken.

NRK - 22 aug 22 kl. 17:19

Nordmenn drept i hotellangrep i Somalia

Utenriksdepartementet har fått opplysninger om at norske borgere ble drept under terrorangrepet i Mogadishu, Somalias hovedstad, fredag og lørdag. Det bekrefter UD til NRK. – Utenriksdepartementet har mottatt opplysninger om at norske borgere er drept i terrorangrepet på Hotell Hayat i Somalias hovedstad Mogadishu.

NRK - 02 nov 21 kl. 09:38

Ettersøkt kvinne pågripen

Ei kvinne som er tiltalt for drapsforsøk på mannen sin, vart pågripen i ein kommune i Trøndelag i går. I dag blir ho framstilt for varetekstfengsling, opplyser førstestatsadvokat Bjørn Soknes til NRK. Medan dei framleis var gift, vart mannen akuttinnlagt elleve gonger på sjukehuset i løpet av eitt år.

Klartale - 22 apr 22 kl. 10:11

John Carew tiltalt – skal ha betalt for lite skatt

John Carew er tidligere stjerne i fotball. Økokrim har tiltalt ham. De mener han betalte 5,4 millioner for lite i skatt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 30 minutter siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 1 time siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 1 time siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 1 time siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 1 time siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 1 time siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 1 time siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com