NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 22:20

NRK - 25 aug 21 kl. 10:51

Færre mottok kontantstøtte

Litt flere enn 20.000 personer mottok kontantstøtte i utgangen av juni i år. Det er det laveste antall mottakere denne måneden siden ytelsen det ble innført i 1998, skriver NTB. I juni i år var det 1.505 færre som mottok kontantstøtte enn samme tid i fjor, noe som er en nedgang på 6,9 prosent, opplyser Nav.
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Nav, Hans Christian Holte

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Færre, mottok, kontantstøtte
NRK - 09 maj 21 kl. 14:46

Frp vil beholde kontantstøtten

Det ble ikke flertall på Frps landsmøte for å avvikle kontantstøtten. Stortingsrepresentant Kari Kjønaas Kjos er glad, og sier den var en viktig grunn til at hun meldte seg inn. Kontantstøtte gis til foreldre som ikke bruker full barnehageplass..

VG - 06 jun 21 kl. 21:29

Kontantstøtten har kostet 60 milliarder – KrF garanterer videreføring

Ferske tall viser at kontantstøtten har kostet skattebetalerne 60 milliarder kroner siden 1998. «En mindre pris», mener KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad – som sier at KrF er garantist for fortsatt kontantstøtte..

E24 - 22 jun 21 kl. 18:52

Opposisjonen ønsket å forlenge kontantstøtten – nå kritiserer de ordningen

Over 5.000 selskaper som mottok kontantstøtte fra staten i fjor, kunne betalt tilbake penger uten å gå i minus. Opposisjonspartiene mener det burde vært stilt strengere krav.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 16:00

Abort, olje, rovdyr, kontantstøtte, skatt og klima: Dette er politikken de skal føre de neste fire årene

Her er Ap og Sps kompromisser om alt fra abort og kontantstøtte til klimaavgifter og rovdyr..

E24 - 01 jul 21 kl. 16:03

Finansdepartementet foreslår forskriftsendringer i kontantstøtteordningen

For å sikre større åpenhet om hvem kontantstøttepengene har gått til, sender Finansdepartementet ut forskriftsendring i loven om tilskudd til bedrifter på høring..

E24 - 16 maj 21 kl. 11:33

Høyre vil fjerne kontantstøtten

Høyres landsmøte vil fjerne kontantstøtten og innføre en ventestøtte i stedet..

E24 - 24 jun 21 kl. 19:13

Finansdepartementet og Redaktørforeningen ønsker mer åpenhet om kontantstøtte

Da kontantstøtteordningen kom på plass, ble det vektlagt at Skatteetaten skulle følge det regelverket de var best kjent med. Det gjør at man ikke kan vite hvor alle pengene har gått..

E24 - 26 jun 21 kl. 11:18

Opposisjonen presser Nybø om kontantstøtte-lobby

Venstresiden vil til bunns i hva som skjedde i kulissene da regjeringen utformet kontantstøtteordningen, som lar selskaper beholde milliontilskudd de kunne klart seg uten..

E24 - 12 sep 21 kl. 19:35

Økonomenes kontantstøtte-ordning: – Burde latt være å eksperimentere

Kontantstøtteordningen for bedrifter har blitt kritisert av flere økonomer. Hadde de fått bestemme hadde ordningen vært annerledes..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 20:01

Ap og Sp fjerner ikke kontantstøtten. Men de strammer inn ordningen.

Ap og Sp foreslår ikke å fjerne kontantstøtten. Men de endrer den. Det ser ut til at de vil fjerne ordinær støtte for….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt