Klartale > Nyheter

Monday, 11 December, 00:12

Klartale - 22 aug 23 kl. 06:00

Får tilskudd fra staten

Kultur- og likestillings-departementet skal bidra med fem millioner kroner. Ni idrettsarrangementer får pengene. Alle arrangementene er for personer med nedsatt funksjonsevne.Det opplyser Lubna Jaffery i en pressemelding mandag. Hun er kultur- og likestillingsminister.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Lubna Jaffery, Jaffery, Norge, Oslo, Lillestrøm, Para, Notodden, , Skien, Troms, Hålogaland, Rogaland, Romsdal, Agder, Bjorli, Paragolf Open, Trondheim, Beitostølen, Haakon, Ridderrennet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får tilskuddfra , staten
Klartale - 19 nov 23 kl. 06:00

Trenger du D-vitamin i vinter?

Spiser du variert får du i deg nok vitaminer og mineraler gjennom maten. Samtidig er det noen vitaminer du bør passe ekstra godt på, skriver Helsenorge. Ikke minst gjelder dette D-vitamin.

NRK - 19 sep 23 kl. 14:36

Bønder og kommunene får økt økonomisk støtte etter ekstremvær

Staten skal dekke en større andel av bøndenes økonomiske tap når klimatiske forhold, som uvær og tørke, ødelegger avlinger. Produksjonssviktordningen for bønder utvides etter ekstremværet Hans. Det opplyser regjeringen i en pressemelding.

NRK - 26 sep 23 kl. 06:57

Staten anker nakenvisiteringsdom

Staten er dømt i både tingretten og lagmannsretten for brudd på menneskerettighetene til tre innsatte i Bergen fengsel, men anker videre til Høyesterett. I 2022 ble staten dømt for menneskerettighetsbrudd etter at flere hundre innsatte ved Bergen fengsel over tid hadde blitt utsatt for omfattende nakenvisitering. Blant annet ble en kvinnelig innsatt bedt om å fjerne en tampong mens en fengselsbetjent så på.

Klartale - 29 jun 23 kl. 08:48

Organisasjoner saksøker staten

Green Peace og Natur og Ungdom har tidligere saksøkt staten. Nå gjør miljø-organisasjonene det igjen. Saken handler om klima.

NRK - 19 sep 23 kl. 14:04

Bønder og kommunene får økt økonomisk støtte for klimaforhold

Staten skal dekke en større andel av bøndenes økonomiske tap når klimatiske forhold, som uvær og tørke, ødelegger avlinger. Produksjonssviktordningen for bønder utvides etter ekstremværet Hans, opplyser regjeringen i en pressemelding. Når vær, vind og lignende forhold hindrer bøndenes produksjon, kan de søke om tilskudd fra staten for å dekke tapt inntekt.

NRK - 27 apr 23 kl. 10:58

Innbyrdes strid om prioriteringer i statsoppgjøret

LO Stat krever reallønnsvekst for alle statsansatte gjennom et likt kronetillegg. Unio og Akademikerne vil at høyt utdannende prioriteres. – Deler av staten sliter med å beholde og rekruttere høyt utdannede, og lønnsgapet mellom offentlig og privat sektor øker.

NRK - 05 jul 23 kl. 07:33

Rødt mener bønder vil få for lite i tørketilskudd

Tørken i juni har ført til at betydelige avlinger har gått tapt for bønder på Østlandet. Rødt mener tilskuddet disse kan få, er utdatert. I årets jordbruksoppgjør ble bøndene og staten enige om at man skal justere satsene for avlingsskade-tilskudd i 2024.

NRK - 06 jun 23 kl. 13:30

Ateistene tapte søksmål mot staten

Ateistene, tidligere kjent som Hedningssamfunnet, tapte sitt søksmål mot staten. Dermed får de ikke registrere seg som livssynssamfunn. Nylig gikk Ateistene til sak mot staten ved Barne- og familiedepartementet.

NRK - 04 nov 23 kl. 16:57

Frankrike: Lovforslag vil kriminalisere «fornærmelser» mot staten Israel

Under regi av Stéphane Le Rudulier, har 16 franske senatorer fremmet et lovforslag som «kriminaliserer antisionisme». Lovforslaget, som ikke er stemt over enda, kriminaliserer derimot kun kritikk av staten Israel. «De som bestrider eksistensen av staten Israel», vil bli straffet med ett års fengsel og en bot på 45 000 euro.

NRK - 01 dec 23 kl. 15:42

Statsministeren svarer på brev om Fosen-sak fra Den norske Dommerforening

23. november sendte den Den norske Dommerforening brev til stortingspresident Masud Gharahkhani og statsminister Jonas Gahr Støre om Høyesteretts dom i Fosen-saken. Nå har statsministeren svart på brevet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 18 timer siden

– Det fine og ikke fine med Norge

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - Igår: 10:37

Søndag får Nargis Mohammadi Nobels fredspris

Nargis Mohammadi får Nobels fredspris. Hun tar imot prisen søndag i Oslo, men er ikke til stede selv. Mohammadi sitter i fengsel i Iran.

Klartale - Igår: 06:00

Kan du reparere helseskadene av å sitte stille?

Sitte i bilen. Sitte på jobb. Ligge på sofaen og se på serier på kvelden.

Klartale - I førrgår: 16:30

Norge laget mer søppel i fjor

Ikke siden 2010 har nordmenn kastet så lite søppel. Det gjelder søppel fra norske hjem. Denne typen avfall kalles husholdnings-avfall.

Klartale - I førrgår: 14:49

Frykter for økonomien til disse eldre

Pensjonistforbundet er skuffet over regjeringen og SV. De eldre som har minst burde fått mer i statsbudsjettet, skriver de i en pressemelding. De mener eldre med dårlig råd vil få det vanskelig i 2024.

Klartale - I førrgår: 13:50

Kan vinne sitt første NM-gull på 30 år

De to fotballagene møttes i cupfinalen i 2021. Den gang vant Molde 1-0.Bodø/Glimt er derfor sultne på seieren.

Klartale - I førrgår: 13:30

I helga blir det glatt: – Kjør forsiktig

– Det kan bli vanskelige kjøreforhold og svært glatte veier. Det sier Jan Harry Svendsen i en pressemelding. Han er rådgiver i forbundet NAF.

Klartale - I førrgår: 12:52

Putin stiller til valg neste år

Vladimir Putin vil lede Russland videre. Neste år skal russerne stemme. Det er ventet at Putin vinner valget.

Klartale - I førrgår: 12:00

Har Norge nok mat til jul?

Nordmenn koser seg i jula. Da spiser vi både ribbe, pinnekjøtt, poteter og tilbehør. I år vil nesten all tradisjonell julemat være produsert i Norge.

Klartale - I førrgår: 10:15

Stenger Follobanen fredag

Follobanen har vært stengt flere ganger den siste uken. Onsdag var årsaken is i Blixtunnelen. Torsdag var årsaken arbeid i tunnelen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com