VG > Nyheter

Wednesday, 07 December, 17:01

VG - 06 okt 22 kl. 07:27

Følg direkte: Statsbudsjettet 2023

Her får du siste nytt om statsbudsjettet..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Følg, direkte, Statsbudsjettet, 2023
NRK - 06 sep 22 kl. 06:37

Regjeringen varsler saftig enøksatsing i statsbudsjettet

Når statsbudsjettet for neste år legges fram i oktober, vil det blant annet inneholde en solid satsing på energisparende tiltak, varsler regjeringen. – Det kommer en bred pakke i statsbudsjettet, med en konkret plan for energisparing, opplyser statssekretær Andreas Bjelland Eriksen (Ap) i Olje- og energidepartementet til NTB. Hvor mye satsingen vil utgjøre i kroner og øre, vil han ikke ut med før statsbudsjettet legges fram.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

NRK - 08 okt 22 kl. 10:31

Staten tjener 80 milliarder kroner ekstra på dyr strøm

Bare litt over halvparten av statens ekstra strøminntekter blir delt ut igjen. Resten går inn i statsbudsjettet. Hvis strømprisen holder seg like høy gjennom vinteren som den var i september, betyr det store ekstra inntekter til staten.

NRK - 06 okt 22 kl. 09:29

Støtten til Noah fjernes i statsbudsjettet

Regjeringen foreslår å kutte all støtte til dyrevernorganisasjonen Noah i statsbudsjettet for 2023. MDG mener det er smålig av regjeringen. – Det var ingen ambisjon om å kutte støtten helt til null, men i et stramt budsjettår har jeg prioritert medlemsorganisasjoner.

NRK - 25 aug 22 kl. 17:30

Kraftig nedbemanning i FHI

Folkehelseinstituttet varsler at 245 stillinger kan falle bort i en nedbemanning på grunn av mulige kutt i statsbudsjettet. FriFagbevegelse skriver at FHI har fått signaler om kraftige kutt i statsbudsjettet for 2023. Det skjer etter pandemi-uår der FHI har fått store ekstrabevilgninger og ansatt mange nye.

E24 - 05 okt 22 kl. 16:27

Statsbudsjettet 2023: Tidenes best varslede skuffelse

Regjeringen har siden i sommer varslet om alle skuffelsene i statsbudsjettet 2023. Torsdag kommer det triste budskapet i kroner og øre..

NRK - 06 okt 22 kl. 08:01

Regjeringen kutter i oljepengebruken med 18,3 milliarder

Regjeringen reduserer oljepengebruken fra 2022 til 2023 med 18,3 milliarder kroner, til 316,8 milliarder kroner i statsbudsjetter. Regjeringen har en rekke ganger varslet at oljepengebruken må ned. Samtidig ventes det at samlet verdiskapning i Fastlands-Norge (BNP-Fastlands-Norge) vil øke med 1,7 prosent neste år.

VG - 06 okt 22 kl. 08:34

Statsbudsjettet 2023: 1,5 milliarder til grønt skifte

I statsbudsjettet for 2023 bevilger regjeringen 1,5 milliarder kroner til grønn omstilling. 150 av millionene kommer fra kutt andre steder..

NRK - 06 okt 22 kl. 11:19

23,3 milliarder til kulturfeltet

Regjeringen foreslår å gi 23,3 milliarder kroner til kultur- og likestillingsfeltet i 2023. Det er ifølge regjeringen en økning på 1,4 milliarder sammenlignet med 2022. Totalt utgjør dette 0,8 prosent av totalbudsjettet, ifølge tall fra kunstnerorganisasjonen Creo.

NRK - 06 okt 22 kl. 14:32

Fornøgd trass forskingskutt

Forskingsrådet får mindre pengar enn i år i forslaget til statsbudsjett for 2023. Kunnskapsdepartamentet aukar løyvingane til rådet, men fleire av dei andre departementa reduserer sine postar. Forskingsrådet seier seg likevel nøgd med budsjettet fordi regjeringa vil gje rådet fullmakt til å nytte tidlegare gitte budsjettmidlar til formål som dei opphaveleg ikkje var gitt til.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Brenna vil endre loven: 38 privatskoler kunne fått avslag

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) strammer inn for privatskoler: Hun vil gjøre det lettere for lokale politikere å si nei til nye skoler..

VG - 8 timer siden

Tysk politi slo til mot nazistgruppe – skal ha planlagt statskupp

25 personer fra et terrornettverk knyttet den omstridte Reichsbürger-bevegelsen ble arrestert under en stor politiaksjon i Tyskland onsdag morgen..

VG - 14 timer siden

En mann er arrestert for drapet på Marua Ajouz etter 20 år

18 år gamle svenske Marua Ajouz forsvant i desember 2002, da hun var ute og handlet julegaver med en venn i Malmö. Etter 20 år kan det nå komme en oppklaring i saken..

VG - 22 timer siden

Startet juleinnsamling - fikk inn over 10 ganger målet

TØNSBERG (VG) Kaféeier Kjersti With hadde mål om å samle inn 50.000 kroner til en kveld for Tønsbergs trengende. Nå er det godt over 600.

VG - 23 timer siden

Informantdrapet: Spesialenheten starter etterforskning

Informanten Bård Lanes (33) fikk i oppdrag fra politiet å skaffe informasjon om en kriminell mann. Seks uker senere ble han drept. Nå skal Spesialenheten etterforske saken..

VG - Igår: 16:08

Fornærmede etter «grottefesten»: – Jeg har vært mye redd

De to fornærmede mennene som fikk hjerneskader etter «grottefesten» har store hull i hukommelsen..

VG - Igår: 11:12

Takako (83) går rettens vei: – Overveldet over støtten

Takako Ellefsen (83) går rettens vei for å hindre at hun blir tvangsutsendt fra Norge 28. desember..

VG - Igår: 03:46

Sandy Hook-familiene anklager Jones for «triksing»: – Det kommer ikke til å virke

Alex Jones har begjært seg personlig konkurs. De pårørende etter skolemassakren ved Sandy Hook-skoleskytingen hevder Jones prøver å unndra ofrene det de har krav på..

VG - Igår: 05:33

Vedum om krisemålingene: Vet ikke om bunnen er nådd

MERÅKER (VG) Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum vil ikke si om partiet hans har nådd bunnen på meningsmålingene. Han sier uansett kontant nei til å ta SV inn i regjering..

VG - Igår: 00:33

Ukrainsk tjenestemann hevder at Ukraina sto bak droneangrep mot Russland

En ukrainsk tjenestemann hevder ifølge New York Times at Ukraina angivelig sto bak mandagens droneangrep på to militære flyplasser i Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com