VG > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:31

VG - 26 nov 22 kl. 11:44

Fødte på McDonalds-do

Alandria Worthy skulle bare en kjapp tur innom McDonalds for å låne toalettet. Det ble et litt annerledes besøk enn hun først planla..
Les mer på VG


Les mer om:
Worthy, McDonalds

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fødte, McDonalds-do
NRK - 30 jul 22 kl. 16:14

McDonalds-restaurant innfører 18-årsgrense

En McDonalds-restaurant i Liverpool i Storbritannia har innført 18-årsgrense etter klokken 17, ifølge Liverpool Echo. – I løpet av de siste ukene har vi sett en økning i antall hendelser med dårlig oppførsel i området, hvor våre ansatte blir utsatt for verbale og fysiske overgrep, skriver en talsperson i McDonalds. Aldersgrensen er midlertidig og innebærer at de under 18 år må ha med seg en verge etter at klokken har blitt 17 på ettermiddagen..

NRK - 11 aug 22 kl. 19:33

McDonalds vil opna opp igjen i Ukraina

McDonalds planlegg å opna sine restaurantar i Kyiv og vestlege Ukraina igjen innan eit par månader, melder Reuters. Selskapet har haldt alle sine serveringsstader i landet stengd sidan mars, som følge av den russiske invasjonen av Ukraina. Matkjeda har sagt at dei håper gjenopninga kan gjenoppretta ei lita, men viktig, kjensle av normalitet, skriv BBC.

NRK - 25 dec 22 kl. 15:39

McDonalds er tilbake i Butsja

McDonalds har åpnet opp igjen i den krigsherjede byen Butsja i Ukraina. En generator gjør at de kan holde åpent fra 9 til 21. – For vårt team var det ekstremt viktig å åpne opp restauranten så fort som mulig for å støtte lokalsamfunnet, sier Julija Badritdinova, sjef for McDonalds i Ukraina.

E24 - 25 dec 22 kl. 15:50

McDonalds er tilbake i Butsja

McDonalds har åpnet opp igjen i den krigsherjede byen Butsja i Ukraina..

Aftenposten - 25 dec 22 kl. 15:50

McDonalds er tilbake i Butsja

McDonalds har åpnet opp igjen i den krigsherjede byen Butsja i Ukraina..

NRK - 19 jan 23 kl. 14:21

Knivstikking ved McDonalds i Karmøy

Politiet rykket ut til McDonalds Oasen kjøpesenter i Karmøy i forbindelse med knivstikking. En person er skadet og tatt med av ambulanse, melder TV Haugaland. – Tilstand på vedkommende er ukjent, og den skadde blir tatt med av ambulanse, forteller operasjonsleder Jostein Reiestad i Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 19 jan 23 kl. 14:21

Person pågrepet etter knivstikking ved McDonalds i Karmøy

Politiet rykket ut til McDonalds Oasen kjøpesenter i Karmøy i forbindelse med knivstikking. En person er skadet og tatt med av ambulanse, melder TV Haugaland. – Tilstand på vedkommende er ukjent, og den skadde blir tatt med av ambulanse, forteller operasjonsleder Jostein Reiestad i Sør-Vest politidistrikt.

NRK - 24 sep 22 kl. 13:19

KrFU aksepterer dagens abortlov

Kristelig folkepartis ungdomsorganisasjon støttet leder Hadle Rasmus Bjulands forslag og vedtok lørdag å frede dagens abortlov. Landsmøtet i KrFU vedtok forslaget med 60 stemmer mot 19, skriver Dagen. Dagens abortlov gir selvbestemt abort inntil uke 12, og vedtaket innebærer at KrFU ikke ser et bedre alternativ til loven.

NRK - 31 okt 22 kl. 14:56

Topper lista med antall fødte barn per kvinne

Møre og Romsdal fylke og Rogaland topper lista over antall fødte barn per kvinne. I 2021 var snittet for hvor mange barn hver kvinne i Møre og Romsdal føder gjennom livet på 1,73. Dermed ligger Møre og Romsdal på topp nasjonalt i fruktbarhet, ifølge tall fra fylkesstatistikken 2022.

NRK - 22 jul 22 kl. 02:50

Komitéleder: Trump løy, mobbet og forrådte sin ed

Lederen for 6. januar-komiteen startet den hittil siste høringen om kongresstormingen med å si at Donald Trump gjorde alt han kunne for å velte valgresultatet. Komitéleder Bennie Thompson sa at noen må stilles til ansvar for den dødelige kongresstormingen som skjedde da de folkevalgte var i ferd med å sertifisere Joe Bidens valgseier.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Trump startet valgkampen: Skal stoppe kommunistene

Ekspresident Donald Trump sparket i gang valgkampen for å bli president i 2024..

VG - 8 timer siden

Tenåring skutt og drept utenfor Stockholm

En gutt under 18 år døde etter at han ble skutt i Skogås utenfor Stockholm. Politiet jakter gjerningsperson..

VG - 11 timer siden

Sto fast i syv timer: – Ganske sjokkerende

Sergey Buznik (30) måtte vente i syv timer ekstra på nattoget fra Oslo til Bergen. Han sier at han tapte flere tusen kroner på å velge toget..

VG - 12 timer siden

Russland anklager Ukraina for å ha bombet sykehus

Bilder fra sykehusområdet viser ødeleggelser. Opplysningene om døde og skadede er ikke bekreftet av andre kilder..

VG - 16 timer siden

UD med advarsel til nordmenn i Tyrkia

I forbindelse med en varslet demonstrasjon utenfor det danske konsulatet i Istanbul har norske innbyggere i Tyrkia blitt bedt om å være forsiktige..

VG - 17 timer siden

Lars Andreas ble vitne til politiskyting: – De ropte, «Slipp våpenet!»

Lars Andreas Vågane (38) satt på verandaen hjemme i Kristiansand da han hørte politiet rope. Så smalt det. – Jeg ble litt stum, forteller han til VG..

VG - 18 timer siden

Opplysninger til VG: Tom Hagen ble hemmelig etterforsket også etter løslatelsen

Nye opplysninger til VG viser at Tom Hagen var under hemmelig etterforskning også etter at han ble løslatt våren 2020. Bilen hans skal ha blitt peilet av politiet..

VG - 19 timer siden

To skadet i skyting i Jerusalem – 13-åring mistenkt

Dagen etter det dødelige angrepet nær en synagoge i Jerusalem, meldes det om skyting igjen. Gjerningspersonen er 13 år, ifølge israelsk politi..

VG - Igår: 01:09

Video viser politidrap i USA

Fem politibetjenter er siktet for drap etter å ha banket opp Tyre Nichols (29) i den amerikanske byen Memphis..

VG - Igår: 23:05

Norske pensjonister lurt av falsk milliardær

De norske pensjonistene trodde de skulle motta millionbeløp fra en av verdens rikeste kvinner. I stedet ble de lurt av kyniske bedragere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com