VG > Sport

Torsdag, 29 Juli, 11:03

VG - 22 feb. 21 kl. 18:13

Født uten ski på beina

I valgfrihetens tidsalder sliter nasjonalsporten med glipptak i kampen om de unge. Dessverre er det ikke lett å se hvordan langrenn skal få skikkelig feste igjen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Født, uten, ski, beina
NRK - 18 juli 21 kl. 14:59

To barn skutt i beina i Sverige

Ni personer er pågrepet etter at to barn ble truffet av skudd i Flemingsberg sør i Stockholm lørdag kveld. I 20-tiden lørdag kveld fikk Stockholm-politiet melding om at det hadde vært en skyteepisode i boligområdet Visättra i kommunen Huddinge. To barn som var ute og lekte i området, ble truffet av skudd i beina, ifølge svensk politi.

VG - 19 feb. 21 kl. 11:51

Bent Høie om rusreformen: – Tiden er inne for å bytte ut straff med hjelp

I stedet for å ta imot mennesker som faller og hjelpe dem på beina, har vi gjort det vondt å falle og vanskelig å komme på beina igjen..

NRK - 18 juli 21 kl. 14:59

Ni pågrepet etter skyting i Sverige

Ni personer er pågrepet etter at to barn ble truffet av skudd i Flemingsberg sør i Stockholm lørdag kveld. I 20-tiden lørdag kveld fikk Stockholm-politiet melding om at det hadde vært en skyteepisode i boligområdet Visättra i kommunen Huddinge. To barn som var ute og lekte i området, ble truffet av skudd i beina, ifølge svensk politi.

Aftenposten - 28 mars 21 kl. 09:00

Sliter du med å få barna ut i snøen? Her er ti morsomme vinteraktiviteter for hele familien.

Trenger du inspirasjon til aktiviteter i påsken? Her er ti tips til ting du kan finne på, både med og uten ski på beina..

Aftenposten - 28 mars 21 kl. 19:00

Mens mine norske venner gleder seg til nypreppede skiløyper, gruer jeg meg. Jeg føler meg så liten og dum.

Da jeg i 2002 for første gang landet på Gardermoen, var det absolutt uten ski på beina..

Aftenposten - 08 jan. 21 kl. 07:30

Fem ting vi tar med oss fra Tour de Ski uten Norge

For første gang fikk langrennsverden gå Tour de Ski uten konkurranse fra en eneste norsk løper..

VG - 10 jan. 21 kl. 16:10

Historisk Bolsjunov vant Tour de Ski

Aleksandr Bolsjunov (24) kjempet seg inn til andreplass på den siste etappen i Tour de Ski. Dermed har han vært på pallen på alle åtte etapper i Tour de Ski og han vant med historiens største seiersmargin..

VG - 10 jan. 21 kl. 16:10

Bolsjunov ble historisk: Vant Tour de Ski med over tre minutter

Aleksandr Bolsjunov (24) kjempet seg inn til annenplass på den siste etappen i Tour de Ski. Dermed har han vært på pallen på alle de åtte etappene i årets Tour de Ski, som han vant med historisk stor margin..

NRK - 27 april 21 kl. 12:24

Har gått jorden–månen på ski

I dag har Tom «milslukeren» Stensaker fra Oslo nådd målet om å «gå til månen» på ski. Han passerer 351.800 tilbakelagte km på ski, skriver han på Facebook.

VG - 01 feb. 21 kl. 07:00

Helene Hima: Fra brudd til «Ex on the beach»

Mange kjente fjes blir å se i «Ex on the Beach – Afterski». Helene Hima trodde hun hadde lagt sandalene på hyllen etter første sesong, men nå er hun tilbake – med ski på beina..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Hovland kjemper i teten tross tøff avslutning: – Litt bittert

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren, som i over to timer var avbrutt grunnet uvær. En virkelig superstart ble spolert på de to siste hullene..

VG - 3 timer siden

Hovland kjemper i teten – avsluttet med to svake hull

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren. Storspillet sender det norske gullhåpet opp i tetkampen etter den første dagen..

VG - 1 time siden

Elton John langer ut mot DaBaby: – Fremmer stigma og diskriminering

Artisten Elton John (74) er «sjokkert» og føyer seg i rekken av kjendiser som kritiserer rapperen DaBaby (29) for homofobiske og misinformerende kommentarer..

VG - 3 timer siden

Hovlands OL-åpning avbrutt - spillet gjenopptas 09.15

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) har gått fire under par på de 14 første hullene, men lyn, torden og regn har midlertidig stoppet OL-premieren..

VG - 3 timer siden

USA tilbakefører tusenvis av kunstskatter til Irak

USA vil tilbakeføre rundt 17.000 arkeologiske kunstgjenstander til Irak. En gjenoppretting uten sidestykke, sier Iraks kulturminister..

VG - 3 timer siden

Hovlands OL-åpning avbrutt - bedt om å søke dekning

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) har gått fire under par på de 14 første hullene, men nå truer lyn og torden avslutningen på OL-premieren. Samtlige er bedt om å søke dekning..

VG - 4 timer siden

Rodal: – Jakob Ingebrigtsen presser frem en endring

TOKYO (VG) OL-mester Vebjørn Rodal tror friidretten blir tvunget til å gjøre endringer som gjør det mulig for Jakob Ingebrigtsen (20) å løpe både 1500 og 5000 meter i mesterskap..

VG - 4 timer siden

Spansk storavis sår tvil om Ødegaards Real Madrid-fremtid

Martin Ødegaard hadde håpet på en ny sjanse i Real Madrid under treneren som ga ham førstelagsdebuten for seks år siden. Men ifølge den spanske avisen MARCA kan 22-åringen nå være ferdig i storklubben..

VG - 6 timer siden

Drept på kino - mistenkt pågrepet

Rylee Goodrich (18) ble drept i kinosalen etter å ha sett film med vennen, TikTok-profilen Anthony Barajas. En 20-åring er pågrepet, men drapet fremstår som en gåte..

VG - 7 timer siden

Pfizer: En tredje dose «booster» beskyttelsen mot deltavarianten kraftig

Ny data publisert av Pfizer onsdag hevder en tredje vaksinedose vil øke beskyttelsen mot deltavarianten kraftig. – Veldig oppmuntrende nå som deltavarianten fortsetter å spre seg, sier forsker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt