NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 20:19

NRK - 13 okt. 17 kl. 15:58

Færre politistudenter får fast jobb

Bare 40 av 647 uteksaminerte elever fra Politihøgskolen i Oslo i sommer har fått fast jobb i politiet innen utgangen av september. Det tilsvarer 11,9 prosent av de elevene som besto den tre år lange utdannelsen og ble uteksaminert i år, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Politihøgskolen, Oslo, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Færre, politistudenterfår , fast, jobb
P4 - 07 okt. 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

P4 - 06 feb. 18 kl. 12:54

Sju av ti politifolk får jobb

Politistudenter kommer raskere ut i jobb. Sju at ti politistudenter som gikk ut av Politihøyskolen i 2017, var i jobb ved årsskiftet, skriver Politiforum. Det er en bedring fra samme tid i fjor, da nesten halvparten av de nyutdannede var arbeidsledig..

NRK - 17 okt. 18 kl. 13:44

Fire av ti ferske politifolk i jobb

Fire av ti politistudenter som sto på eksamen i vår, jobber i dag i politiet, viser Politidirektoratets tall for tredje kvartal. 12,1 prosent har fått fast jobb. På samme tid i 2017 hadde 51,9 prosent jobb i politiet, og 11,9 prosent hadde fast jobb..

NRK - 01 sep. 17 kl. 02:29

Nyutdannet politi uten fast jobb

Seks av ti politistudenter som ble uteksaminert i fjor, har ikke fått fast jobb, viser tall fra Politidirektoratet. Andelen som ikke har jobb er langt høyere for fjorårets kull enn for dem som var ferdige på høyskolen året før, skriver Politiforum..

Aftenposten - 01 sep. 17 kl. 00:00

Seks av ti politistudenter som ble uteksaminert i fjor står fortsatt uten fast jobb

Tall fra Politidirektoratet viser at 60 prosent av politistudentene som gikk ut fra Politihøgskolen i fjor står uten fast jobb..

Dagbladet - 01 sep. 17 kl. 03:09

Nyutdannede politifolk står uten fast jobb

Seks av ti politistudenter som ble uteksaminert i fjor, har ikke fått fast jobb, viser tall fra Politidirektoratet..

Hegnar.no - 01 sep. 17 kl. 07:31

Nyutdannede politifolk uten fast jobb

Seks av ti politistudenter som ble uteksaminert i fjor, har ikke fått fast jobb, viser tall fra Politidirektoratet..

Aftenposten - 01 sep. 17 kl. 00:00

Seks av ti politistudenter som ble uteksaminert i fjor, står fortsatt uten fast jobb

Tall fra Politidirektoratet viser at 60 prosent av politistudentene, som gikk ut fra Politihøgskolen i fjor står uten fast jobb..

NRK - 06 feb. 18 kl. 12:21

Flere politistudenter får jobb

Sju av ti nyutdannede politifolk som gikk ut av Politihøgskolen i 2017, var i jobb i politiet ved årsskiftet. 115 hadde fast stilling, noe som tilsvarer 24 prosent av de nyutdannede, skriver Politiforum. I 2016 hadde bare 5 av ti fått jobb..

VG - 15 jan. 19 kl. 19:46

Tanja Arntsen (46) holdt foredrag for politistudenter: – Du er kanskje den første som får vite om voldtekten. Vis respekt.

BODØ (VG) – Dere må øve på å ta imot et menneske i krise. Det var budskapet fra Tanja Arntsen (46) da hun holdt foredrag for 150 politistudenter i Bodø..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kontor i Gaza angripe

Røde Halvmåne skriv i ei Twitter-melding at kontoret deira i Gaza har fått store skadar i eit israelsk angrep. – Å målretta angripa desse bygningane som ikkje blir brukte til militære formål er brot på prinsippa i internasjonal rett, skriv dei..

NRK - 15 minutter siden

Kontor på Gaza angripe

Røde Halvmåne skriv i ei Twitter-melding at kontoret deira på Gaza har fått store skadar i eit israelsk angrep. – Å målretta angripa desse bygningane som ikkje blir brukte til militære formål er brot på prinsippa i internasjonal rett, skriv dei..

NRK - 30 minutter siden

FHI: Vil gjøre jobben enklere

Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA) har godkjent at Pfizers koronavaksine kan lagres i kjøleskap i inntil en måned. Det gleder norske helsemyndigheter. – Det er veldig godt nytt, det skaper en større fleksibilitet rundt kommunenes vaksinasjon hvis de kan ha vaksinedosene hos seg i lengre tid, sier overlege Are Stuwitz Berg i Folkehelseinstituttet (FHI) til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Biden skal snakka med Netanyahu

USA sin president Joe Biden sa at han måndag skal snakka med Israel sin statsminister Benjamin Netanyahu om konflikten i Midtausten. Det skriv nyheitsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

WHO: Smittenedgang andre uke på rad

Verdens helseorganisasjon (WHO) opplyser at det forrige uke var global smittenedgang for andre uke på rad. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus advarer mot å være for optimistisk til tross for gladnyheten. – Det er en forskjell som vokser fram.

NRK - 30 minutter siden

Studie: Effektiv mot indisk variant

En foreløpig laboratoriestudie antyder at vaksinene fra Moderna og Pfizer er svært effektive også mot den indiske virusvarianten. Forskere har sett på to indiske virusvarianter, og slår fast at det ser ut som om mRna-vaksinene er effektive også mot disse variantene..

NRK - 45 minutter siden

Spesiell feiring på Jan Mayen

For dei 18 som er stasjonerte på Jan Mayen blir 17. mai-feiringa i år ekstra viktig. Stasjonssjefen fortel om eit annleis år.

NRK - 45 minutter siden

Må hjelpast ned frå Galdhøpiggen

Politiet har fått melding frå to personar som hadde vore på Galdhøpiggen og gått feil ned mot Spiterstulen. Dei kjem seg ikkje vidare. Redningsressursar er varsla for å lokalisera dei, og hjelpa dei ned..

NRK - 1 time siden

Ungdom sprang fra politiet

Politiet er på Jessheim hvor det er mange mindreårige tenåringer som drikker alkohol eller inntar andre rusmidler. Flere av ungdommene sprang da politiet ankom, men noen var ikke i stand til å løpe vekk, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Steinblokk raste ut på vei

En steinblokk har rast ut på vegin mellom Rognes og Budal i Midtre Gauldal kommune. Adressa.no melder at veien blir stengt fram til geotekniker har vært på stedet for å vurdere rasfaren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt