NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:00

NRK - 22 april 21 kl. 05:15

Får egen smittevernveiledere

En egen smittevernveileder for sexarbeidere har vært etterspurt siden koronapandemien startet i fjor. Nå er den endelig klar. – Vi og andre fagmiljøer har etterspurt en smittevernveileder siden mars i fjor, sier Bjørg Norli, leder for Pro Sentret – som er Oslo kommunes tjenestetilbud til sexarbeidere og et nasjonalt kompetansesenter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjørg Norli, Pro Sentret, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får egen, smittevernveiledere
VG - 25 mars 21 kl. 17:00

Nye smittevernveiledere for skole og barnehage: Åpner for munnbindbruk i ungdomsskolen

Mindre kohorter, færre nærkontakter og tydelige råd er blant oppdateringene i smittevernveiledere for barnehage, barneskole og ungdomsskole. I tillegg åpnes det for munnbindbruk også i ungdomsskolen..

NRK - 25 mars 21 kl. 17:00

Åpner for munnbind på ungdomskolen

Nye smittevernveiledere for barnehage og skole er klare. Munnbind anbefales ikke for barn under 13, men kan brukes utenfor klasserom på ungdomskolen. – Elevene der har bedre forutsetning for å bruke munnbind riktig, sier kunnskapsminister Guri Melby..

VG - 25 mars 21 kl. 17:00

Nye smittevernveiledere for skole og barnehage: Åpner for munnbind i ungdomsskolen

Mindre grupper og færre kontakter på rødt nivå er blant oppdateringene i smittevernveilederne for barnehage, barneskole og ungdomsskole. I tillegg åpnes det for munnbindbruk for ansatte og for ungdomsskoleelever..

VG - 25 mars 21 kl. 17:00

Nye smittevernveiledere i skolen - uten tometerskrav: – Uforståelig

Mindre grupper og færre kontakter på rødt nivå er nyheter i smittevernveilederne for barnehage, barneskole og ungdomsskole. I tillegg åpnes det for munnbindbruk for ansatte og for ungdomsskoleelever. Men krav til to meters avstand blir det ikke.

NRK - 17 april 21 kl. 09:05

Får ikke bestemme over egen kropp

Flere millioner kvinner får ikke ta avgjørelser om sin egen kropp, ifølge en rapport fra FNs befolkningsfond. Tall fra 57 land, de fleste av dem land sør for Sahara, viser at kun rundt halvparten fra tenårene og opp får bestemme over egen kropp..

Dagbladet - 09 feb. 21 kl. 08:18

Kler seg naken i egen film

- Jeg har slitt med et dårlig forhold til egen kropp og skam for min seksualitet..

NRK - 15 feb. 21 kl. 19:12

Enklere å bygge på egen eiendom

Fra 1. mai åpner regjeringen for at du kan bygge terrasse og mindre tilbygg på egen eiendom uten å søke kommunen om tillatelse, melder Nettavisen. I tillegg til størrelsekrav kan ikke søknadsfrie tilbygg være for nærme nabogrensa..

Dagbladet - 16 feb. 21 kl. 04:43

Trump-kritiker utstøtt fra egen familie

Flere republikanere straffes nå hardt av partiet for ha kritisert Donald Trump etter angrepet på Kongressen. Kongressrepresentanten Adam Kinzinger er i tillegg blitt utstøtt fra sin egen familie..

VG - 22 feb. 21 kl. 09:59

Foreslår lønnskutt for politikere – vil kutte halv million av egen lønn

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) foreslår vesentlig lønnsnedgang for topp-politikere. Hun vil kutte egen lønn med en halv million årlig – inkludert trekk til SVs partiskatt..

Aftenposten - 02 mars 21 kl. 21:13

Ut fra hennes egen beskrivelse har Solberg i helgen hatt en spinndoktor ute av kontroll

Ut fra hennes egen beskrivelse har Solberg i helgen hatt en spinndoktor ute av kontroll..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 15 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 45 minutter siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 45 minutter siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt