NRK > Nyheter

Onsdag, 12 Mai, 19:22

NRK - 21 april 21 kl. 07:22

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Viken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: søkarar, til, distriktsjobbar
NRK - 23 april 21 kl. 06:27

Høge søkartal til høgare utdanning

Søkartala til høgare utdanning er rekordhøge, også i år. Totalt har 154.000 over søkt Framleis er det helsefag som lokkar flest, med rett under 40.

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:13

2000 fleire arbeidssøkarar

Den siste veka er det registrert 209.300 heilt ledige, delvis ledige og arbeidssøkarar på tiltak hjå Nav. Det er 2000 fleire enn førre veke..

NRK - 20 feb. 21 kl. 15:00

Første asylsøkarar inn i USA

Eit første busslast med asylsøkjarar kryssa fredag grensa til USA etter at president Joe Biden oppheva regelen om at dei måtte venta i Mexico. Gruppa med 25 asylsøkjarar køyrde inn i USA frå Tijuana, og vart følgde av representantar for FN..

NRK - 12 feb. 21 kl. 12:39

Halvparten får opphald i Tyskland

Undersøkingar syner at om lag 48 prosent av tyrkarar som søkjer asyl i Tyskland får ei form for opphald. Talet på asylsøkarar frå Tyrkia har auka kraftig sidan eit mislukka kuppforsøk mot president Erdogan i 2016..

NRK - 12 feb. 21 kl. 12:40

Biden skal sleppe inn 25.000

25.000 asylsøkarar som ventar ved grensa i Mexico får sleppe inn i USA medan søknadane deira vert behandla, opplyser regjeringa i USA. Dei fyrste kryssar grensa i veka som kjem..

NRK - 23 feb. 21 kl. 11:26

Malaysia deporterer migrantar

Malaysia har sendt ut 1086 migrantar frå Myanmar, trass i at retten i landet har bede om at saka blir sett på vent. Det stadfestar styresmaktene i landet. Dei seier at det ikkje er rohingyaar eller asylsøkarar blant dei utsende, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

AFP: 6-åring drept i rakettangrep

NRK - 15 minutter siden

319 kommuner får færre vaksinedoser

Regjeringens prioritering av 24 østlandskommuner med vedvarende høyt smittetrykk innebærer at 319 kommuner vil få om lag 35 prosent færre vaksinedoser enn befolkningsnøkkelen tilsier, i opptil 7 uker. Innbyggerne i disse kommunene utgjør om lag halvparten av Norges befolkning. 13 kommuner får ingen endring.

NRK - 30 minutter siden

Hamas: Har avfyrt 130 raketter 

Hamas varsler onsdag ettermiddag at 130 raketter nettopp er blitt skutt mot Israel. Luftalarmen går i Tel Aviv og flere andre byer. Luftsirenene gjaller både i Tel Aviv, byer i det sentrale Israel og sør i landet nær Gazastripen..

NRK - 30 minutter siden

Søreide: Eksplosiv situasjon

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier situasjonen i Midtøsten-regionen er eksplosiv. Søreide snakket onsdag med den palestinske utenriksministeren Riyad Al-Maliki og skal etter planen snakke med den israelske utenriksministeren Gabi Ashkenazi torsdag. – Vi er veldig klare på vår henstilling til både politiske og religiøse ledere om at de har et ansvar for å bidra til å roe ned, sier Søreide til NTB.

NRK - 1 time siden

Nytt høyhus i Gaza bombet

Israel fortsetter luftangrepene mot Gazastripen onsdag ettermiddag. Ifølge nyhetsbyrået AP kollapset et høyhus i Gaza by etter et angrep like før klokken 18 norsk tid. Avisa Times of Israel hevder det er al-Shourouk-bygningen som er ødelagt..

NRK - 45 minutter siden

Gode nyheter for Oslos gjenåpning

Byrådsleder Raymond Johansen peker på stort behov for den skjevfordelingen regjeringen nå går inn for, og sier det er gode nyheter for gjenåpningen av Oslo. – Dette har vi ventet på lenge, og jeg er selvfølgelig veldig glad for at Oslo og andre områder i Norge med høyt smittetrykk får flere vaksiner, sier Johansen til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner for å donere AstraZeneca

Regjeringen åpner for å donere AstrqaZeneca til andre land. EU-avtalen med AstraZeneca og Janssen åpner for å donere vaksiner til andre land. En mulig løsning er at EU-landene får tilbake dosene de har avgitt til Norge.

NRK - 1 time siden

Regjeringen dropper AstraZeneca

AztraZeneca-vaksinen tas helt ut av vaksineprogrammet. Det sier Erna Solberg på en pressekonferanse onsdag kveld. Janssen-vaksinen blir foreløpig ikke tatt ut men er satt på pause, men skal vurderes for frivillig bruk.

NRK - 1 time siden

Regjeringen dropper AztraZeneca

AztraZeneca-vaksinen tas helt ut av vaksineprogrammet. Det sier Erna Solberg på en pressekonferanse onsdag kveld. Janssen-vaksinen blir foreløpig ikke tatt ut men er satt på pause..

NRK - 1 time siden

Solberg: Prioriterer ikke lærere

Verken lærere og barnehageansatte eller andre yrkesgrupper skal prioriteres i koronavaksinasjonsprogrammet. Det opplyste Erna Solberg på dagens koronapressekonferanse. Dermed følger regjeringen anbefalingen fra FHI om å ikke prioritere enkelte yrkesgrupper..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt